13 Kasım 2008, Perşembe 16:21:50

Biletini internetten alan avantajlı çıkıyor

Atlasjet Havayolları Jetmil üyeleri için yeni bir kampanya başlattı.
  • Atlasjet'in internet portalı için şu an dünyada en kolay bilet alınan havayolu portalı denebilir.Sorun kredi kartı yolsuzluklarında.İnsanların kredi kartı bilgilerinin 10 usd karşılığı internet sitelerinden alınabildiği günümüzde Atlasjet yolcuya iki alternatif vermiş.Seyahat sırasında yolcunun yanında geçerli bir kredi kartı yok ise 3D secure işleminin yapıldığı yaklaşık 3-4 dk daha uzun süre alan seçeneği veriyor yok seyahat sırasında seyahat eden aynı PNR'a kayıtlıyolculardan herhangi birine ait geçerli bir kredi kartı olacak ise de çok daha hızlı biletin alınabildiği kısa yol imkanını veriyor.Tercih yolcu güvenliği ve konforu için yolcunun kendine bırakmış.
  • ITci, sorunuzun yanıtı sanırım ülke insanının kötü niyetinde yatıyor.(affınıza sığınarak). Mesele bu şekilde kontrol edilmezse ciddi maliyetler ortaya çıkıyor. Zira uçtuğu halde benim böyle bir harcamam yok diyerek kredi kartı harcamasına itiraz ederek paralarını geri talep edenler var, ne yazık ki.Başka bir faktör avrupada insana güven var ülkemizde yok. Konu iki ucu keskin bıçak...
  • Turkiye'deki bir cok havayolu sirketi gibi Atlas Jet de internet sistemi falso olanlardan. Site IE disindaki browserlarda calismiyor. Onun disinda bu kredi karti ile alimlarda ucanlarin kredi karti sahibi olmasi gibi gerekli bir kural var. British'te yok, Lufthansa'da yok, American'da yok.. neden atlasjet de var?

Atlasjet  Havayolları, Jetmil  kart sahiplerine; 31  Mart tarihine kadar uçak biletlerini www.atlasjet.com adresinden almaları halinde 2 kat  Jetmil  kazandırıyor.

Jetmil ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.jetmil.com ile www.atlasjet.com adreslerinden ve 444 3 387 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Biletini internetten alan avantajlı çıkıyor

Yorumlar

işin aslı ~ 15 yıl önce
Atlasjet'in internet portalı için şu an dünyada en kolay bilet alınan havayolu portalı denebilir.Sorun kredi kartı yolsuzluklarında.İnsanların kredi kartı bilgilerinin 10 usd karşılığı internet sitelerinden alınabildiği günümüzde Atlasjet yolcuya iki alternatif vermiş.Seyahat sırasında yolcunun yanında geçerli bir kredi kartı yok ise 3D secure işleminin yapıldığı yaklaşık 3-4 dk daha uzun süre alan seçeneği veriyor yok seyahat sırasında seyahat eden aynı PNR'a kayıtlıyolculardan herhangi birine ait geçerli bir kredi kartı olacak ise de çok daha hızlı biletin alınabildiği kısa yol imkanını veriyor.Tercih yolcu güvenliği ve konforu için yolcunun kendine bırakmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airliner ~ 15 yıl önce
ITci, sorunuzun yanıtı sanırım ülke insanının kötü niyetinde yatıyor.(affınıza sığınarak). Mesele bu şekilde kontrol edilmezse ciddi maliyetler ortaya çıkıyor. Zira uçtuğu halde benim böyle bir harcamam yok diyerek kredi kartı harcamasına itiraz ederek paralarını geri talep edenler var, ne yazık ki.Başka bir faktör avrupada insana güven var ülkemizde yok. Konu iki ucu keskin bıçak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ITci ~ 15 yıl önce
Turkiye'deki bir cok havayolu sirketi gibi Atlas Jet de internet sistemi falso olanlardan. Site IE disindaki browserlarda calismiyor. Onun disinda bu kredi karti ile alimlarda ucanlarin kredi karti sahibi olmasi gibi gerekli bir kural var. British'te yok, Lufthansa'da yok, American'da yok.. neden atlasjet de var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000