10 Kasım 2011, Perşembe 10:40:48

"EN MİLLİ" ATLASJET

Türkiye'nin yolcusunu en çok seven havayolu şirketi Atlasjet, her milli günde olduğu gibi Atatürk'ün ölüm yıldönümünü de unutmadı.
  • thy filistin bayrağı ya da somali bayrağı asar ancak
  • İLERLİYOR ÇÜNKÜ ZAMAN İLERLİYOR DURMUYOR! BU YÜZDEN. SEN MALİYE BAKANI ÇIKIP DEPREM VERGİSİ İLE YOL YAPTIK DEDİKTEN SONRA, BAŞBAKANIN DEPREM VERGİSİ NE YAHU YOK ÖLE BİŞİ DEMESİNİ İLERLEMEDEN SAYIYORSAN. SEN DEVLET HAST. VE ÜNİ. HAST. LERİNDE DR BULAMIYORSAN, SEN KIRMIZI ETTE, BİTKİ TOHUMUNDA, DOĞAL GAZDA, PETROLDE HEMEN HER TÜRLÜ SANAYİ HAMMADDESİNDE DIŞA BAĞIMLIYSAN, SEN ÇİNİN VE AVRUPANIN ORTAK PAZARI OLMUŞŞAN, ÜLKEDE ÖĞRETMENLER İŞSİZLİKTEN KIRILIRKEN YABANCI ÖĞRETMEN İTHAL ETMEYİ İLERLEME SAYIYORSAN, SEN ÜLKENİN 500 MİLYAR DOLAR BORCUNU 20 MİLYAR DOLARMIŞ GİBİ GÖSTERENLERİ POHPOHLAMAYI İLERLEME SANIYORSAN. EVET İLERLİYORUZ!
  • Evet .. haklisin-- ama bunu sevgini gösterirken .. baskasina satasmamak lazim .. seversen kendin sev.. kimse sevmiyor diye yadirgamama lazim .. ama biz maalesef.. niye sevmiyorsun , yok Irana git ora git buraya git.. buna gerek varmi ? Nasilki Izmirdeki Anma töreninde Basörtülü bir bayana , git buradan diyerek nefret kusmak yanlis ise Atatürk e saygisizlik yapmak da bu derece yanlistir .. Atatürk bir kesime ait degil degildir .. EGITIM SART
  • Örf, adet, saygı, takdir, anma, anımsama, kutlama, yaşatma, anayı atayı bilme ..... gibi etiğe bağlı davranışlar toplum tarafından takdir edilir. Kulaklarının arasında boşluk olanlar bunun dışındadır. Atlasjet'in bu konudaki hassasiyeti her türlü takdirin ötesindedir. Bu tür davranışlar, diğer şirket ve kurumlardan da beklenmekle beraber, zorunluluk yoktur, zaten zorunluluk nedeniyle yapılıyorsa hiç yapılmasın daha iyi. Gönüllü olarak yapanları kutlamalıyız.
  • Bravo Atlas Jet. Kimin sayesinde bu goklerde uctugunu ve sirket olmasini kime borclu oldugunu unutmayarak ve unutturmayarak ATATURK`e vefa borcunu oduyor.
  • Atlasjette toplam pilot sayısının kaçı yabancı söylesinde nekadar milli olduğunu anlayalım!
  • Yahu bir şeyide siyasallaştırmayalım. Böyle bir konuda yorum dahi yapılmaz, yapılamaz. Sonuçta 10 Kasım'ın ne anlama geldiğini Atatürk'ün bu millet için neler ifade ettiğini dünya kabul etti.
  • yani siz aynada hergün ÖCÜ görüyürsunuz.. buna ne demeli .. hahahah.. siz oyalnamaya devam edin.. size ragmen .. Türkiye ilerliyor.. hemde tüm INSANLARI ile sizin gibilere ragmen EGITIM SART:. hemde TEMEL egitim sizin gibilerine
  • Helal olsun Atlasjet e ATATÜRK ün adını duyunca bazıları öcü görmüş gibi oluyor.
  • atlasjet her yıl milli bayram ve anmaları unutmuyor....önemli olan bu....
Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 73. ölüm yıldönümü nedeniyle Atlasjet kontuarlarını, Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle donattı.

Hiçbir milli bayramı unutmayan Atlasjet'in diğer havayollarının kontuarlarında tek bir bayrak olmamasına rağmen kırmızı-beyaz'a boyanmış kontuarları yolcular tarafından da takdirle karşılandı.

