22 Aralık 2011, Perşembe 13:33:00

ATLASJET'TEN YİNE BİR İLK

Atlasjet , ilklerin havayolu olmanın yanısıra sosyal sorumluluk projelerinide devam ediyor.
  • Yolcusunu en çok seven havayolu olarak lanse edilmesinin haricinde sosyal sorumluluk projelerine de bu kadar duyarlı olan Atlasjet'i bu başarılı organizasyonundan dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum... Bence sosyal sorumluluk konusunda 2. değil 1.sin Atlasjet...!
  • Accor Grubu Fransız şirketidir, kullanmayınız.
  • Atlasjeti kutluyorum bu gibi sosyal aktivitelerin devam etmesi dilegi ile
  • Ben geçen sene Türkiye'de başarı kazanan Engel(siz)ler Basketbol Takımına gidiyor zannetmiştim. Çocuklara gitmesi çok şık olmuş. Helal olsun demek gerek. İşte bizim, hatta bizlerin hava yolumuz. Van da da var, Ağrıda da, Kıbrıs ta da, Siirt te de.....
  • ne mutlu çocukları sevinderene.....
22.12.2011 tarihinde KKTC Girne Mercure Otel'de Atlasjet tarafından gerçekleştirilen, KKTC başbakanı İrsen Küçük , Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanı Kemal Dürüst ve Sağlık Bakanı Ahmet Kaşif in katıldığı genel engelli çocuklar için düzenlenen organizasyonda Atlasjet adına KKTC Atlasjet müdürü Osman Malyalı ve Mahmut Bozkurt 25 adet Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanlığına ve 25 adet Sağlık Bakanlığına toplamda 50 adet çok amaçlı tekerlekli sandalyeyi teslim etti.

İlgili organizasyonda söz alan Atlasjet Kıbrıs Müdürü Osman Malyalı KKTC deki engelli çocukların Atlasjetle bedava seyahat edebileceğini belirtti.

Tekerlekli sandalyeler Atatürk Havalimanı'ndan gönderilirken;
 

İşte KKTC'de o sandalyelerin yeni sahipleri...


ATLASJET'TEN YİNE BİR İLK

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 12 yıl önce
Yolcusunu en çok seven havayolu olarak lanse edilmesinin haricinde sosyal sorumluluk projelerine de bu kadar duyarlı olan Atlasjet'i bu başarılı organizasyonundan dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum... Bence sosyal sorumluluk konusunda 2. değil 1.sin Atlasjet...!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Accor Grubu Fransız şirketidir, kullanmayınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Atlasjeti kutluyorum bu gibi sosyal aktivitelerin devam etmesi dilegi ile

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ben geçen sene Türkiye'de başarı kazanan Engel(siz)ler Basketbol Takımına gidiyor zannetmiştim. Çocuklara gitmesi çok şık olmuş. Helal olsun demek gerek. İşte bizim, hatta bizlerin hava yolumuz. Van da da var, Ağrıda da, Kıbrıs ta da, Siirt te de.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ne mutlu çocukları sevinderene.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000