10 Mart 2014, Pazartesi 09:59:26

CTATCA GÜNÜNÜ KUTLADI

8 Mart CTATCA'nın 38.Kuruluş Yılı ve Adil Kültür Semineri Golden Tulip Hotel Lefkoşa'da kutlandı.
  • Sempozyumu seyrettim, Kıbrısın gördüğü en iyi sempozyumdu. Izzet Derkanın gayreti yanında, Tatca başkanı Birol Bilgin in konuşmasında değindiği bu yıl ki doğrudan desteği verimli, görkemli bir seminer olmasına katkı sağladı, emeği geçen herkese teşekkürler

8 Mart CTATCA'nın 38.Kuruluş Yılı ve Adil Kültür Semineri Golden Tulip Hotel  Lefkoşa'da kutlandı.

Seminer, CTATCA Başkanı Izzet Derkan’ın bugüne nasıl gelindiğini ve  derneğin tarihini anlatan sunumu ile başladı.
AKUN Sivil Hava Ulaştırma Işletmeciliği Bölüm Bşk Yrd.Doc.Dr Emrah ÖNEY ise Akdeniz Karpaz Üniversitesi'nin kısa sürede çok yol aldığını söyleyerek CTATCA Başkanı Izzet Derkan'nın havacılık Kulübüne ve okula çok faydası olacağını söyleyerek kadınlar gününü kutladı.

TATCA Genel Başkanı Birol Bilgin ise havacılığın günden güne ilerlediğini ve CTATCA ile ilişkilerinin örnek alınması gerektiğini söyledi.

TATCA sunumunu ise Selim Lak gerceklestirdi.

Pegasus Uçuş Işletme Genel Müdür yardımcısı kaptan Nadir Kabaş ise " Yakıt Ekonomisi, Askeri Sahalar ve ATC' den beklentiler  " konusuna değinerek sponsor olmaktan memnuniyetini dile getirerek kadınlar gününü kutladı.

Onur Havayolları pilotu Tolga Önce ise "Ayırma minimumları ve ATC' den beklentiler" konusuna değinerek kadınlar gününü kutladı.

AKUN HK Başkanı Batuhan Aydın, işe yeni Havacilik Kulubunun cok daha yeni oldugunu ancak ilklere imza atacaklarını ve bunu organizasyonlarla yapabilecek güçte olduklarını dile getirerek . Başkan Batuhan AYDIN , CTATCA Başkanı izzet Derkan ile hep dirsek teması içerisinde olacaklarını ve ses getireceklerini söyleyerek "Istikbal Göklerdedir ve Birlikte Güçlüyüz" sözleriyle dunya kadınlar gününu kutlayarak konuşmasını tamamladı.

Kaza-Kırım Uzmanı Atlasjet pilot Nuri Sakarya da "İstikrarsız yaklaşmalar" konusu ve Just Culture önemine değindi.

Bu arada kontrolörlerden oluşan tiyatro ekibi Girne Belediyesi’nde  " Radarci misin? Kuleci misin? " adlı tiyatro oyununu sergiledi ve izleyicilerden büyük beğeni aldı.

CTATCA GÜNÜNÜ KUTLADI

Yorumlar

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sempozyumu seyrettim, Kıbrısın gördüğü en iyi sempozyumdu. Izzet Derkanın gayreti yanında, Tatca başkanı Birol Bilgin in konuşmasında değindiği bu yıl ki doğrudan desteği verimli, görkemli bir seminer olmasına katkı sağladı, emeği geçen herkese teşekkürler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000