25 Ağustos 2010, Çarşamba 08:06:13

ERCAN YENİLENECEK

KTHY Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ersan Saner Ercan Havalimanı’nın bir takım iyileştirmelere ihtiyaç duyduğunu, bu çalışmaların bir an önce başlayabilmesi için Türkiye’den gelecek uzman ekiple çalışacaklarını ifade etti.
  • Havalimanı özelleşince yıllardır kira ödemeyen, salonun yarısını kaplayıp yolcuya oturacak yer bırakmayan kafe ve freeshoplar ne yapacak ? Çok merak ediyorum. Muhaceretten sonra ki alan kafe tarafından kuşatılmış. Salonun yarısı kafe. Check in de dükkanlar yüzünden kontuar açılamıyor. İnşallah özelleşir de bu insanlardan da kurtuluruz.
  • Kıbrısa çok bile, yeter...
  • kıbrısa yakışmıyor zaten böyle terminal.
  • Kıbrıslılar tembel değil sendikalar bu insanları bu hale getirdi. Benzine 1 kuruş zam, sendikalar greve. KTHY de ufacık bir olay, sendikalar greve. Bu ülke böyle gider mi ? Sendikalar gitmeden KKTC bir yere varamaz. Her istediklerini alan sendika ve veren hükümet ve sonuç çalışmaya alışık olmayan insanlar.
  • Ya zaten o kutu gibi alanın yapılması bile 2 yıl sürdü. Geçitkale kullandık 2 yıl. 2004'te açıldı tekrar. Şimdi kaç sene sürecek acaba?? Şuursuzcamı yaptınız o limanı. Yeter be
  • 2010-08-25 - 14:01:53 KIBRISLILARIN HEPSİ TEMBEL . CUMHURBAŞKANLARINDAN , ÇÖPÇÜSÜNE KADAR. TÜRKİYE' DE BİR SÜRÜ AÇ İNSAN VARKEN , KIBRIS A YAPILAN YARDIMLARI KABUL ETMİYORUM . ALMANYA BİLE YUNANİSTAN A REST ÇEKTİ. NİYE ? ALMAN SABAH 6 DA İŞE GİDERKEN YUNAN O SAATTE EĞLENCEDEN GELİYOR. BUNU GÖRDÜ VE REST ÇEKTİ. " BEN ÇALIŞIYORUM , SEN YATIYORSUN." DİYE.. AL SANA GÖRÜŞ.
  • Bu isi en iyi yapacak TAV dır bence. Yavru Vatanımıza yakısacak guzel bir havalimanı TAV'ın tecrube ve know-how'ıyla yapılmalı. Yoksa Turkiyeden gelipte bakmayla olmaz bu isler , yazık etmeyin devletin paralarına.
  • Kıbrıslılara tembel diyen kişiyi kınıyorum. Kıbrıslı Türklerin çok hatası olabilir. Sendikalar çalışanlar hükümetler v.s., ama hiç bir topluma toptan yafta yapıştıramazsınız. Ayıptır, terbiyesizliktir. Lütfen uygarca tartışalım. Görüş bildirelim.
  • N' APACAKSINIZ ? ERCAN' I YENİLEYECEKSİNİZ ? HEM DA TÜRKİYE' DEN GELECEKLER YENİLEMEYE ? GALMADI KIPRIZ' DA BU İŞİ YAPACAK ? YAHU; HEM SÖVERSİNİZ TÜRKİYE' YE , HEM DE GELSİNNER DERSİNİZ. TEMBELSİNİZ BE " KUZEY KIBRIS TEMBELLER CUMHURİYETİ."
  • Yeni havalimanı kesin yapılması lazım. Şu hali ile içler acısı. İnşallah TAV alırda adam gibi bir havalimanı yapar.
Bakan Saner, yeni Kıbrıs Türk Hava Yolları’na yeni bir EOC Belgesi alınmasıyla ilgili de bazı sıkıntılar bulunduğunu, bu konuda Türkiye Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile görüşeceklerini belirterek “Ülkeye daha fazla yolcu taşıyabilmek için tüm alternatifleri kullanmalıyız” diyen Saner,  var olan bazı sıkıntıların aşılmasıyla Atlasjet vasıtasıyla yeni Kıbrıs Türk Hava Yolları’nın uçuşlarına başlayacağını kaydetti.
ERCAN YENİLENECEK

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 14 yıl önce
Havalimanı özelleşince yıllardır kira ödemeyen, salonun yarısını kaplayıp yolcuya oturacak yer bırakmayan kafe ve freeshoplar ne yapacak ? Çok merak ediyorum. Muhaceretten sonra ki alan kafe tarafından kuşatılmış. Salonun yarısı kafe. Check in de dükkanlar yüzünden kontuar açılamıyor. İnşallah özelleşir de bu insanlardan da kurtuluruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kıbrısa çok bile, yeter...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kıbrısa yakışmıyor zaten böyle terminal.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kıbrıslılar tembel değil sendikalar bu insanları bu hale getirdi. Benzine 1 kuruş zam, sendikalar greve. KTHY de ufacık bir olay, sendikalar greve. Bu ülke böyle gider mi ? Sendikalar gitmeden KKTC bir yere varamaz. Her istediklerini alan sendika ve veren hükümet ve sonuç çalışmaya alışık olmayan insanlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ya zaten o kutu gibi alanın yapılması bile 2 yıl sürdü. Geçitkale kullandık 2 yıl. 2004'te açıldı tekrar. Şimdi kaç sene sürecek acaba?? Şuursuzcamı yaptınız o limanı. Yeter be

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
2010-08-25 - 14:01:53 KIBRISLILARIN HEPSİ TEMBEL . CUMHURBAŞKANLARINDAN , ÇÖPÇÜSÜNE KADAR. TÜRKİYE' DE BİR SÜRÜ AÇ İNSAN VARKEN , KIBRIS A YAPILAN YARDIMLARI KABUL ETMİYORUM . ALMANYA BİLE YUNANİSTAN A REST ÇEKTİ. NİYE ? ALMAN SABAH 6 DA İŞE GİDERKEN YUNAN O SAATTE EĞLENCEDEN GELİYOR. BUNU GÖRDÜ VE REST ÇEKTİ. " BEN ÇALIŞIYORUM , SEN YATIYORSUN." DİYE.. AL SANA GÖRÜŞ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu isi en iyi yapacak TAV dır bence. Yavru Vatanımıza yakısacak guzel bir havalimanı TAV'ın tecrube ve know-how'ıyla yapılmalı. Yoksa Turkiyeden gelipte bakmayla olmaz bu isler , yazık etmeyin devletin paralarına.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kıbrıslılara tembel diyen kişiyi kınıyorum. Kıbrıslı Türklerin çok hatası olabilir. Sendikalar çalışanlar hükümetler v.s., ama hiç bir topluma toptan yafta yapıştıramazsınız. Ayıptır, terbiyesizliktir. Lütfen uygarca tartışalım. Görüş bildirelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
N' APACAKSINIZ ? ERCAN' I YENİLEYECEKSİNİZ ? HEM DA TÜRKİYE' DEN GELECEKLER YENİLEMEYE ? GALMADI KIPRIZ' DA BU İŞİ YAPACAK ? YAHU; HEM SÖVERSİNİZ TÜRKİYE' YE , HEM DE GELSİNNER DERSİNİZ. TEMBELSİNİZ BE " KUZEY KIBRIS TEMBELLER CUMHURİYETİ."

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yeni havalimanı kesin yapılması lazım. Şu hali ile içler acısı. İnşallah TAV alırda adam gibi bir havalimanı yapar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000