29 Eylül 2009, Salı 12:39:18

Atlasjet'ten kırtasiye ve giyim yardımı

Atlasjet Hava Yolları, Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde maddi durumu düşük öğrencilere giyim ve kırtasiye yardımında bulundu.
  • ATLAS JET HAVAYOLLARINI BU HUSUSTA TEBRIK EDIYOR DIGER HAVAYOLU OZELLIKLE THY NIN BOLGEDE SOSYAL PROJELERE SAHIP CIKMASINI ACILEN BEKLEMEKTEYIZ. BOLGE INSANININ EVLATLARININ YIILDA BIR DEFADA OLSA UCAGA BINMESI CANAKKALE GIBI BIRLIK VE BERABERLIK RUHUNU YANSITAN YERLERIN GEZDIRILMESI GIBI FALIYETLERE TUM HAVA YOLLARI DESTEK VERMELI.TEBRIKLER SAYIN ERSOY TEBRIKLER ATLAS JET
  • ya adamlar kendilerimi reklam yapıyorlar.saçma sapan yorumlar yapmayın cin ali yalakaları.airport haber bu konuyu duymuş ve burada yayınlıyor.cin ali nasıl personelinden çay ücreti ve iş başvurularından para aldığını burada duyduysak bu da gayet doğal...teşekkürler airporthaber...
  • Yardımın reklamımı olur cahil adamlar..reklamda olsa sonucta adamlar bir şeyler yapmış..koskaca atlasjet bununlamı reklam yapıcak..hiç mi hesap kitap bilmiyosunuz..türkiyede sizin gibi boş adam çok oturunda biraz icraat yapın..sizde reklam yapında bari bu ülkeye yararınız dokunsun:):)
  • ya çalışanlar..
  • Bu haber içeriği taşıyor, bu tarz haberleri bölgenin ajansları geçer. Öğretmen paylaşmış haberi bu arada. İstersen önce okuduğunu algıla sonra yorum yapmayı dene. Becerebilirsen şayet.
  • Neden böyle afişe ediliyor ki ? yapılan yardım bunu da açıklayın. Herkesin ihtiyacı var ben doğuda da görev yaptım o nedenle bana anlatmayın oralara kamyonlarla da yardım gidiliyor bu reklamın sebebi ne ? Vicdanını rahatlatıyorlar ...
  • sen hayatın boyunca acaba bu şekilde bir yardımda bulunup gurur duydun mu kendinle.Bu çok anlamlı bir haberde bile içinde fesatlık var.senin güldüğün gibi oradaki çocuklarda yardımları aldıklarında senden daha fazla mutlu olup gülecekler.Sanane milletin aldığı maaştan personelsen eğer atlasjet te çalışıyosan maaşın yetmiyosa kendine başka bir şirket bulursun.
  • Öncelikle sapla samanı karıştırmamak lazım. Bu haberde personel bir hayır yardımı için elele vermiş ve bu okulla bu anlamda güzel bir paylaşımda bulunmuştur. Böyle güzel bir habere, bu şekilde absürd yoruma ne gerek var?
  • Önce bir kendi çalışanlarına maaş yardımı yapsın da sonra hayır işlerine yönelinsin bence

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesine bağlı Kumluca köyü Şehit Er Hüseyin Kaya İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Faruk Abdullah Özcan, okuldaki maddi durumları düşük öğrenciler için Atlasjet Hava Yolları'ndan fakir öğrenciler için yardım talebine bulundu.

Özcan'ın yardım talebine olumlu cevap veren Atlasjet Hava Yolları Genel Müdürlüğü, okulda bulunan 200 öğrenci için giyim ve kırtasiye malzemesi gönderdi.

Gönderilen malzemeleri okuldaki öğretmen arkadaşları ile birlikte öğrencilere dağıtan Özcan, kırtasiye ve giyim yardımında bulunan Atlasjet Halkla İlişkiler Uzmanı Tunay Erdem ile katkısı olan tüm Atlasjet Hava Yolları yetkililerine teşekkür ettiğini söyledi.

Atlasjet Havayollarının, geçen yılda aynı okulda bulunan 400 öğrenci için giyim ve kırtasiye yardımında bulunduğu belirtildi.

Hürriyet

Atlasjet'ten kırtasiye ve giyim yardımı

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 15 yıl önce
ATLAS JET HAVAYOLLARINI BU HUSUSTA TEBRIK EDIYOR DIGER HAVAYOLU OZELLIKLE THY NIN BOLGEDE SOSYAL PROJELERE SAHIP CIKMASINI ACILEN BEKLEMEKTEYIZ. BOLGE INSANININ EVLATLARININ YIILDA BIR DEFADA OLSA UCAGA BINMESI CANAKKALE GIBI BIRLIK VE BERABERLIK RUHUNU YANSITAN YERLERIN GEZDIRILMESI GIBI FALIYETLERE TUM HAVA YOLLARI DESTEK VERMELI.TEBRIKLER SAYIN ERSOY TEBRIKLER ATLAS JET

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ya adamlar kendilerimi reklam yapıyorlar.saçma sapan yorumlar yapmayın cin ali yalakaları.airport haber bu konuyu duymuş ve burada yayınlıyor.cin ali nasıl personelinden çay ücreti ve iş başvurularından para aldığını burada duyduysak bu da gayet doğal...teşekkürler airporthaber...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yardımın reklamımı olur cahil adamlar..reklamda olsa sonucta adamlar bir şeyler yapmış..koskaca atlasjet bununlamı reklam yapıcak..hiç mi hesap kitap bilmiyosunuz..türkiyede sizin gibi boş adam çok oturunda biraz icraat yapın..sizde reklam yapında bari bu ülkeye yararınız dokunsun:):)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ya çalışanlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu haber içeriği taşıyor, bu tarz haberleri bölgenin ajansları geçer. Öğretmen paylaşmış haberi bu arada. İstersen önce okuduğunu algıla sonra yorum yapmayı dene. Becerebilirsen şayet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Neden böyle afişe ediliyor ki ? yapılan yardım bunu da açıklayın. Herkesin ihtiyacı var ben doğuda da görev yaptım o nedenle bana anlatmayın oralara kamyonlarla da yardım gidiliyor bu reklamın sebebi ne ? Vicdanını rahatlatıyorlar ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sen hayatın boyunca acaba bu şekilde bir yardımda bulunup gurur duydun mu kendinle.Bu çok anlamlı bir haberde bile içinde fesatlık var.senin güldüğün gibi oradaki çocuklarda yardımları aldıklarında senden daha fazla mutlu olup gülecekler.Sanane milletin aldığı maaştan personelsen eğer atlasjet te çalışıyosan maaşın yetmiyosa kendine başka bir şirket bulursun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Öncelikle sapla samanı karıştırmamak lazım. Bu haberde personel bir hayır yardımı için elele vermiş ve bu okulla bu anlamda güzel bir paylaşımda bulunmuştur. Böyle güzel bir habere, bu şekilde absürd yoruma ne gerek var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Önce bir kendi çalışanlarına maaş yardımı yapsın da sonra hayır işlerine yönelinsin bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000