16 Aralık 2013, Pazartesi 11:22:12

"FREKANSA TİYATRO KARIŞTI" TURNEYE ÇIKIYOR

Atatürk Havalimanı’nda görev yapan 8 hava trafik kontrolörünün “Dünya Hava Trafik Kontrolörleri Günü” için hazırladığı “Frekansa Tiyatro Karıştı” adlı oyun Türkiye turnesine çıkıyor.
  • "tiyatrocu" rumuzlu şahıstan ikinci bir donk! faciası...
  • İzmir de nerede gösterime girecek???
  • Oyunu seyrettim, hava trafik kontrolörleri özellikle frekansta yaşananları meslek ve şirket ayrımı gözetmeden, hatta kendilerini de ti'ye alarak sahneye cesurca aktarmışlar. En çok da aşağıda işkembeden atılarak yapılan yorumda kayrıldığı söylenen şirketler ti'ye alınmış. O kadar ön yargılı ve kulaktan dolma bilgilerle yapıldığı belli ki bu yorumun, bir sonraki oyununuzda bu denli düşük kaliteli beyinlerin havacılık sektörü içinde belki de pilot dahi olabildiği gerçeğini vurgulayan bir dram yapmanızı rica ediyorum. Sanatsal bir etkinliğe bile bu saldırıyı gerçekleştiren provakatif böylesi beyinlerin değil çalıştığı sektöre, küçük dünyalarına dahi bir yarar sağlayamayacakları aşikardır. Emeklerinize sağlık, harikaydınız..
  • Oyun sahnelenmeden önce haber yapsanız ya yine izleyemedim:((
  • Atc birimlerini ziyaret etmek isteyen kimse geri çevrilmemiştir. Bir gün teşrif edersiniz, çayınızı-kahvenizi yudumlarken direkt rota vermenin nasıl kontrolörün işini rahatlattığından bırakın şirketini milletine bile bakmadan mümkün olan ve farkına varılan en kısa sürede direkt rotanın verildiğini gözlerizle görürsünüz. Sonrada öğle yemeği yakınca ATC ler size birde yemek söylerler. Zira onlar sohbeti hoş ağırlaması kusursuz insanlardır.
  • Bakın en doğru yaptıkları işi nihayet bulmuş bu kontrolörler. Hangi şirketten nemalanıyorlar ise o şirketin uçaklarına limitsiz direkt rota verip, nemalanamadıkları şirketlerin ise uçuşlarını uzatıyorlar. Çıksın biri yalanlasın, Ali SABANCI' dan hediye falan almadıklarını, THY uçuşlarından ücretsiz faydalanmadıklarını. Keyifleri yerinde ise de lutfeder gibi, sadaka verir gibi diğerlerine short cut veriyorlar. Sanki THY, Anadolujet, Sunexpres, Pegasus bu ülkenin şirketleride, Atlasjet, Onur, Borajet, Corendon Yunanistan tescilli şirketler. Halbuki 657 sayılı devlet memurları kanununda bile yazar, memur dediğin hiçbir kişi, kurum ve zümreye ayrıcalık tanıyamaz. Tanıyor ise ilk seferde kıdem durdurma cezası alır. Sonrasını saymıyoruz bile. Bunun senaryosunu da yazıp oynasınlar. Tiyatronun adını da "ALENEN ŞİRKET KAYIRMA" koysunlar cuk oturur. Trafik polisleri de ücretsiz binemedikleri belediye otobüslerine ceza yazıp belediyelerin soluklarını kesiyor. Nasıl senaryo güzel di mi?
  • Helal olsun, oyunu gördüm, ufak tefek hatalar dışında müthiştiniz, yapılmayanın yapilmasini sağlayan oyuncu arkadaşlara ve Tatca ya teşekkürler.
  • Ordu'ya da gelecekler mi acaba?

İstanbul’daki ilk gösterimde büyük beğeni toplayan “Frekansa Tiyatro Karıştı” adlı oyun cumartesi günü bir kez daha izleyicilerle buluştu.

3 skeçten oluşan oyun Bakırköy Yunus Emre Kültür Merkezi’nde havacılık sektörünün üst düzey yöneticilerinin de beğenisini kazandı. Dünkü gösteriyi DHMİ Genel Müdür Yardımcısı Celal Özuğur, Atatürk Havalimanı Başmüdürü Sıtkı Zeybel, Atlasjet Genel Müdürü Orhan Coşkun gibi isimler de izledi.

Yoğun istek üzerine bir kez daha sergilenen oyunun 26 Ocak 2014 günü bir gösteriminin daha yapılacağı belirtilirken diğer illerde de turneye çıkılacak. 17 Aralık günü İzmir’de sergilenecek oyun, 21 Aralık’ta Ankara, 24 Aralık’ta Antalya’da olacak.

