08 Mart 2012, Perşembe 10:23:41

ATLASJET'TEN MUHTEŞEM BİR DENEYİM

AtlasJet,8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle 3 şanslı kadını hızlı bir deneyimle ödüllendirecek.
  • ne iyi duşunce ne buyuk iş ne şerfli bir havayolu uçur be atlas hanımlarımızı uçur kim tutar seni
Atlasjet'ten yapılan açıklamada şu ibarelere yer verildi;

8 Mart günü Twitter hesabımızda sadece kadınlara özel, ödüllü bir yarışma gerçekleşecek. 

Türk Ralli Pilotu Burcu Çetinkaya, Twitter'da #hizlikadinlar hashtagi ile yazılmış en etkileyici Kadınlar Günü tweet'lerini seçecek ve seçilen 3 kişi kendisiyle bir test sürüşünde co-pilot olarak bulunma şansını yakalayacak. Kazananlar Facebook ve Twitter hesaplarımızdan 9 Mart'ta açıklanacak.

Katılım Koşulları

“#Hizlikadinlar” Yarışması Katılım Koşulları

Kampanyaya nasıl katılacağım?
08.03.2012 günü saat 00.00’da başlayıp 08.03.2012 tarihinde 23:59’da bitecek olan yarışma www.twitter.com adresinde gerçekleşecektir.

Twitter hesabıyla bağlanılabilen kurguda kullanıcılar “hashtag” yaparak işaretledikleri kadınlar günü mesajlarını yayınlayacaklar. Burcu Çetinkaya’nın gün sonunda seçeceği en etkili 3 Kadınlar Günü mesajı yarışmanın kazananlarını belirleyecektir.
Hizlikadinlar hashtag’i ile tweet atan ve Atlasjet Twitter’ın hesabını takip eden 3 kadın katılımcı kazanan olarak seçilecektir.

1. www.twitter.com adresi üzerinde gerçekleştirilecek olan yarışma, Atlasjet Havacılık A.Ş tarafından düzenlenmektedir.

2. Katılımcı yarışmaya internet yolu ile katılmakla, www.facebook.com/atlasjet adresinde yer alan kullanım şartları ve gizlilik kurallarına uymayı peşinen kabul ve taahhüt eder.

3. Katılımcı, yarışmaya katılmakla Atlasjet Havacılık A.Ş tarafından kişisel bilgilerinin toplanmasına ve saklanmasına rıza göstermiş sayılır.

4. Erkekler ve 18 yaşından küçük olanlar bu kampanyaya katılamaz. Katılmış olmaları ve hediye kazanmaları halinde kazanmış oldukları hediye kendilerine verilmez. Atlasjet Havacılık A.Ş, 18 yaşından küçüklerin kampanyaya velilerinden veya kanuni temsilcilerinden izin almadan kampanyaya bilgi sunmalarından ya da katılmalarından sorumlu tutulamaz.

5. Kampanyaya katılım ücretsizdir. Her kullanıcı sınırsız sayıda Tweet ile yarışmaya katılabilir. Atılan Tweet’lerden yalnızca 1’i ödül kazanabilir. Kampanyaya ve yarışmaya katılım için herhangi bir ürün ya da hizmet satın alma zorunluluğu yoktur.

6. Yarışma, 1 ödüllü kategoriden oluşmaktadır. Ödül, organizasyonun belirleyeceği tarihte gerçekleşecek olan ralli arabası ya da başka nitelikte bir otomobille gerçekleşecek test sürüşünde Burcu Çetinkaya’ya co-pilotluk yapma şansıdır. Burcu Çetinkaya’nın jüriliğinde seçilen tweet’lere itiraz kabul edilmeyecektir. Atlasjet Havacılık A.Ş, kendi inisiyatifi ile ve/veya elinde olmayan herhangi bir nedenden ötürü, kampanya ödüllerini, eşdeğerli ya da daha yüksek/alçak bedelli başka bir ödül ile değiştirme hakkına sahiptir. Sürüşün gerçekleşeceği tarih kazananlara önceden bildirilecektir.

7. Sürüşün gerçekleşeceği yere kazanan kişiler kendi imkanlarıyla gideceklerdir. Atlasjet kazanan kişilerin şehir içi ve şehirler arası ulaşımından sorumlu değildir.

