25 Mart 2014, Salı 13:25:22

ISPARTA DAVASINDA ŞOK İDDİA!

Isparta davasının bugün görülen 24. duruşması gergin anlara sahne oldu. Atlasjet'in sahibi Murat Ersoy'un avukatı Gözde Meral, davanın uzamasını Pegasus'a bağladı, mahkeme salonunda sözlü atışmalar yaşandı.
  • yaşanan kazanın vehametine bakıldığında kimsenin mağdurların acısını küçümsemesi söz konusu değildir bence.. zaten dosyadan delillerin toplanmış olduğunu söylemek de kuşkusuz buna işaret etmez ama belli ki atlasjet avukatı birilerinin kuyruğuna fena basmış.. dolayisiyla bazi yorumlar konudan uzak ve tatsiz
  • Kızıltan uçakları bile bile uçurdun arızalarıyla pilotlara baskı yaptın acaba vizdanın rahatmı bu veballe insan olan yaşayamaz ama sen nesin bilemedik
  • davanın uzamasını pegasus'a baglamaya calışan, Atlasjet'in avukatı Gözde Meral dün akşam mahkemeden sonra pegasus ile istanbul'a döndü..........
  • Atlasjetle rekabet derken,ucak sayilari ve ucus noktalarina baktigimizda rekabet icin fazla ufak bir sirket oldugunu goruyoruz.Sormamiz gereken su madem o kadar ariza vardi o ucagin pilotuna ucacaksin arkadas diyen kimdi?Madem karakutular bozuktu bu ucak niye uctu?Bunu bilmek istemek suc ise atin sucu baskalarina bu ulke de hangi olay duzgun yapildi da bu olaya mahkemeyi uzatiyorlar denilsin.Ayrica Atlasjet bununla karalanacak bir sirket degil..Pegasusta bu yola basvuracak bir sirket degil.
  • şimdi sizin kafanızda iki tane soru işareti var; 1-) uçak nedir 2-) neden uçurulur
  • Bariz ,basit ve ne yazıkki pilot hatası ve alt nedenleri ile olan bir kaza paronoya oldu ama kimsenin ağzı torba değil...! Bana o muhteşem havacılık uzmanları cevap verecek benim babamda böyle bir kazada öldü. Eğer cevap vermededen önce ben kimmiyim diye merak ederler ise 30 yıldır da bu işin içinde biraz toz yuttum (21.000 saat) Artık ölenleri rahatsız etmeyiniz Serhat Kaptan da sevdiklerini bırakıp gitmek istemez di...! Doktor hatasını gömer ,pilot hatası ile gömülür.
  • 6 sene olmus ınsanlar annesını babasını kaybetmıs yetım kalmıs ac susuz kalmıs magdur olmus bızım mahkemeler hala adalet dagıtacak yazık!!
  • Pegasus'tan her sey beklenir. Ali Sabanci'dan her turlu cinlik beklenir. Isleri bu.
  • Ya kardeşim, avukat arkadaşlar, kaza da kaybedilenlerin yakınları. Acılarınızı anlıyoruz ve paylaşıyoruz. Bu kaza sıradan bir pilotaj hatası işte bunu biliyorsunuz.Benim kimseyle alakam yok.Başka şirketlerde uçan bir kaptanım.Ama konuyu biliyorum. Derdiniz ne allahaşkına ! Türkiye de hangi şirket doğru yönetiliyorki. Nereye varacaksınız? Bilenler hep anlattı ama anlamadınız veya anlamak istemediniz. Uydurulmadık hangi komplolar kaldı. Yeter artık bitsin bu dava.
  • Iki kadinin sacma sapan birbirini cekememe tribi bence bu

Isparta davasının bugün görülen 24. duruşması gergin anlara sahne oldu. Atlasjet'in sahibi Murat Ersoy'un avukatı Gözde Meral, davanın uzamasını Pegasus'a  bağladı, mahkeme salonunda sözlü atışmalar yaşandı.

30 Kasım 2007 günü meydana gelen ve 57 kişinin yaşamını yitirdiği uçak kazasına ilişkin davaya bugün görülen 24. duruşmayla devam edildi, mahkeme salonunda sanık ve mağdur avukatları arasında sözlü tartışmalar yaşandı.

6 yılı aşkın süredir devam eden davanın bugün görülen duruşmasında, sanık avukatlarından Atlasjet'in sahibi Murat Ersoy'un savunmasını yapan avukat Gözde Meral, davanın uzamasını ilginç bir nedene bağladı. Meral, kazada yeğenini kaybeden mağdur avukatı Şehnaz Doğan Yüzer'in Pegasus Havayolları'nın sahibi Ali Sabancı ile akrabalığına vurgu yaparak dava sürecinin uzamasında Yüzer'in etkili olduğunu öne sürdü.

