29 Ağustos 2008, Cuma 21:15:24

BİRDAL “ÇOK GÜZEL BİR DÜŞÜNCE”

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Orhan Birdal, Airport TV’nin yayın hayatına merhaba demesinin ardından AirportHaber ve Airport Tv Genel Koordinatörü Ali Kıdık’ı arayarak mutluluğunu ifade etti.
  • Airport TV Yöneticilerini kutluyor, Türk Gençlerine Sivil Havacılığının tanıtılması ve sevdirilmesi açısından önemli bir fırsat olacaktır. Hayırlı uğurlu olsun.Tebrikler.Murat İNTEPE Genel Müdür

Havacılık medyasının tek önderi Airport Media Group tarafından kurulan Airport Tv yayın hayatına başlamasının ardından sektörün ileri gelenlerinden yoğun tebrik mesajı almaya başladı. Gerek turizm dünyasında gerekse havacılık sektöründen gelen yoğun mesajlar gücümüze güç katarken, yaptığımız işin ne kadar doğru olduğunun onurunu yaşıyoruz.

 

Airport Tv’yi arayarak Genel Koordinatörümüz Ali Kıdık ile görüşen Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Orhan Birdal, “Havacılık sektörümüz adına gelişen bu güzel düşünceyi gönülden alkışlıyor ve destekliyorum” dedi. “Dürüst ve doğru habercilik anlayışınızdan taviz vermeyeceğinizi umuyorum” diyen Orhan Birdal, Devlet Hava Meydanları İşletmesi olarak Airport TV’nin sıkı izleyicisi olacaklarını ifade etti.

 

Öte yandan, havacılık sektöründen çok sayıda yönetici de Airport TV’yi ziyaret etmeye devam ediyor. AtlasJet Havayolları Genel Müdürü Orhan Coşkun, Best Havayolları Genel Müdürü Teoman Tosun, Onur Havayolları Genel Müdürü Şahabettin Bolukçu Airport Tv’nin yayın hayatına başladığı gün mutluluğumuzu paylaşan ilk yöneticiler idi.

 

SKY Havayolları Genel Müdürü Tahir Görgülü de Airport TV Genel Yayın Koordinatörü Ali Kıdık’ı arayarak bu cesur oluşumdan dolayı tüm çalışanlarımızı kutladı.

 

BİRDAL “ÇOK GÜZEL BİR DÜŞÜNCE”

Yorumlar

FLY SERVICE ~ 16 yıl önce
Airport TV Yöneticilerini kutluyor, Türk Gençlerine Sivil Havacılığının tanıtılması ve sevdirilmesi açısından önemli bir fırsat olacaktır. Hayırlı uğurlu olsun.Tebrikler.Murat İNTEPE Genel Müdür

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000