24 Ekim 2011, Pazartesi 10:30:33

ATLASJET'TEN MÜZİSYENLERE JEST

Müzik dünyasına yönelik online yayın yapan Drum&Bass Magazine, Temmuz ayında müzik aletlerini uçağa almayan havayolu şirketlerine yönelik ‘Enstrümanıma Dokunma’ kampanyası başlatmıştı. Konuyla ilgili ilk adım Atlasjet'ten geldi.
  • Kabinde coatroom dışında yer yokki.nereye koyacak ki?3 lü sırayı iptal edip coatroom mu yaptıracak.Göstermelim hareketler bunlar.Kargoda yer ayarlayacaktır :))
  • kış sezonunda doluluk oranı göz önünde bulundurarak yapılmış bir uygulama olarak düşünüyorum.yaz döneminde nasıl bir uygulama yapılacak onu görmemiz lazım.
  • Helal olsun valla şu AtlasJete. İlklerin yaratıcısı.
  • Bence özeller arasında en kaliteli havayolu...ATLASJET teşekkürler...
  • Su bile vermeyenlerin yanında, bu çok büyük hizmet. Özellikle Kıbrıs ve Antalya uçuşlarında yaşanan sorunlara çözüm gelmiş. Artık müzisyenlerimiz enstrümanları ile ilgili kaygı duymayacaklardır. Başüstü dolaplarla ilgili tartışmalar da son bulacaktır. Sorun değil çözüm anlayışı. Aferin.
  • Piyanistler, kontrbasçılar ve arpistler olarak çok memnun olduk.
Temmuz ayında müzik dünyasına yönelik online yayın yapan Drum&Bass Magazine, müzik aletlerini uçağa almayan havayolu şirketlerine yönelik ‘Enstrümanıma Dokunma’ kampanyası başlatmış, havayolu şirketlerinin ekstra bagaj ücreti almak için bu uygulamayı yaptığını dile getirmişti.

Konuyla ilgili ilk uygulama Atlasjet'ten geldi.

Yolcusunu en çok seven havayolu sloganıyla Atlasjet bundan böyle müzisyenlerin enstrümanları için özel bölüm yapılacağını ve müzik aletlerinin orada taşınacağını bildirdi.

Şirketin bu kararıyla birlikte Atlasjet ile yolculuk eden müzisyenler başlatmış oldukları kampanyadan ilk olumlu sonucu almış oldu.

ATLASJET'TEN MÜZİSYENLERE JEST

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 12 yıl önce
Kabinde coatroom dışında yer yokki.nereye koyacak ki?3 lü sırayı iptal edip coatroom mu yaptıracak.Göstermelim hareketler bunlar.Kargoda yer ayarlayacaktır :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kış sezonunda doluluk oranı göz önünde bulundurarak yapılmış bir uygulama olarak düşünüyorum.yaz döneminde nasıl bir uygulama yapılacak onu görmemiz lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Helal olsun valla şu AtlasJete. İlklerin yaratıcısı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bence özeller arasında en kaliteli havayolu...ATLASJET teşekkürler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Su bile vermeyenlerin yanında, bu çok büyük hizmet. Özellikle Kıbrıs ve Antalya uçuşlarında yaşanan sorunlara çözüm gelmiş. Artık müzisyenlerimiz enstrümanları ile ilgili kaygı duymayacaklardır. Başüstü dolaplarla ilgili tartışmalar da son bulacaktır. Sorun değil çözüm anlayışı. Aferin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Piyanistler, kontrbasçılar ve arpistler olarak çok memnun olduk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000