29 Kasım 2010, Pazartesi 12:20:58

"Günaydın Bodrum, İyi Akşamlar İstanbul!"

Atlasjet “Günaydın Bodrum, İyi Akşamlar İstanbul” sloganı ile İstanbul-Bodrum karşılıklı seferlerini artırıyor.
  • pegasus yuine atlasjet'e göre çok iyi kalıyor yanında Atlasjet Türkiyede tam anlamıyla butik bir havayolu oldu ne yeni yerlere yeni sefer açar ne fazladan yeni uçaklar alır adamlar çok rahat sanki Türkiyede her yere sefer açtılar sonra geriye nerelerin frekansını arttırsak demesi kaldı,ilginç bir işletim anlayışı herhelde bu durum yıllar geçsede değişmez
  • Atlas Jet Pegasus ve Anadolu Jet karsisinda guduk ladi.Sadece belli rotalara ucup hatlarini genisletemedi.Ustelik hem Anadolu Jet hem de Pegasustan konforlu hem de Ataturkten kalkma avantaji var. Ama Onur ile bile ucus agi karsilastirilabilir duzeyde degil.Uctugu bir kac yer var o kadar.
  • Atlasjet Istanbul - Antalya ucuslarini hangi tip ucakla yapiyor, bileniniz var mi?
  • Artık 12 ay boyunca yaşayan şehir Bodrum'a iç hatlarda gerçekten en kaliteli hizmeti veren atlas jet ile daha makul saatlerde uçabileceğiz. O saatlerde makul fiyatlara Anadolu jet ve Pegasus uçuyordu ama sabahın 6'sında Sabiha Gökçen'e gitmek gerekiyordu, THY ise fiyat açısından uygun değildi. Artık hem AHL'den hem ISG'den sabah ikişer uçak var, ikişer de akşam, etti 4, Öğlen Pegasus ve Bora jet, öğleden sonra da Onur ile 7 eder. gidiş dönüş 14 sefer ortalama kapasite 2.000 civarı yapar. E kışın altı ay için ciddi bir rakam. Yazın zaten günde 34 tarifeli iç hat seferi var. Dış hatları söylemeye gerek yok. Tek sorun 15 senedir prefabrik terminalden uçuyoruz, günde tek uçak olan destinasyonlar bile daha modern terminallere sahip.
  • Doluluk oranlarına bakın, sonra yorum yazın, kendi şirketinizle kıyaslamayın. DOLAR DOLAR, hatta EURO EURO
  • Bodrum artık yaz kış gidilen bir yer oldu. Dolayısıyla efektif olacaktır.
  • günübirlik gitme şansı olacak....... ayrıca ücretsiz otobüs hizmeti fevkalede ve büyük rahatlık
  • dolmaz acıkcası dolmaz yurt dışına verdiğ uçaklar geri gelince böyle bir karar alınmış gibi Türkiyede ciddi anlamda bir yere uçmayan sadece tatil kentlerine uçan atlasjet yine yeni bir yere uçmadan aynı yerlere uçuş sayısı artırıyor.

6 Aralık’tan itibaren, İstanbul- Bodrum- İstanbul uçuşları, sabah ve akşam saatlerinde karşılıklı ikişer sefer olarak gerçekleştirilecek. Aynı şekilde Kuzey Kıbrıs’a düzenlenen uçuşlarda da sefer sayıları yükseltiliyor.

Yüksek hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetiyle “Yolcusunu en çok seven ve yolcusunun en çok sevdiği” havayolu olan Atlasjet, sefer sayılarını artırmaya devam ediyor. Yolcularının talep ve beklentilerini dikkate alarak seferlerini  artıran  Atlasjet’in  6 Aralık 2010 Pazartesi  günü başlatacağı yeni tarifesi şöyle;

İstanbul’dan Bodrum’a   07.00  ve  18.00’de,
Bodrum’dan İstanbul’a  09.00  ve  20.00’de ,

Yolcularına sabah İstanbul'dan Bodrum'a, aynı gün akşam Bodrum'dan İstanbul'a günübirlik seyahat imkanı sunun Atlasjet, müşteri talep ve memnuniyeti doğrultusunda benzer bir uygulamayı Kuzey Kıbrıs’ta da hayata geçiriyor.

Türkiye’den Kuzey Kıbrıs’a günde 6 sefer 

Türkiye-Kuzey Kıbrıs seferlerini de artıran Atlasjet, İzmir-Ercan seferlerini haftanın altı gününden her güne,

İzmir - Ercan   17.00
Ercan-İzmir   15.00’da

Günde bir kez gerçekleştirilen Adana-Ercan karşılıklı uçuşları ise günde iki sefere çıkartılıyor.

