24 Şubat 2015, Salı 12:38:04

HAVAŞ MEDİNE'DE PEGASUS'A YER HİZMETİ VERECEK

Suudi Arabistan’da yer hizmetleri lisansına sahip tek Türk şirketi olan Havaş Saudi Arabia, hizmet ağına eklediği Pegasus Havayolları’na umre operasyonları kapsamında Medine’de yer hizmetleri sunmaya başladı.
  • Duyduğumuz kadarıyla Almanya müdürü Sani Beyin akrabasıymış, soy isim tutmuyor ama ima eden bir takım konuşmalar olmuş. Bu işte bir gerçeklik payı varsa boşuna uğraşıyorsunuz. Orası yıkılsa da olan sadece size olur. Tav ın ortaklık yapısında daha başka kişi ve kurumlar var. Bu kadar sıkıntılıysa şikayetlerinizi oralara da bildirin.
  • Arkadaşlar Almanya da kral çıplak diyecek adam yok. Dün vardı gitti ! Bugün yok, yarın da olmayacak. Türkiye den çözüm beklemeyin, yıpratmayın kendinizi. Kendinize gelin yoksa sırayla hepiniz sehpaya çıkarsınız. Benden söylemesi. Bir Dost
  • Inhuman, Dear Management of Havas and Tav, I am sorry I can not speak Turkish very well I an based in Germany Havas I have worked now for 1 and half a years at Havas and was very angry. For the past 3 month it is not like the early daays anymore, we feel our station that nobody cares anymore about ours. We are feelings we have no conectione to anything with the company does now only to mob us with angry behaivior, our system is falling, the management in Germany has no feelings for us, we are tired and will be leaving, if nothing is made new about this situation then we will leave from Havas, before i go i will and must let you know this is.I will add this to social media twitter to show you this cant be done with a company Since the past months very cold for workers, bad promise, bad communication, we will not like this anymore J
  • Kürşad müdür yetkisi yeterse düzeltir...ama becerenler öncekiler....adil olalım lütfen. Tav Havaşı makina veya terminal gibi görüp kendi adamlarını başa yerleştirirse kim ne yapsın. Burada büro dışı insanların varlığını kabul etmeleri gerekir. Ilk önce insan yönetme becerisi lütfen.
  • Wanna say only....insufferable, heardless
  • Herseye katiliyorum. Almanyada durum cok vahim. Acil cözüm bekliyoruz. Motivasyon yerlerde. Burayi kendi haline terkettiler. Acil biseyler yapilmasi gerekiyor. Yakinda calisacak eleman bulamiyacaksiniz. Eziyet kemige dayandi.
  • kürşat müdür havaş kaynıyor siz ise üç maymunu oynuyorsunuz gerçekten doğru be havaşı ne hale koydunuz
  • Boss bol şanslar.....işin zor vallahi...
  • Almanya da durum vahim ötesi. Padişahlığın kralı var burada. Merak eden de yok.Çok torpilliymiş personal korkudan susmuş durumda. Buralar bir iki aya kalmaz k.o. Şu anda zaten bundan farklı değil.Herkese bir sözler umutlar. Sen şuraya sen buraya. Şirket birkaç ay içinde ispiyonaj yerine döndü. Gelip görenlere de bol laf haydi bye bye. Burada her yerde ciddi probleme ler var aylardır. Baştaki zaten kendi aleminde.Mobbing uzmanı birisinin eline kaldı Imdat,help,hilfe ! Yazık ettiniz şuradaki insanlara, çook...kapanacaksa söyleyin iş bakalım kendimize.Duyurulur
  • Bunlar sadece Turkiye'de yasanmiyor maalesef Havas Almanya'da benzeri sorunlar var yonetim aldi basini gidiyor.Bu istasyonlar (uzak diye sanirim:)) duzenli kontrol edilmiyor. Ali babanin ciftligi durumunda. Allah sonumuzu hayir etsin.

Suudi Arabistan’da yer hizmetleri lisansına sahip tek Türk şirketi olan Havaş Saudi Arabia, hizmet ağına eklediği Pegasus Havayolları’na umre operasyonları kapsamında Medine’de yer hizmetleri sunmaya başladı.

Türkiye’nin köklü yer hizmetleri şirketi Havaş’ın Medine Havalimanı’nda faaliyet gösteren iştiraki Havaş Saudi Arabia, Pegasus Havayolları ile yer hizmetleri için el sıkıştı. Suudi Arabistan’da yer hizmetleri lisansına sahip tek Türk şirketi unvanı taşıyan Havaş Saudi Arabia, Pegasus Havayolları’na umre operasyonları kapsamında Medine Havalimanı’nda yer hizmetleri vermeye başladı.  Pegasus’un başlayan ilk seferinde, uçuş ekibi ve yolcular Havaş Saudi Arabia yetkilileri tarafından çiçeklerle karşılandı.

