06 Aralık 2008, Cumartesi 08:03:02

Barodan havaalanı çağrısı

Tokat Baro Başkanı Av. Faruk Bostancı, havaalanının kapatılmasının Tokat'ın geriye gitmesine neden olacağını söyledi.
  • şirket zarar etmiş hattı kapatıyor bundan daha haklı ne sebep olabilir.Durum hukuki mantıkla çok daha farklı mı görülüyor acaba
  • Havaalanı açıkken çok ileri gitti ya.. kapatılıncada geri gidecek!!!

Tokat Adliye Sarayı'nda yapılan törenle Avukat Rüya Gevrek, Avukat Melda Günerli, Avukat Çağlar Şahin ve Avukat Canan Gün Acar, meslek yemini ederek görevlerine başladı. Stajını tamamlayan 4 avukatla birlikte kentte avukat sayısı 222'e çıktı. Ruhsatnamelerini alan genç avukatlar heyecan yaşarken, Baro Başkanı Bostancı, Tokat Barosu'nun her alanda büyüyüp geliştiğini kaydetti.

Yemin töreni sonrasında Tokat Havaalanı'nın kapatılacağı yönündeki iddialarla ilgili açıklamalarda bulunan Bostancı, bu gelişmeyi üzüntü ile karşıladıklarını kaydetti. Bostancı, "Aktif durumda olan bir havaalanının kapatılması, Tokat'ın geriye gitmesi demektir. Yaptığımız araştırmaya göre havaalanının kapatılması için hiç bir makul gerekçenin olmadığı kanaatindeyiz. Ben her kesimini bu havaalanına sahip çıkmaya davet ediyorum" dedi.

Tokat Havaalanı'na sefer yapan Atlasjet Havayolları'nın Çanakkale'den sonra 16 Aralık 2008 tarihinden itibaren Tokat'a olan seferlerini durduracağı yönünde iddialar sivil toplum örgütleri tarafından dile getirilmişti.

Barodan havaalanı çağrısı

Yorumlar

makul sebep ~ 15 yıl önce
şirket zarar etmiş hattı kapatıyor bundan daha haklı ne sebep olabilir.Durum hukuki mantıkla çok daha farklı mı görülüyor acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Flughafen ~ 15 yıl önce
Havaalanı açıkken çok ileri gitti ya.. kapatılıncada geri gidecek!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000