10 Eylül 2009, Perşembe 11:19:51

BEST AIR EKİBİ UÇAKTA REHİN KALDI

Best Air’in Nijeryalı Air Niamey Havayolları tarafından Cidde’de bağlatılan uçağında tam anlamıyla bir skandal yaşandığı ortaya çıktı. Uçakta görev yapan kabin ekipleri, dışarı çıkarılmıyor, üç gündür uçakta yatıp kalkıyor.
  • Sevgili acentaci arkadasim, mantigimizi kullandigimizda bu güne kadar hangi sirket iflaz ettiginde yolcularini ucurdu? Bugünki Istanbul, Adana ve Kayseri yolculari uctular nasilmi? Best onlara farkli sirketlerden bilet keserek ucurdu. Mantikli düsündügümüzde bir ucagin maliyeti o kadar cokturki 20 30 40 yolcuyla ucmaktansa ucmamak daha ucuza gelir. zazarin neresinden dönersen kaardir misali. Best birakmadi yolcularini insallah bugünden sonrada birakmiyacak. Bakin halen elemanlari ofislerde yolculara haber verildi ASR /ADA DUS ucagi icin ve hic birisi böylelikle magdur durumda degildir
  • Hakkınızda asıllı, asılsız bir sürü haber çıkıyor. Bakıyorum, sizde hiç hareket yok. Ne istifa eden var, ne de sizin işten çıkardığınız tepe yöneticileri var. Bu da Amerikan tarzı henüz bizlerin bilmediği bir yönetim şekli herhalde. Firmanız bu arada durmadan eriyor. Bir zamanlar firmanız için istediğiniz ayağı yere basmayan fiyatlar da bu aşamadan sonra hayal. Bence, bir durup etrafınızdakileri bakın ve kim bunlar, deyiniz.
  • BU GÜNKÜ ISTANBUL DÜÜSELDORF VE DÜSSELDORF KAYSERI ADANA UCUSLARI BU SEBEPLENMI IPTAL OLMUS ACABA.BILEN VARSA HABER VERSIN LÜTFEN.YARIN IZMIRE ANKARAYA UCACAKMI YOKSA UCMAYACAKMI.DUS AGT
  • best air hak ediyormusun hiç düşündün mü kaç kişinin hakkını üzerinde taşıdığını biliyormusun müstehak mı acaba bunlar sana Halen vatanını Türkiyeyi dolandırmaya mı çalışıyorsun Amerikan vatandaşlığını kullan. Bence önce kara geçmeyi düşünme ne kadar canını yaktığın varsa ahları daha da canını yakmadan onların hakkını iade et sonra da Allah'a dön ve tövbe et sen iyi niyet ile çıkarsan yola daha fazlasını hak edersin sen istemesende etrafın sana verir o huzuru
  • Ekip öncelikle 2 gün kalmıştır ve bu sabah thy ile ekip evlerine gitmişlerdir sadece 3 kişi 2 cockpit 1 teknik orada hotelde kalmaktadır onlarda uçağı getirmek için ordalar. Evet Atlasjet te Görevli Arkadaşlarmız bu ekibe yardım etmişler ancak birine yardım ediyorsanda bununla da reklam yapmanın bir Türk insanının içinde varmıdır. Bu ekipte zaten uçağın birkaç saate kadar kalacak ve dönecekler amaçlı ile kalmışlar uçakta ancak sonradan O Ülkenin İnsanlarının Ayıbıdır insanı bir suçu olmadan orada tutabilen kişileride Türkiye cumhuriyeti el koymadığından suçludur Türkiye vatandaşı bir insanını Kim Kollayacak tabii ki Devleti ama tabii Arap Üllkesi ya bu nedenle kötü olmamak için sanırım Türkiye cumhuriyeti buna el koymak istemedi bence
  • Hükümeti devleti arayanların aklına hiç SHGM yi aramak geliyormu acaba.SHGM bu tür şirketlerin kurulumuna nasıl müsaade ediyor,hadi müsaade etti hiç mi bunları denetlemiyor.Denetleme demek sadece uçakları denetlemek değildir.Bu tür şirketler faaliyete geçmek için SHGM nin koyduğu bir takım şartları yerine getirmek mecburiyetindedirler ki uçuş lisansı alabilsinler.Yükümlülüklerini yerine getirmedikleri zamanda SHGM DEVREYE GİRMELİDİR.
  • Arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim. İlk başından Bayanı öyle bir işe soktular ki. Şimdi pirincin taşını ayıklamak çok zor.
  • Air Niameye olan 800 bin dolarlik avansin uzerine yatilirsa adamlarda iste boyle ucagi alikoydurur. Etme bulma dunyasi! Sirketi hizla satmaya calisiyorlar ama boyle sorunlu, iflasi istenen, vurgun yapilan, ucagi rehin alinan sirketide kim almak ister bilemem.
  • ekipler otele yerleşti kimseler yok şimdi uçakta.
  • uçak ve ekip şuan hala ordamı acaba

Nijerya merkezli Air Niamey’in Best Havayolları’nın yasal yükümlülüklerini yerine getirmediği için Arabistan’ın Cidde kentinde alıkoydurduğu Best Air uçağında, inanılmaz bir skandal yaşandığı ortaya çıktı.

