16 Ocak 2014, Perşembe 11:30:02

HAVACILIK SEKTÖRÜNDE ŞOK GELİŞME…

Türkiye Özel Sektör Havacılık işletmeleri Derneği’nde kaos yaşanmaya başlandı. Dernek içindeki gruplaşmalar ve üye şirketlerin aidatlarını ödememesi üzerine istifalar yaşanmaya başlandı.
  • zamanlama manidar, faiz lobisi boş durmuyor anlaşılan. ülkemiz yine kıskanılmış...
  • Yaptıkları anlaşmalar ile yüzlerce çalışanın haklarını en alt seviyelere çekmeye çalışan, zamanında teknisyenlerden bakım müdürü olmaması için SHGM ye baskı yapan, ücretlerin en alt seviyelerde kalması için olmadık hokkabazlıklar yapan, çalışanın haklarını daha fazla nasıl gasp ederiz diye kafa yoran, hata bundan önceki SHGM müdürünü yere göğe sığdıramayanlar ve şerefine okul yaptırma sözü verenler mi? bu dernekte şimdi guruplaşmadan söz edenler!!! paralel yapı dır o, paralel yapı!!

Türkiye Özel Sektör Havacılık işletmeleri Derneği’nde kaos yaşanmaya başlandı. Dernek içindeki gruplaşmalar ve üye şirketlerin aidatlarını ödememesi üzerine istifalar yaşanmaya başlandı. Airporthaber’e gelen bilgiler derneğin kapanma noktasına geldiği yönünde.

Özel havayolu şirketleri tarafından kurulan ve daha sonra dernek tüzüğünde yapılan değişiklikle terminal işletmecileri, MRO’lar ve diğer havacılık işletmelerini içine alarak dernek üyelerini çoğaltan TÖSHİD’de şok ayrılık yaşandı.

Bir dönem Türkiye Özel Sektör Havacılık İşletmeleri Derneği Başkanlığı’nı da yapan Murat Ersoy, hem Atlasjet olarak hem de ATSTEAM olarak dernekten istifa ettiklerini açıkladı. Dernek yönetimine gönderilen istifa dilekçesinde zehir zemberek ifadeler yer aldı. Dernek içinde gruplaşma olduğu ve bu gruplaşmanın neticesi olarak da bireysel menfaatlerin ön planda tutulduğu ifade edildi.

Airporthaber’in telefonla ulaşarak görüşüne başvurduğu Murat Ersoy, istifa dilekçesinde her şeyi açık açık yazdığını ifade ederek daha fazla konuşmanın anlamı olmadığını ifade etti.

Dernek üyelerinden edindiğimiz bilgilere göre ise TÖSHİD Başkanı Sertaç Haybat’ın özellikle Onur Air ve batan SAGA Havayolları ile işbirliği içine girdiği hatta SAGA’nın yüklü miktarda aidat borcu olmasına rağmen Musa Alioğlu’nu dernek yönetimine seçtirmekte ısrarcı olması bu istifanın nedeni olarak gösteriliyor.

Öte yandan TÖSHİD’in kapanma tehlikesi ile karşı karşıya kaldığı da gelen bilgiler arasında.

İşte Murat Ersoy’un  dernek yönetimine gönderdiği o istifa dilekçesi;

HAVACILIK SEKTÖRÜNDE ŞOK GELİŞME…

Yorumlar

tyler ~ 10 yıl önce
zamanlama manidar, faiz lobisi boş durmuyor anlaşılan. ülkemiz yine kıskanılmış...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Paralel yapı ~ 10 yıl önce
Yaptıkları anlaşmalar ile yüzlerce çalışanın haklarını en alt seviyelere çekmeye çalışan, zamanında teknisyenlerden bakım müdürü olmaması için SHGM ye baskı yapan, ücretlerin en alt seviyelerde kalması için olmadık hokkabazlıklar yapan, çalışanın haklarını daha fazla nasıl gasp ederiz diye kafa yoran, hata bundan önceki SHGM müdürünü yere göğe sığdıramayanlar ve şerefine okul yaptırma sözü verenler mi? bu dernekte şimdi guruplaşmadan söz edenler!!! paralel yapı dır o, paralel yapı!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000