04 Ekim 2008, Cumartesi 10:58:30

Havaalanına yıldırım düştü, Atlasjet uçağı geri döndü!

Uşak Havaalanı'na yıldırım düşmesi sonucu meydana gelen elektrik kesintisinden dolayı apron ve pist ışıkları söndü.
  • yıldırım aynı zamanda kuleyede dusmus ve frekanslarda bu yuzden gayrfaal olmus...daha kotusude olabılırdı paratoner yok sanırım kuleye dustugune gore allahtan o saatte kımse yokmus yanı canada gelebılırmıs...yanı sadece atlasjet tarafından bakmayalım olaya
  • Sadece ışıklandırma değil, Communication Frequencies de gitti ayrıca. Yanılmıyorsamda Uçak saat 04:00 da IST-USQ, 06:30 ( normal saati ile ) USQ-IST seferini gerceklestirdi zaten.
  • BU KADAR TEMİZ VE KALİTELİ HAVA YOLLARININ ŞANSINA BAK YİNE ALLAH SAKLASIN. BU NAZAR VAR DİYECEM.NEYSE YOLUN ACIK OLSUN ALLAH SAKLASIN YURDUMUN UCAN TÜM HAVA YOLLARINI ALLAH NAZARDAN KAZADAN SAKLASIN.
  • NEDİR BU ATLAS JETİN TALİHSİZLİĞİ, GAYETTE KALİTELİ BİR FİRMA.

Uşak'a gitmek üzere havalanan Atlasjet Havayolları'na ait KK 4101 sefer sayılı yolcu uçağı, İstanbul Atatürk Havaalanı'na geri döndü. Havalandıktan bir süre sonra Uşak Havaalanı'na yıldırım düşmesi sonucu pistte ve apronda elektriklerin kesildiğini bilgisini alan uçak pilotu, Atatürk Havaalanı'na geri döndü.

Yetkililerce, yaşanan olay doğrulanırken, pist ve apron ışıklarında meydana gelen arızanın giderilmesinden sonra uçuş trafiğinin normale döneceği bildirildi.

 

Havaalanına yıldırım düştü, Atlasjet uçağı geri döndü!

Yorumlar

Rumuz ~ 16 yıl önce
yıldırım aynı zamanda kuleyede dusmus ve frekanslarda bu yuzden gayrfaal olmus...daha kotusude olabılırdı paratoner yok sanırım kuleye dustugune gore allahtan o saatte kımse yokmus yanı canada gelebılırmıs...yanı sadece atlasjet tarafından bakmayalım olaya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Sadece ışıklandırma değil, Communication Frequencies de gitti ayrıca. Yanılmıyorsamda Uçak saat 04:00 da IST-USQ, 06:30 ( normal saati ile ) USQ-IST seferini gerceklestirdi zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KARS ACNT ~ 16 yıl önce
BU KADAR TEMİZ VE KALİTELİ HAVA YOLLARININ ŞANSINA BAK YİNE ALLAH SAKLASIN. BU NAZAR VAR DİYECEM.NEYSE YOLUN ACIK OLSUN ALLAH SAKLASIN YURDUMUN UCAN TÜM HAVA YOLLARINI ALLAH NAZARDAN KAZADAN SAKLASIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sekanfly ~ 16 yıl önce
NEDİR BU ATLAS JETİN TALİHSİZLİĞİ, GAYETTE KALİTELİ BİR FİRMA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000