23 Temmuz 2008, Çarşamba 08:19:54

Doluluk oranı artmazsa seferler duracak!

Çanakkale Valisi Orhan Kırlı, 4 Aralık 2006 tarihinden bu yana devam eden Çanakkale-İstanbul arasındaki AtlasJet'e ait uçak seferlerinin devam etmesi için doluluk oranının yüzde 61'den yüzde 75'e çıkarılmasının gerektiğini söyledi.
  • Yonetici ne işe yarıyor. Doluluk oranını arttırmak için projen yokmu ?

Atlasjet Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy'un da katıldığı Şehir Kulübü'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıda Çanakkale-İstanbul arasındaki uçuşların geleceği tartışıldı.

Toplantı sonunda açıklamada bulunan Çanakkale Valisi Orhan Kırlı, Atlasjet tarafından 4 Aralık 2006 tarihinde başlatılan Çanakkale-İstanbul arasındaki uçuşların devam ettiğini belirterek, "Atlasjet Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy bu toplantıda bize genel bir değerlendirmede bulunarak uçuşlarla ilgili bilgi verdi. Kendileri uçuşların başladığı günden bugüne kadarki kısım ile ilgili istatistiki bilgileri anlattı. 4 Aralık 2006 tarihinden bugüne kadar Atlasjet firmasının Çanakkale-İstanbul hattında zarar ederek uçuşlara devam ettiğini söyledi. 2006 yılında yüzde 65 olan doluluk oranı 2007'de yüzde 75 olurken, bu oran 2008'de şuan itibarıyla yüzde 61 seviyesinde bulunuyor. Kendileri doluluk oranının yıl sonuna kadar yüzde 75'e ulaşmaması halinde seferlerin durdurulacağını söyledi. Buradan Çanakkalelilere seslenmek istiyorum. Uçağınıza sahip çıkın. Bu seferlerin devam etmesi için biz elimizden geleni yapıyoruz. Ancak Çanakkalelilerin de uçağa ilgi göstermesi lazım. Elimize geçen bu altın fırsatı değerlendirelim ve kaybetmeyelim" dedi.

Doluluk oranı artmazsa seferler duracak!

Yorumlar

Rumuz ~ 16 yıl önce
Yonetici ne işe yarıyor. Doluluk oranını arttırmak için projen yokmu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000