04 Mayıs 2012, Cuma 17:43:55

ATLASJET'TEN İSG HAMLESİ

Atlasjet 15 Haziran'dan itibaren Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan uçuşlara başlıyor...
  • ucan beygire gecmis olsun
  • Atlasjet havayollari Ataturk havalimaninda slot alamafigi icin zorunlu olarak ISG den ucmaya basliyor...
  • Valla bu rakamlar bizim uydurduğumuz rakamlar değil,şirketinin resmi bilançoları. Sunexpress şirketinin SAW'da zarar ettiğini senin kendi şirketin bile açıklıyorken senin bunu bilmemene diyecek birşey yok. Ayrıca SAW'da hiçbir şirketin Pegasus'la baş edebilmesi mümkün değildir. Sky vs. örnekleri 2 ay dayanabildiler. Zarara katlanan SAW'a gelir,bu iş bu kadar basit..
  • ATLASJET SABİHADA PEGASUS U BİTİRİR RAKAMLAR ORTADA DHMI GOV TR
  • SUNEXPRESS İN ZOR DURUMDA OLDUĞUNU YAZAN ŞAHIŞLAR, NEYE DAYANARAK BU YORUMLARI YAPAR ANLAMAK MUMKUN DEĞİL. SXS UCUSLARININ DOLULUK ORANLARINI BİLİYORMUSUNUZ? YARI YARIYA DOLULUKLA BİLE UÇTUĞU AZDIR SXS NIN.
  • küçük r ye mi büyük R ye mi
  • 10 sene önce birgenin ekibi kurulduğunda çağırdıklarında gitmediğim şirketin devamlı büyümesini görmek ve durmadan daha güzel işler yapmasını görmek hoş.ama şu da gerçek ki saw da pegasus çok güçlü ve devamlıda güçleniyor ona rakip değilde kendi düşüncelerini uygularsa bu pastadan kesin faydalanır.yoksa thy, anadolu,sky ve sunexpress gibi zor durumda kalır.hoş geldin Atlas
  • Pegasus, Atlas Jet geliyor.
  • İnsanları lowcost diye manipule edenlere cevaptır Atlasjet! Tekelden yakınıp tekel olmaya çalışanlara cevaptır Atlasjet! Atlasjet candır!
  • Pegasusun yaz yoğunluğunun % 50 den fazlasını yurt dışından transfer yolcu olduğunu bilmeyenler lütfen yorum yapmasın. Atlasjet yine kendi yolcusunu taşır Pegasusa bir şey olmaz. % 3-5 oranında yolcu kaybeder o kadar!

Türkiye'nin özel havayolu şirketlerinden Atlasjet, Sabiha Gökçen'den uçuşlara başlıyor.

Ekonomi Plus hizmeti ile son dönemde adından söz ettiren şirket, 15 Haziran'dan itibaren Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan her gün Bodrum'a; Cuma, Cumartesi ve Pazar günleriyse Dalaman'a karşılıklı uçarak Anadolu Yakası yolcularını Ekonomi Plus ile tanıştıracak.

Ekonomi Plus nedir?

Ücretsiz yiyecek içecek ikramları, özel olarak 77 santime çıkarılmış koltuk aralıkları, 20 kilo bagaj hakkı ve Bodrum'dan çevre il ve ilçelere ücretsiz otobüs servisi.

ATLASJET'TEN İSG HAMLESİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

gecmis olsun ~ 12 yıl önce
ucan beygire gecmis olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xfly ~ 12 yıl önce
Atlasjet havayollari Ataturk havalimaninda slot alamafigi icin zorunlu olarak ISG den ucmaya basliyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SXS rumuzlu şahsa ~ 12 yıl önce
Valla bu rakamlar bizim uydurduğumuz rakamlar değil,şirketinin resmi bilançoları. Sunexpress şirketinin SAW'da zarar ettiğini senin kendi şirketin bile açıklıyorken senin bunu bilmemene diyecek birşey yok. Ayrıca SAW'da hiçbir şirketin Pegasus'la baş edebilmesi mümkün değildir. Sky vs. örnekleri 2 ay dayanabildiler. Zarara katlanan SAW'a gelir,bu iş bu kadar basit..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATLAS BİTİRİR ~ 12 yıl önce
ATLASJET SABİHADA PEGASUS U BİTİRİR RAKAMLAR ORTADA DHMI GOV TR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SXS ~ 12 yıl önce
SUNEXPRESS İN ZOR DURUMDA OLDUĞUNU YAZAN ŞAHIŞLAR, NEYE DAYANARAK BU YORUMLARI YAPAR ANLAMAK MUMKUN DEĞİL. SXS UCUSLARININ DOLULUK ORANLARINI BİLİYORMUSUNUZ? YARI YARIYA DOLULUKLA BİLE UÇTUĞU AZDIR SXS NIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ha-hah yazan arkadaşa ~ 12 yıl önce
küçük r ye mi büyük R ye mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nasip ~ 12 yıl önce
10 sene önce birgenin ekibi kurulduğunda çağırdıklarında gitmediğim şirketin devamlı büyümesini görmek ve durmadan daha güzel işler yapmasını görmek hoş.ama şu da gerçek ki saw da pegasus çok güçlü ve devamlıda güçleniyor ona rakip değilde kendi düşüncelerini uygularsa bu pastadan kesin faydalanır.yoksa thy, anadolu,sky ve sunexpress gibi zor durumda kalır.hoş geldin Atlas

Yanıtla

Kalan karakter 1000
????? ~ 12 yıl önce
Pegasus, Atlas Jet geliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EWWTT ~ 12 yıl önce
İnsanları lowcost diye manipule edenlere cevaptır Atlasjet! Tekelden yakınıp tekel olmaya çalışanlara cevaptır Atlasjet! Atlasjet candır!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rekabet her zaman iyidir ~ 12 yıl önce
Pegasusun yaz yoğunluğunun % 50 den fazlasını yurt dışından transfer yolcu olduğunu bilmeyenler lütfen yorum yapmasın. Atlasjet yine kendi yolcusunu taşır Pegasusa bir şey olmaz. % 3-5 oranında yolcu kaybeder o kadar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000