Suudi yetkililerin uçuş ekiplerinin uçaktan inmesine müsaade etmemesi üzerine ekip, uçakta yatıp kalkıyor, yiyecek ve içecek ihtiyaçlarını da yine uçakta karşılıyor.

Ekiplerin uçaktan çıkarılarak otele yerleştirilmesi ya da Türkiye’ye dönebilmeleri için yoğun çaba sarf ediliyor.

Best Air ekiplerinin en büyük yardımcısı ise Arabistan’da operasyon yürüten bir başka Türk şirketi Atlasjet oldu. Atlasjet görevlilerinin Best Havayolları ekibinin yiyecek içecek ihtiyacının karşılanması ve esaretlerinin sona erdirilmesi için büyük çaba gösterdikleri kaydedildi.

©AirportHaber.com

BEST AIR EKİBİ UÇAKTA REHİN KALDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Misafir ~ 15 yıl önce
Sevgili acentaci arkadasim, mantigimizi kullandigimizda bu güne kadar hangi sirket iflaz ettiginde yolcularini ucurdu? Bugünki Istanbul, Adana ve Kayseri yolculari uctular nasilmi? Best onlara farkli sirketlerden bilet keserek ucurdu. Mantikli düsündügümüzde bir ucagin maliyeti o kadar cokturki 20 30 40 yolcuyla ucmaktansa ucmamak daha ucuza gelir. zazarin neresinden dönersen kaardir misali. Best birakmadi yolcularini insallah bugünden sonrada birakmiyacak. Bakin halen elemanlari ofislerde yolculara haber verildi ASR /ADA DUS ucagi icin ve hic birisi böylelikle magdur durumda degildir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hakkınızda asıllı, asılsız bir sürü haber çıkıyor. Bakıyorum, sizde hiç hareket yok. Ne istifa eden var, ne de sizin işten çıkardığınız tepe yöneticileri var. Bu da Amerikan tarzı henüz bizlerin bilmediği bir yönetim şekli herhalde. Firmanız bu arada durmadan eriyor. Bir zamanlar firmanız için istediğiniz ayağı yere basmayan fiyatlar da bu aşamadan sonra hayal. Bence, bir durup etrafınızdakileri bakın ve kim bunlar, deyiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BU GÜNKÜ ISTANBUL DÜÜSELDORF VE DÜSSELDORF KAYSERI ADANA UCUSLARI BU SEBEPLENMI IPTAL OLMUS ACABA.BILEN VARSA HABER VERSIN LÜTFEN.YARIN IZMIRE ANKARAYA UCACAKMI YOKSA UCMAYACAKMI.DUS AGT

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
best air hak ediyormusun hiç düşündün mü kaç kişinin hakkını üzerinde taşıdığını biliyormusun müstehak mı acaba bunlar sana Halen vatanını Türkiyeyi dolandırmaya mı çalışıyorsun Amerikan vatandaşlığını kullan. Bence önce kara geçmeyi düşünme ne kadar canını yaktığın varsa ahları daha da canını yakmadan onların hakkını iade et sonra da Allah'a dön ve tövbe et sen iyi niyet ile çıkarsan yola daha fazlasını hak edersin sen istemesende etrafın sana verir o huzuru

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ekip öncelikle 2 gün kalmıştır ve bu sabah thy ile ekip evlerine gitmişlerdir sadece 3 kişi 2 cockpit 1 teknik orada hotelde kalmaktadır onlarda uçağı getirmek için ordalar. Evet Atlasjet te Görevli Arkadaşlarmız bu ekibe yardım etmişler ancak birine yardım ediyorsanda bununla da reklam yapmanın bir Türk insanının içinde varmıdır. Bu ekipte zaten uçağın birkaç saate kadar kalacak ve dönecekler amaçlı ile kalmışlar uçakta ancak sonradan O Ülkenin İnsanlarının Ayıbıdır insanı bir suçu olmadan orada tutabilen kişileride Türkiye cumhuriyeti el koymadığından suçludur Türkiye vatandaşı bir insanını Kim Kollayacak tabii ki Devleti ama tabii Arap Üllkesi ya bu nedenle kötü olmamak için sanırım Türkiye cumhuriyeti buna el koymak istemedi bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hükümeti devleti arayanların aklına hiç SHGM yi aramak geliyormu acaba.SHGM bu tür şirketlerin kurulumuna nasıl müsaade ediyor,hadi müsaade etti hiç mi bunları denetlemiyor.Denetleme demek sadece uçakları denetlemek değildir.Bu tür şirketler faaliyete geçmek için SHGM nin koyduğu bir takım şartları yerine getirmek mecburiyetindedirler ki uçuş lisansı alabilsinler.Yükümlülüklerini yerine getirmedikleri zamanda SHGM DEVREYE GİRMELİDİR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim. İlk başından Bayanı öyle bir işe soktular ki. Şimdi pirincin taşını ayıklamak çok zor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Air Niameye olan 800 bin dolarlik avansin uzerine yatilirsa adamlarda iste boyle ucagi alikoydurur. Etme bulma dunyasi! Sirketi hizla satmaya calisiyorlar ama boyle sorunlu, iflasi istenen, vurgun yapilan, ucagi rehin alinan sirketide kim almak ister bilemem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ekipler otele yerleşti kimseler yok şimdi uçakta.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
uçak ve ekip şuan hala ordamı acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000