Adana’dan Ercan’a     13.30  ve  20.00
Ercan’dan  Adana’ya  12.00  ve  18.30’da

İstanbul-Ercan seferlerinide haftanın her günü günde üç sefer olarak gerçekleştirilecek.

İstanbul’dan Ercan’a    09.30 - 16.00 - 21.30
Ercan’dan –İstanbul’a  07.00 - 19.00 - 21.30  saatlerinde  düzenlenecek.

Atlasjet ile Bodrum ve Adana Havalimanı’ndan ücretsiz otobüs servis ayrıcalığı

Yolcularına uçuş sonrasında Adana, İzmir, Bodrum ve Antalya’da ücretsiz otobüs servis ayrıcalığı sağlayan Atlasjet’in, Bodrum Havalimanı’ndan Gümbet, Bitez ,Turgutreis ve Bodrum merkeze, Adana’dan Tarsus’a , Mersin Merkez ve Mersin Forum’a karşılıklı  yönlerde, ücretsiz otobüs servis hizmeti bulunuyor.

Atlasjet’in Bodrum ve Kıbrıs ucuşlarına ilişkin ayrıntılı bilgiye, 444 3 387 bilgi hattının yanı sıra www.atlasjet.com adresinden de ulaşılabiliyor.

Ayrıca şirketten yapılan açıklamada, "İstanbul-Bodrum–İstanbul Cumartesi günleri akşam ve Pazar günleri sabah seferleri ise, yapılmamaktadır" denildi.

"Günaydın Bodrum, İyi Akşamlar İstanbul!"

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 13 yıl önce
pegasus yuine atlasjet'e göre çok iyi kalıyor yanında Atlasjet Türkiyede tam anlamıyla butik bir havayolu oldu ne yeni yerlere yeni sefer açar ne fazladan yeni uçaklar alır adamlar çok rahat sanki Türkiyede her yere sefer açtılar sonra geriye nerelerin frekansını arttırsak demesi kaldı,ilginç bir işletim anlayışı herhelde bu durum yıllar geçsede değişmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Atlas Jet Pegasus ve Anadolu Jet karsisinda guduk ladi.Sadece belli rotalara ucup hatlarini genisletemedi.Ustelik hem Anadolu Jet hem de Pegasustan konforlu hem de Ataturkten kalkma avantaji var. Ama Onur ile bile ucus agi karsilastirilabilir duzeyde degil.Uctugu bir kac yer var o kadar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Atlasjet Istanbul - Antalya ucuslarini hangi tip ucakla yapiyor, bileniniz var mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Artık 12 ay boyunca yaşayan şehir Bodrum'a iç hatlarda gerçekten en kaliteli hizmeti veren atlas jet ile daha makul saatlerde uçabileceğiz. O saatlerde makul fiyatlara Anadolu jet ve Pegasus uçuyordu ama sabahın 6'sında Sabiha Gökçen'e gitmek gerekiyordu, THY ise fiyat açısından uygun değildi. Artık hem AHL'den hem ISG'den sabah ikişer uçak var, ikişer de akşam, etti 4, Öğlen Pegasus ve Bora jet, öğleden sonra da Onur ile 7 eder. gidiş dönüş 14 sefer ortalama kapasite 2.000 civarı yapar. E kışın altı ay için ciddi bir rakam. Yazın zaten günde 34 tarifeli iç hat seferi var. Dış hatları söylemeye gerek yok. Tek sorun 15 senedir prefabrik terminalden uçuyoruz, günde tek uçak olan destinasyonlar bile daha modern terminallere sahip.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Doluluk oranlarına bakın, sonra yorum yazın, kendi şirketinizle kıyaslamayın. DOLAR DOLAR, hatta EURO EURO

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bodrum artık yaz kış gidilen bir yer oldu. Dolayısıyla efektif olacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
günübirlik gitme şansı olacak....... ayrıca ücretsiz otobüs hizmeti fevkalede ve büyük rahatlık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
dolmaz acıkcası dolmaz yurt dışına verdiğ uçaklar geri gelince böyle bir karar alınmış gibi Türkiyede ciddi anlamda bir yere uçmayan sadece tatil kentlerine uçan atlasjet yine yeni bir yere uçmadan aynı yerlere uçuş sayısı artırıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000