14 Haziran 2010, Pazartesi 09:27:20

İranlılar, Öger'den uçak seferi istiyor...

Yıllar önce Öger AtlasJet ile ortak iken gündeme gelen Öger’in İran pazarına girmesi konusu, geçtiğimiz günlerde İranlı tur operatörleri ve yöneticilerin Vural Öger’i İran’a davet etmesiyle yeniden gündeme geldi.

İranlı tur operatörlerinin daveti üzerine İran’a giden Vural Öger’e Almanya’dan İran’a uçak seferleri koyması istendiği öğrenildi.

Turizmgazetesi adlı internet sitesinde yer alan habere göre; Öger ile görüşen İranlı  tur operatörleri ve yöneticiler, Almanya’da çeşitli ülkelerden 1 milyonu aşkın Alevi’nin yaşadığını, Alevi ve Şiiler için İran’da kutsal sayılan pek çok yer olduğu ve bu kesimin buraları ziyaret etmek istediğini belirterek, Öger’in bu kesimi İran’a getirmek için program yapmasını istediği belirtiliyor.

Öger’in İran pazarına girmesi daha önce de gündeme gelmişti. 2004 yılı sonunda İstanbul’da, Öger’in yeni yıl hedeflerinin açıklandığı toplantıda gündeme gelen konuyla ilgili olarak, Vural Öger ve Nina Öger, İran pazarına girme hazırlıkları içinde olduklarını söylemişlerdi.

Öger, o dönemde ortağı oldukları Atlas Jet ile İstanbul ve Ankara’da seferler düzenleneceğini, İran’dan da Türkiye’ye turist getireceklerini bildirmişti.
Ancak aradan uzun süre geçmesine karşın Öger İran pazarına girmedi.

Şimdi ise konunun, İranlı tur operatörleri ve yöneticilerin daveti üzerine Vural Öger’in geçtiğimiz günlerde bu ülkeye yaptığı gezi ile yeniden gündeme geldiği öğrenildi.

Vural Öger ile yapılan görüşmelerde Avrupa’nın çeşitli  ülkelerinden önce Meşhed kentine seferler koymasının istendiği belirtiliyor.

İranlılar, Öger'den uçak seferi istiyor...

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000