13 Ekim 2012, Cumartesi 11:50:05

ATLASJET'TEN ÖĞRENCİYE KIYAK

'Yolcusunu en çok seven havayolu' Atlasjet'in yeni kampanyası öğrencilerden yoğun ilgi gördü.
  • En çok öğrenciyi KKTC den taşıyorsunuz ama oradaki acentanız bizlere köpek muamelesi yapıyor. Önce onları düzeltin sonra öğrencileri çekmeye çalışın. O acenta devam ettiği sürece öğrenciler sizlerle uçmayacaktır.
  • Tebrik eder diğer şirketlerden de bekleriz
  • Kağıt ağır bir maddedir. İspanya'dan dönerken ders notlarım için bir çok eşyamı bırakmak zorunda kalmıştım. Tebrikler Atlas!

Atlasjet yeni kampanyasını sosyal medya üzerinden tanıttı ve ilgi odağı oldu.

Geçtiğimiz Nisan ayında Londra'ya tarifeli uçmaya başlayan Atlasjet, yeni kampanyalarıyla yolcuların dikkati çekmeyi başarıyor.

Atlasjet'in yeni kampanyası ise Londra'da okuyan öğrenciler için. Bu kampanya ile Londra'da eğitim gören öğrenciler için 30 Kg bagaj hakkı verilecek.

Kampanya'dan yararlanmak isteyen öğrencilerin, varsa pasaportlarında bulunan öğrenci vizesi fotokopisini, vize yok ise de yeni tarihli okulundan alınmış olan kabul belgesinin fotokopisini check-in esnasında teslim etmeleri yeterli olacak.

ATLASJET'TEN ÖĞRENCİYE KIYAK

Yorumlar

Önce ~ 11 yıl önce
En çok öğrenciyi KKTC den taşıyorsunuz ama oradaki acentanız bizlere köpek muamelesi yapıyor. Önce onları düzeltin sonra öğrencileri çekmeye çalışın. O acenta devam ettiği sürece öğrenciler sizlerle uçmayacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Tebrik eder diğer şirketlerden de bekleriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hoş... ~ 11 yıl önce
Kağıt ağır bir maddedir. İspanya'dan dönerken ders notlarım için bir çok eşyamı bırakmak zorunda kalmıştım. Tebrikler Atlas!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000