8. Yarışma 1 gün sürecektir.

9. Kazananlar 9 Mart Cuma günü Atlasjet Twitter ve Facebook sayfalarından duyurulacaktır.

10. Yarışma süresince bir kişi, yalnızca bir defa ödül kazanılabilecektir.

11. Kazananlar www.twitter.com ve www.facebook.com/atlasjet adreslerinde duyurulacaktır.

12. Kazananlarla daha sonra Twitter direkt mesaj ile iletişime geçilecektir. Verdiği e-mail adresinden veya telefon numarasından 3 kez denenmesine rağmen ulaşılamaması halinde katılımcı, ödül kazanma hakkını kaybeder. Kayıtların doğruluğu için Atlasjet Havacılık A.Ş kayıtları geçerli ve bağlayıcıdır.

13. Atlasjet Havacılık A.Ş, katılımcının üyeliğini ya da site kullanımını Kampanya Şartları’na veya yasalara aykırı olarak kullandığını tespit ederse veya yetkili mercilerce bu konuda bir tespit veya inceleme talebi gelirse, katılımcı ile ilgili bilgileri yetkili makamlara bildirmek hakkına sahiptir.

14. Kampanya şartları ile ilgili ihtilaflarda İstanbul Merkez Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir.

15. Atlasjet Havacılık A.Ş çalışanları, sözleşmeliler, işverenler ve diğer statüde çalışan her türlü elemanlar ile bunların 2. dereceye kadar kan ve sıhri bağı olan akrabaları, aynı evde yaşayan yakınları, bağlı olan yan kuruluşları ve taşeronları, distribütörleri, yarışmanın hazırlanması ile iştigal eden web tasarımcıları, reklamcılar, ““#Hizlikadinlar” ” için hizmet veren kimseler bu yarışmaya katılamaz. Katılıp kazansalar dahi kendilerine ödül verilmez.

16. Atlasjet Havacılık A.Ş kampanya boyunca, yarışma sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yapıldığını ya da haksız yollardan kayıt oluşturulduğunu tespit etmesi durumunda, ilgili yarışmacının o güne kadarki bütün yarışma verilerini, hiçbir uyarı yapmaksızın iptal etme hakkını saklı tutar.

17. Atlasjet Havacılık A.Ş, herhangi bir zamanda yarışma koşullarını tek taraflı olarak değiştirme ve yarışmayı gerekçe belirtmeksizin iptal etme, durdurma ve sona erdirme hak ve yetkisine sahiptir. Kampanyaya ilişkin değişiklikler www.twitter.com/atlasjet ’de duyurulacaktır.

18. Başka bir kampanya ile birleştirilemez.

19. Kazanılan ödül başkasına devredilemez ve/veya ödülün nakit karşılığı talep edilemez.

20. Katılımcıların kampanyaya katılmak için yapacakları başvurularla ilgili her türlü ortamdaki iletişim sorunları nedeniyle, Atlasjet Havacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Kampanyanın yürütülmesini etkileyecek derecede meydana gelebilecek her türlü donanım ve yazılım problemlerinden, bilgisayar bozukluklarından, telefon, kablo, uydu, ulaşım ağı, elektronik, kablosuz ya da Internet bağlantılarında Internet Servis Sağlayıcı kaynaklı meydana gelebilecek her türlü hata, kısıtlama, tahrif olmuş, bozulmuş veya hatalı data gönderilerinden, elektronik posta, sms gönderme hatalarından, kayıp, gecikmiş, tutulmuş e-postalardan, web sayfasına veya internet erişimindeki aksaklıklardan, yarışmanın gidişatını etkileyecek şekilde; ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla, gerek insan gerek insan dışı kaynaklı tahrif, bilgisayar korsanlığı, hırsızlık, virüs, böcek kaynaklı müdahalelerden dolayı ortaya çıkacak zararlardan, yarışmada kullanılacak herhangi bir elektronik posta adresinin zarar görmesi, ortadan kalkması, veya ulaşılamaması nedeni ile kampanya uygulamasının zarar görmesinden, Atlasjet Havacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Atlasjet Havacılık A.Ş katılımcıların kendileri veya başkalarının bilgisayarını kullanmaları sırasında veya web sayfasının kullanımından dolayı maruz kalabilecekleri zararlardan ötürü hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

21.Katılımcılar kampanyaya yalnızca kendileri adına katılabilirler. Başkası adına katılım yapılamaz.

22. Kampanyaya katılan herkes yukarıda belirtilen kampanya şartlarını kabul etmiş sayılır.
ATLASJET'TEN MUHTEŞEM BİR DENEYİM

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
ne iyi duşunce ne buyuk iş ne şerfli bir havayolu uçur be atlas hanımlarımızı uçur kim tutar seni

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000