Bu sene Van depremi nedeniyle düzenlenmeyen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerine rağmen kontuarlarını balonlar ve bayraklarla süsleyen Atlasjet, her sene 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı, 30 Ağustos Zafer Bayramı gibi Türk milletinin milli hislerini ayakta tutan önemli günlerde kontuarlarını süsleyerek "En milli havayolu" şirketi ünvanını da hak ettiğini gösteriyor.

İşte o kontuarlardan bazı kareler...





"EN MİLLİ" ATLASJET

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Misafir ~ 12 yıl önce
thy filistin bayrağı ya da somali bayrağı asar ancak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
İLERLİYOR ÇÜNKÜ ZAMAN İLERLİYOR DURMUYOR! BU YÜZDEN. SEN MALİYE BAKANI ÇIKIP DEPREM VERGİSİ İLE YOL YAPTIK DEDİKTEN SONRA, BAŞBAKANIN DEPREM VERGİSİ NE YAHU YOK ÖLE BİŞİ DEMESİNİ İLERLEMEDEN SAYIYORSAN. SEN DEVLET HAST. VE ÜNİ. HAST. LERİNDE DR BULAMIYORSAN, SEN KIRMIZI ETTE, BİTKİ TOHUMUNDA, DOĞAL GAZDA, PETROLDE HEMEN HER TÜRLÜ SANAYİ HAMMADDESİNDE DIŞA BAĞIMLIYSAN, SEN ÇİNİN VE AVRUPANIN ORTAK PAZARI OLMUŞŞAN, ÜLKEDE ÖĞRETMENLER İŞSİZLİKTEN KIRILIRKEN YABANCI ÖĞRETMEN İTHAL ETMEYİ İLERLEME SAYIYORSAN, SEN ÜLKENİN 500 MİLYAR DOLAR BORCUNU 20 MİLYAR DOLARMIŞ GİBİ GÖSTERENLERİ POHPOHLAMAYI İLERLEME SANIYORSAN. EVET İLERLİYORUZ!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Evet .. haklisin-- ama bunu sevgini gösterirken .. baskasina satasmamak lazim .. seversen kendin sev.. kimse sevmiyor diye yadirgamama lazim .. ama biz maalesef.. niye sevmiyorsun , yok Irana git ora git buraya git.. buna gerek varmi ? Nasilki Izmirdeki Anma töreninde Basörtülü bir bayana , git buradan diyerek nefret kusmak yanlis ise Atatürk e saygisizlik yapmak da bu derece yanlistir .. Atatürk bir kesime ait degil degildir .. EGITIM SART

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Örf, adet, saygı, takdir, anma, anımsama, kutlama, yaşatma, anayı atayı bilme ..... gibi etiğe bağlı davranışlar toplum tarafından takdir edilir. Kulaklarının arasında boşluk olanlar bunun dışındadır. Atlasjet'in bu konudaki hassasiyeti her türlü takdirin ötesindedir. Bu tür davranışlar, diğer şirket ve kurumlardan da beklenmekle beraber, zorunluluk yoktur, zaten zorunluluk nedeniyle yapılıyorsa hiç yapılmasın daha iyi. Gönüllü olarak yapanları kutlamalıyız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bravo Atlas Jet. Kimin sayesinde bu goklerde uctugunu ve sirket olmasini kime borclu oldugunu unutmayarak ve unutturmayarak ATATURK`e vefa borcunu oduyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Atlasjette toplam pilot sayısının kaçı yabancı söylesinde nekadar milli olduğunu anlayalım!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yahu bir şeyide siyasallaştırmayalım. Böyle bir konuda yorum dahi yapılmaz, yapılamaz. Sonuçta 10 Kasım'ın ne anlama geldiğini Atatürk'ün bu millet için neler ifade ettiğini dünya kabul etti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yani siz aynada hergün ÖCÜ görüyürsunuz.. buna ne demeli .. hahahah.. siz oyalnamaya devam edin.. size ragmen .. Türkiye ilerliyor.. hemde tüm INSANLARI ile sizin gibilere ragmen EGITIM SART:. hemde TEMEL egitim sizin gibilerine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Helal olsun Atlasjet e ATATÜRK ün adını duyunca bazıları öcü görmüş gibi oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
atlasjet her yıl milli bayram ve anmaları unutmuyor....önemli olan bu....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000