 

"FREKANSA TİYATRO KARIŞTI" TURNEYE ÇIKIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

atc ~ 10 yıl önce
"tiyatrocu" rumuzlu şahıstan ikinci bir donk! faciası...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
İzmir de nerede gösterime girecek???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot-Atc Platform ~ 10 yıl önce
Oyunu seyrettim, hava trafik kontrolörleri özellikle frekansta yaşananları meslek ve şirket ayrımı gözetmeden, hatta kendilerini de ti'ye alarak sahneye cesurca aktarmışlar. En çok da aşağıda işkembeden atılarak yapılan yorumda kayrıldığı söylenen şirketler ti'ye alınmış. O kadar ön yargılı ve kulaktan dolma bilgilerle yapıldığı belli ki bu yorumun, bir sonraki oyununuzda bu denli düşük kaliteli beyinlerin havacılık sektörü içinde belki de pilot dahi olabildiği gerçeğini vurgulayan bir dram yapmanızı rica ediyorum. Sanatsal bir etkinliğe bile bu saldırıyı gerçekleştiren provakatif böylesi beyinlerin değil çalıştığı sektöre, küçük dünyalarına dahi bir yarar sağlayamayacakları aşikardır. Emeklerinize sağlık, harikaydınız..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Oyun sahnelenmeden önce haber yapsanız ya yine izleyemedim:((

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Multi functional ~ 10 yıl önce
Atc birimlerini ziyaret etmek isteyen kimse geri çevrilmemiştir. Bir gün teşrif edersiniz, çayınızı-kahvenizi yudumlarken direkt rota vermenin nasıl kontrolörün işini rahatlattığından bırakın şirketini milletine bile bakmadan mümkün olan ve farkına varılan en kısa sürede direkt rotanın verildiğini gözlerizle görürsünüz. Sonrada öğle yemeği yakınca ATC ler size birde yemek söylerler. Zira onlar sohbeti hoş ağırlaması kusursuz insanlardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TİYATROCU ~ 10 yıl önce
Bakın en doğru yaptıkları işi nihayet bulmuş bu kontrolörler. Hangi şirketten nemalanıyorlar ise o şirketin uçaklarına limitsiz direkt rota verip, nemalanamadıkları şirketlerin ise uçuşlarını uzatıyorlar. Çıksın biri yalanlasın, Ali SABANCI' dan hediye falan almadıklarını, THY uçuşlarından ücretsiz faydalanmadıklarını. Keyifleri yerinde ise de lutfeder gibi, sadaka verir gibi diğerlerine short cut veriyorlar. Sanki THY, Anadolujet, Sunexpres, Pegasus bu ülkenin şirketleride, Atlasjet, Onur, Borajet, Corendon Yunanistan tescilli şirketler. Halbuki 657 sayılı devlet memurları kanununda bile yazar, memur dediğin hiçbir kişi, kurum ve zümreye ayrıcalık tanıyamaz. Tanıyor ise ilk seferde kıdem durdurma cezası alır. Sonrasını saymıyoruz bile. Bunun senaryosunu da yazıp oynasınlar. Tiyatronun adını da "ALENEN ŞİRKET KAYIRMA" koysunlar cuk oturur. Trafik polisleri de ücretsiz binemedikleri belediye otobüslerine ceza yazıp belediyelerin soluklarını kesiyor. Nasıl senaryo güzel di mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HTK ~ 10 yıl önce
Yaptığınız apaçık saygısızlık. 1200'ün üzerinde arkadaşımız hava trafiğinin emniyetli , düzenli ve hızlı işleyişini sağlamak için elinden geleni yaparken sizin alenen attığınız iftira çok ironik. Ne hediye veren şirket gördüm ne de şirket kayıran kontrolör. Ücretsiz uçuşlara gelince: Zaten birçok şirket tarafından derneğimizle yapılan anlaşmalarla ücretsiz uçuş imkanı sağlanmaktadır , kısıtlı sayıda. Yani öyle el altından birşey yok. Trafik müsait olduğu sürece de kısa rota verilir şirketin adı önemli değildir. Haddinizi fazlaca aşmışsınız. Kendinizi sokak muhabbetinde mi sandınız?
ishal ~ 10 yıl önce
ishal kötüdür heleki ağızdansa daha kötü bence doktora hem ishalini hemde kuyruğunu göster ordada bi acı var gibi
Birisi ~ 10 yıl önce
Yalanlıyorum.
pirana ~ 10 yıl önce
Bu ülkede artık çamur at izi kalsın mantığı bitirilmeli. Arkadaşım bir iddiada bulunuyosan bunu ispat etmekle yükümlüsün. Kimsenin kimseyi kayırdığı felan yok trafiğin sakin olduğu zamanlarda şirket gözetmeksizin herkese direk rota veriliyo. İnternetten frekans konuşmalarını takip ederken birazda bunlara dikkat etseniz ya biraz. Saygılar...
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Helal olsun, oyunu gördüm, ufak tefek hatalar dışında müthiştiniz, yapılmayanın yapilmasini sağlayan oyuncu arkadaşlara ve Tatca ya teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 10 yıl önce
Ordu'ya da gelecekler mi acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000