Avukat Meral, Pegasus'un kendisine rakip olarak gördüğü Atlasjet'i kaza ile anılan bir şirket olarak yansıtma gayretinde olduğunu ifade ederek suçmalarda bulundu. Bu suçlamaya mahkeme başkanının yanı sıra Yüzer ve kazazede yakınları da tepki gösterdi.

Bu sırada taraflar arasında sözlü atışmalar yaşandı. Mahkeme sonrasında, kazada yeğenini kaybeden ve mağdur avukatı olarak görev yapan avukat Şehnaz Doğan Yüzer, kazada yeğenini kaybetmenin acısını yaşadığını belirterek, bunun iki şirket arasındaki rekabete bağlanmasını kınadı.

©AirportHaber Özel

ISPARTA DAVASINDA ŞOK İDDİA!

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

zgup ~ 10 yıl önce
yaşanan kazanın vehametine bakıldığında kimsenin mağdurların acısını küçümsemesi söz konusu değildir bence.. zaten dosyadan delillerin toplanmış olduğunu söylemek de kuşkusuz buna işaret etmez ama belli ki atlasjet avukatı birilerinin kuyruğuna fena basmış.. dolayisiyla bazi yorumlar konudan uzak ve tatsiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kızıltan uçakları bile bile uçurdun arızalarıyla pilotlara baskı yaptın acaba vizdanın rahatmı bu veballe insan olan yaşayamaz ama sen nesin bilemedik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu yakını ~ 10 yıl önce
davanın uzamasını pegasus'a baglamaya calışan, Atlasjet'in avukatı Gözde Meral dün akşam mahkemeden sonra pegasus ile istanbul'a döndü..........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 10 yıl önce
Atlasjetle rekabet derken,ucak sayilari ve ucus noktalarina baktigimizda rekabet icin fazla ufak bir sirket oldugunu goruyoruz.Sormamiz gereken su madem o kadar ariza vardi o ucagin pilotuna ucacaksin arkadas diyen kimdi?Madem karakutular bozuktu bu ucak niye uctu?Bunu bilmek istemek suc ise atin sucu baskalarina bu ulke de hangi olay duzgun yapildi da bu olaya mahkemeyi uzatiyorlar denilsin.Ayrica Atlasjet bununla karalanacak bir sirket degil..Pegasusta bu yola basvuracak bir sirket degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kaptan_lu ~ 10 yıl önce
şimdi sizin kafanızda iki tane soru işareti var; 1-) uçak nedir 2-) neden uçurulur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CAHİL ~ 10 yıl önce
Bariz ,basit ve ne yazıkki pilot hatası ve alt nedenleri ile olan bir kaza paronoya oldu ama kimsenin ağzı torba değil...! Bana o muhteşem havacılık uzmanları cevap verecek benim babamda böyle bir kazada öldü. Eğer cevap vermededen önce ben kimmiyim diye merak ederler ise 30 yıldır da bu işin içinde biraz toz yuttum (21.000 saat) Artık ölenleri rahatsız etmeyiniz Serhat Kaptan da sevdiklerini bırakıp gitmek istemez di...! Doktor hatasını gömer ,pilot hatası ile gömülür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
6 sene olmus ınsanlar annesını babasını kaybetmıs yetım kalmıs ac susuz kalmıs magdur olmus bızım mahkemeler hala adalet dagıtacak yazık!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasus bu ~ 10 yıl önce
Pegasus'tan her sey beklenir. Ali Sabanci'dan her turlu cinlik beklenir. Isleri bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Elpida ~ 10 yıl önce
İnsan ol biraz
Capitan ~ 10 yıl önce
Ya kardeşim, avukat arkadaşlar, kaza da kaybedilenlerin yakınları. Acılarınızı anlıyoruz ve paylaşıyoruz. Bu kaza sıradan bir pilotaj hatası işte bunu biliyorsunuz.Benim kimseyle alakam yok.Başka şirketlerde uçan bir kaptanım.Ama konuyu biliyorum. Derdiniz ne allahaşkına ! Türkiye de hangi şirket doğru yönetiliyorki. Nereye varacaksınız? Bilenler hep anlattı ama anlamadınız veya anlamak istemediniz. Uydurulmadık hangi komplolar kaldı. Yeter artık bitsin bu dava.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sen de gör ~ 10 yıl önce
Umarim sen de bir yakınını herhangi bir kazada kaybedersin. Sonra bakalım böyle rahat rahat konuşabilecek misin?
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Iki kadinin sacma sapan birbirini cekememe tribi bence bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000