Havaş Genel Müdür Vekili Kürşad Koçak, “Havaş olarak, hizmet ağımızı Orta Doğu’ya da taşımak hedefiyle kurduğumuz Havaş Saudi Arabia ile Pegasus Havayolları’nın Medine’ye gerçekleştirmeye başladığı umre seferleri için el sıkışmaktan mutluluk duyduk. Bu operasyon çerçevesinde Pegasus’un kutsal topraklara gerçekleştireceği yaklaşık 200 seferinde yer hizmetleri operasyonlarını gerçekleştireceğiz. Türkiye’de 25, Avrupa’da ise 7 havalimanında yer hizmetleri sunuyoruz. Bu doğrultuda, Havaş Saudi Arabia ile de yeni işbirlikleriyle hizmet ağımızı genişleterek ülke geneli ve bölgedeki diğer ülkelere hizmet verme hedefiyle yurtiçinde olduğu kadar yurtdışında da büyümeye devam ediyoruz” dedi.

Havaş Saudi Arabia, Pegasus’un umre operasyonları için Medine’ye düzenleyeceği yaklaşık 200 charter seferinde yer hizmetleri sunacak. Umre operasyonlarının her gün karşılıklı seferlerle gerçekleştirilmesi planlanıyor. Atlasglobal Havayolları ile Monarch Havayolları’na da Medine Havalimanı’nda yer hizmetleri veren Havaş Saudi Arabia, yolcu hizmetleri, ramp hizmetleri, temsil ve yönetim hizmetleri, uçuş operasyon/yük kontrol ve iletişim hizmetleri, kargo ve posta hizmetleri sunuyor.

HAVAŞ MEDİNE'DE PEGASUS'A YER HİZMETİ VERECEK

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

Akrabalık ? ~ 9 yıl önce
Duyduğumuz kadarıyla Almanya müdürü Sani Beyin akrabasıymış, soy isim tutmuyor ama ima eden bir takım konuşmalar olmuş. Bu işte bir gerçeklik payı varsa boşuna uğraşıyorsunuz. Orası yıkılsa da olan sadece size olur. Tav ın ortaklık yapısında daha başka kişi ve kurumlar var. Bu kadar sıkıntılıysa şikayetlerinizi oralara da bildirin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dikkat ! ~ 9 yıl önce
Arkadaşlar Almanya da kral çıplak diyecek adam yok. Dün vardı gitti ! Bugün yok, yarın da olmayacak. Türkiye den çözüm beklemeyin, yıpratmayın kendinizi. Kendinize gelin yoksa sırayla hepiniz sehpaya çıkarsınız. Benden söylemesi. Bir Dost

Yanıtla

Kalan karakter 1000
txl88 ~ 9 yıl önce
Inhuman, Dear Management of Havas and Tav, I am sorry I can not speak Turkish very well I an based in Germany Havas I have worked now for 1 and half a years at Havas and was very angry. For the past 3 month it is not like the early daays anymore, we feel our station that nobody cares anymore about ours. We are feelings we have no conectione to anything with the company does now only to mob us with angry behaivior, our system is falling, the management in Germany has no feelings for us, we are tired and will be leaving, if nothing is made new about this situation then we will leave from Havas, before i go i will and must let you know this is.I will add this to social media twitter to show you this cant be done with a company Since the past months very cold for workers, bad promise, bad communication, we will not like this anymore J

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Öncekiler ~ 9 yıl önce
Kürşad müdür yetkisi yeterse düzeltir...ama becerenler öncekiler....adil olalım lütfen. Tav Havaşı makina veya terminal gibi görüp kendi adamlarını başa yerleştirirse kim ne yapsın. Burada büro dışı insanların varlığını kabul etmeleri gerekir. Ilk önce insan yönetme becerisi lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havas Germany ~ 9 yıl önce
Wanna say only....insufferable, heardless

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Süngerbob ~ 9 yıl önce
Herseye katiliyorum. Almanyada durum cok vahim. Acil cözüm bekliyoruz. Motivasyon yerlerde. Burayi kendi haline terkettiler. Acil biseyler yapilmasi gerekiyor. Yakinda calisacak eleman bulamiyacaksiniz. Eziyet kemige dayandi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
trafik ~ 9 yıl önce
kürşat müdür havaş kaynıyor siz ise üç maymunu oynuyorsunuz gerçekten doğru be havaşı ne hale koydunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bol şans ~ 9 yıl önce
Boss bol şanslar.....işin zor vallahi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Almanya mı ? ~ 9 yıl önce
Almanya da durum vahim ötesi. Padişahlığın kralı var burada. Merak eden de yok.Çok torpilliymiş personal korkudan susmuş durumda. Buralar bir iki aya kalmaz k.o. Şu anda zaten bundan farklı değil.Herkese bir sözler umutlar. Sen şuraya sen buraya. Şirket birkaç ay içinde ispiyonaj yerine döndü. Gelip görenlere de bol laf haydi bye bye. Burada her yerde ciddi probleme ler var aylardır. Baştaki zaten kendi aleminde.Mobbing uzmanı birisinin eline kaldı Imdat,help,hilfe ! Yazık ettiniz şuradaki insanlara, çook...kapanacaksa söyleyin iş bakalım kendimize.Duyurulur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yüzüklerinefendisi ~ 9 yıl önce
Bunlar sadece Turkiye'de yasanmiyor maalesef Havas Almanya'da benzeri sorunlar var yonetim aldi basini gidiyor.Bu istasyonlar (uzak diye sanirim:)) duzenli kontrol edilmiyor. Ali babanin ciftligi durumunda. Allah sonumuzu hayir etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000