10 Nisan 2012, Salı 10:19:49

HANİ KARAKUTULAR KAYIPTI!

Sabah Gazetesi’nin Atlasjet ile ilgili bir iddiası daha asılsız çıktı. Kayboldu denilen karakutunun Airbus’a gönderildiği iddialarını boşa çıkaran açıklama yine Airbus’tan geldi...
  • bu ulkenin sivil havaciliginin egitim saatini tamamlamamis bir pilotu ucurabilecegini dusunmuyorum. orda ucan kaptan da yanindakine canini teslim ediyor bu kadar basit degil bu isler. camur at izi kalain
  • haberde 2. pilotun henüz eğitimini tamamlamamış bir öğrenci olduğu yazıyordu, bu konunun aslı nedir, varmı bilen?
  • Sabah gazetesi bu haberi atlas ile ilgili değilde Pegasus ile ilgili yapsaydı ben şu anki kapkara başlıklarınızı düşünemiyorum. "Pegasus'da ölüm uçuşları" vs. gibi. Ama konu atlas olunca haber "Sabah'ın Atlas'a saldırıları" şekline dönüşüyor. Acaba bunun sebebi sağ üst köşede yıllardır duran atlas reklamı olabilir mi? Başlığa bakınız: "Hani karakutular kayıptı?" :)) Atlas avukatlığı akıl almaz boyutta. Tam bir komedi. Şimdi siz,sektör çalışanları bu ikili oyunlarınızı görmüyor mu zannediyorsunuz? Herkes size çok mu güveniyor zannediyorsunuz? Bu yorumuda işinize gelmeyen her yorum gibi yayınlamayacağınızda %100. Ama Allahtan sektör hariç bu siteyi takip eden kimse yok.
  • reklamin iyisi kotusu olmaz, ets sabaha reklam vermiyor ama sabah reklami yapiyor...
  • Bundan sonra sabah gazetesi ancak kuruyemişçiden alınan alkollü içecekleri sarmak için kullanılır....
  • çalıkların havacılık sektöründe kuyruk acılarımı var? bu acıyı başka şirketlerden çıkarmaya çalılşıyorlar gibi geliyor
  • Ulkenin istikrara ihtiyacı oldugu ve Atlasjet gibi ulke ekonomısıne lokomotif sirketleri artırmak icin caba gostrmek yerıne, niye zarar vermeye calısılır anlamak mumkun degıl. Gaztecılık insanlara bilgilendirmektir. Basın gucunu topluma ve sirketlere zarar vermek degildir.Sabah gazetesini bu taraflı yayınında dolayı kınıyor ve bundan sonra proteso amaclı almayı dusunmuyorum. Atlasjet yonetimiminde bizler silzlerleyiz, iyi yoldasınız, allah yolunuzu acık etsın diyorum.
  • Sabah gazetesi hayatin yalan dolan...
  • sirketi,kocaman atlasjet ailesini lekelemekden bashga sizin ishiniz,gucunuz bu mu!?sayin SABAH gazetesinin calishanlari!
  • Sabah ve atv kaşınıyor, hedefe koydukları kim varsa saldırıyorlar, bu emir de tabi biryerlerden geliyor. Bunlar da gazeteci olacak, tüh yazıklar olsun.
Atlasjet’e yönelik saldırılarını sürdüren Sabah Gazetesi’nin haberlerine Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden sonra bir yalanlama da Airbus’tan geldi.

15 Ocak’ta iniş sırasında kuyruğunu vurduğu iddia edilen Airbus 321 tipi uçağın karakutusunun Atlasjet tarafından Airbus’a gönderilmediğini iddia eden Sabah Gazetesi’nin bu iddiası da asılsız çıktı.
 
Hem Türk Sivil Havacılık otoritesini hem de Avrupalı uçak üreticisi Airbus’ı zan altında bırakan iddia sonrası, Airbus’tan beklenen açıklama geldi.
 
Airbus tarafından gönderilen yazılı açıklamada, 15 Ocak’ta sözü edilen olayla ilgili karakutuların (DFDR) kendilerine gönderildiği ve sözkonusu kayıtların analiz edilerek bulguların Atlasjet’e gönderildiği vurgulandı.
 
Airbus’ın bu açıklamasıyla Sabah Gazetesi’nin ‘Karakutular kayıp’ iddialarının da gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

HANİ KARAKUTULAR KAYIPTI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 12 yıl önce
bu ulkenin sivil havaciliginin egitim saatini tamamlamamis bir pilotu ucurabilecegini dusunmuyorum. orda ucan kaptan da yanindakine canini teslim ediyor bu kadar basit degil bu isler. camur at izi kalain

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
haberde 2. pilotun henüz eğitimini tamamlamamış bir öğrenci olduğu yazıyordu, bu konunun aslı nedir, varmı bilen?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sabah gazetesi bu haberi atlas ile ilgili değilde Pegasus ile ilgili yapsaydı ben şu anki kapkara başlıklarınızı düşünemiyorum. "Pegasus'da ölüm uçuşları" vs. gibi. Ama konu atlas olunca haber "Sabah'ın Atlas'a saldırıları" şekline dönüşüyor. Acaba bunun sebebi sağ üst köşede yıllardır duran atlas reklamı olabilir mi? Başlığa bakınız: "Hani karakutular kayıptı?" :)) Atlas avukatlığı akıl almaz boyutta. Tam bir komedi. Şimdi siz,sektör çalışanları bu ikili oyunlarınızı görmüyor mu zannediyorsunuz? Herkes size çok mu güveniyor zannediyorsunuz? Bu yorumuda işinize gelmeyen her yorum gibi yayınlamayacağınızda %100. Ama Allahtan sektör hariç bu siteyi takip eden kimse yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
reklamin iyisi kotusu olmaz, ets sabaha reklam vermiyor ama sabah reklami yapiyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bundan sonra sabah gazetesi ancak kuruyemişçiden alınan alkollü içecekleri sarmak için kullanılır....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
çalıkların havacılık sektöründe kuyruk acılarımı var? bu acıyı başka şirketlerden çıkarmaya çalılşıyorlar gibi geliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ulkenin istikrara ihtiyacı oldugu ve Atlasjet gibi ulke ekonomısıne lokomotif sirketleri artırmak icin caba gostrmek yerıne, niye zarar vermeye calısılır anlamak mumkun degıl. Gaztecılık insanlara bilgilendirmektir. Basın gucunu topluma ve sirketlere zarar vermek degildir.Sabah gazetesini bu taraflı yayınında dolayı kınıyor ve bundan sonra proteso amaclı almayı dusunmuyorum. Atlasjet yonetimiminde bizler silzlerleyiz, iyi yoldasınız, allah yolunuzu acık etsın diyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sabah gazetesi hayatin yalan dolan...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sirketi,kocaman atlasjet ailesini lekelemekden bashga sizin ishiniz,gucunuz bu mu!?sayin SABAH gazetesinin calishanlari!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sabah ve atv kaşınıyor, hedefe koydukları kim varsa saldırıyorlar, bu emir de tabi biryerlerden geliyor. Bunlar da gazeteci olacak, tüh yazıklar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000