15 Şubat 2010, Pazartesi 11:09:16

"BELGELERİ AÇIKLA SHGM"

AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından alınan tarihi kararı köşesinde değerlendirdi. İşte Kıdık'ın o yazısı...
  • Isparta kazasında Sivil Havacılık tarafından yapılan denetlememelerin katkısı büyük ve bu düzenbazlığın arkasında da Aydın Kızıltan var. Aydın denen şahıs utanmadan bir hava şirketinde, bütün sağlıksız şartlarına rağmen pilotluk yapıyor. Mehmet Küçükayyıldız ise iş bilmediği için üst tarafa yaranmak için yapmadığı kalmadı ve şimdi utanmadan başka saçma sapan bir şirkette sağa sola gönderilerek iş yapmaya çalıştırılıyor.
  • Airport haber size yorum yazdım ve yayınlamadınız. Bunu 2 hafta önce de yaptınız. Lütfen yorumumu yayınlarsanız herkes birşeyler öğrenir. Aslında ben kimsenin bilmediği şeyleri yazmadım. O nedenle lütfen yayımlayın. Ben de sevinirim.
  • 17 ŞUBAT 2010 Günü Isparta Ağır Ceza mahkemesinde kaza ile ilgili davanın durşması yapılacak.Bu duruşmadan sonra neler olacak.İzleyin görün.Mutlaka katillere hesap sorulacak.Arkasındaki güç ne olursa olsun.Allaha şükürki halen bu ülkede satın alınamayan insanlar tükenmedi.Umudunuzu kaybetmeyin.
  • bu şirketler neden mı kapatıldı baskasını bılmem ama fly havayollarının ne yaptıgını sanırım bu camiada bılmeyen yoktur çalışanının 1 kuruşuna goz dıken maaşını vermeyen bi şirketin neden kapatıldıgının sorgulamanın bı anlamı varmı sizcee..
  • tarhan sülale şirketi oldu güvenlik müdürü yeğen istasyon md yrd yeğen idari işler müdürü desen koruması doğaldır kimse iş yapamıyordu yeğenlerin merakından bu arada ikramı marketten alıp yükledikleri günde olmadı değil golden 1 uçağı yarın öbürgün diye diye getirdi bizlerin maaşlarını vermedi mağdur etti heryere borç yaptılar yağcı id işl müdürü genel müdür bile oldu :)
  • evet sivil havacılık açıklasın tarhan air teknik bulgular giderildi deniliyor ruhsatnı iptal ettiniz fly havayolları aynı durumlar tek uçakla ayda bu ülkeye ortalama birmiyon altıyüzmilyon dolar döviz getiren golden hava yollarının ruhsatını iptal ettiniz sebep ikinci uçak kaybeden yine bu ülke
  • Tarhan Havayollarının kapatılması ve uçaklarının apronda çürümesi milli servete, ki Türkiyenin malıydı uçaklar,her şekilde değerlendirilebilirdi,bu yapılan resmen vatana ve milli servete ihanettir.Bütün denetleme bulgularının kapatıldığı müsteşar ağzıyla onaylanmasına rağmen ruhsat iptal edilmişti.Sn Kıdık çok güzel bir noktaya değindiniz bakalım ne olacak.
  • Türkiye de Sivil havacilik yok kimin adami varsa isini götürüyor, Isparta olayi her seyi gösteriyor,o ucak ucamazdi bir o ucagi ucuran World focus yetkillileri ve SHGM yönetimi cezalandirilmasi gerekirdi ,ne oldu ????? Ayrica Özel hava Yollarinin hepsi senelerce ACMI ucak disari veriyor bu dogrumu?? Müsade alirken ACMI Hava Yollu olarakmi kuruluyorlar??? SHGM yeni nesil Havacilar gerekir, Türkiye de yeteri kadar Personel var,

Pegasus Havayolları’na kesilen cezanın nedenlerini, Türk Havayolları’na kesilen cezanın nedenlerini, Golden Havayolları neden kapatıldı, FLY Havayolları, Tarhan Havayolları neden kapatıldı, İnter Havayolları neden kapatıldı? Bütün bunları açıklama zamanı geldi. Onur Air ne durumda, Atlasjet Havayolları hata yapıyor mu, SKY Havayolları hangi hataları yapıyor, Corendon’un eksikleri nedir, Saga Havayolları, MNG, Sunexpress,  İzAir nasıl yönetiliyor? Bütün bunları açıklamak artık elzem oldu.

AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık'ın yazısının tamamını okumak için TIKLAYIN

"BELGELERİ AÇIKLA SHGM"

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 14 yıl önce
Isparta kazasında Sivil Havacılık tarafından yapılan denetlememelerin katkısı büyük ve bu düzenbazlığın arkasında da Aydın Kızıltan var. Aydın denen şahıs utanmadan bir hava şirketinde, bütün sağlıksız şartlarına rağmen pilotluk yapıyor. Mehmet Küçükayyıldız ise iş bilmediği için üst tarafa yaranmak için yapmadığı kalmadı ve şimdi utanmadan başka saçma sapan bir şirkette sağa sola gönderilerek iş yapmaya çalıştırılıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Airport haber size yorum yazdım ve yayınlamadınız. Bunu 2 hafta önce de yaptınız. Lütfen yorumumu yayınlarsanız herkes birşeyler öğrenir. Aslında ben kimsenin bilmediği şeyleri yazmadım. O nedenle lütfen yayımlayın. Ben de sevinirim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
17 ŞUBAT 2010 Günü Isparta Ağır Ceza mahkemesinde kaza ile ilgili davanın durşması yapılacak.Bu duruşmadan sonra neler olacak.İzleyin görün.Mutlaka katillere hesap sorulacak.Arkasındaki güç ne olursa olsun.Allaha şükürki halen bu ülkede satın alınamayan insanlar tükenmedi.Umudunuzu kaybetmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu şirketler neden mı kapatıldı baskasını bılmem ama fly havayollarının ne yaptıgını sanırım bu camiada bılmeyen yoktur çalışanının 1 kuruşuna goz dıken maaşını vermeyen bi şirketin neden kapatıldıgının sorgulamanın bı anlamı varmı sizcee..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tarhan sülale şirketi oldu güvenlik müdürü yeğen istasyon md yrd yeğen idari işler müdürü desen koruması doğaldır kimse iş yapamıyordu yeğenlerin merakından bu arada ikramı marketten alıp yükledikleri günde olmadı değil golden 1 uçağı yarın öbürgün diye diye getirdi bizlerin maaşlarını vermedi mağdur etti heryere borç yaptılar yağcı id işl müdürü genel müdür bile oldu :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
evet sivil havacılık açıklasın tarhan air teknik bulgular giderildi deniliyor ruhsatnı iptal ettiniz fly havayolları aynı durumlar tek uçakla ayda bu ülkeye ortalama birmiyon altıyüzmilyon dolar döviz getiren golden hava yollarının ruhsatını iptal ettiniz sebep ikinci uçak kaybeden yine bu ülke

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tarhan Havayollarının kapatılması ve uçaklarının apronda çürümesi milli servete, ki Türkiyenin malıydı uçaklar,her şekilde değerlendirilebilirdi,bu yapılan resmen vatana ve milli servete ihanettir.Bütün denetleme bulgularının kapatıldığı müsteşar ağzıyla onaylanmasına rağmen ruhsat iptal edilmişti.Sn Kıdık çok güzel bir noktaya değindiniz bakalım ne olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Türkiye de Sivil havacilik yok kimin adami varsa isini götürüyor, Isparta olayi her seyi gösteriyor,o ucak ucamazdi bir o ucagi ucuran World focus yetkillileri ve SHGM yönetimi cezalandirilmasi gerekirdi ,ne oldu ????? Ayrica Özel hava Yollarinin hepsi senelerce ACMI ucak disari veriyor bu dogrumu?? Müsade alirken ACMI Hava Yollu olarakmi kuruluyorlar??? SHGM yeni nesil Havacilar gerekir, Türkiye de yeteri kadar Personel var,

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000