07 Nisan 2008, Pazartesi 13:51:22

Atlasjet'ten eğitime destek sürüyor

Gerçekleştirdiği faaliyetlerle Güneydoğulu çocukların gelişimine katkı sağlamaya devam eden Atlasjet Havayolları, örnek olacak bir projeye imza atarak, ilk Okuma Salonu’nu Siirt’in Eruh ilçesinde açmak için çalışmalara başladı.

Türkiye’de eğitimin gelişimine  katkı  sağlayacak projelerde yer  almaya devam  eden Atlasjet Havayolları, ülkemizin birçok bölgesinde  gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projelerine destek oluyor. Önce eğitim diyen  ve Güneydoğu’da  büyüyen çocukların  eksiksiz eğitim almaları gerektiğine inanan Atlasjet Havayolları, ilk  Okuma Salonunu açmak için örnek  projeye start  veriyor.

Atlasjet Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı  Murat Ersoy, projeyle ile ilgili düşüncelerini şu şekilde dile getirdi:

”Güneydoğu’nun en büyük sorunlarindan biri eğitim  yetersizliği. Bunu büyük eksiklik olarak  gördüğüm için Güneydoğu’da yaşayan evletlarimiza faydalı olacağına inandığım okuma salonlarıni açarak yardimci olacağimizi düşünüyorum.  Güneydoğu’ya gücümüz yettiğince, her yıl bir tane Atlasjet okuma  salonu açmayı planlıyoruz. Salonun yapımına 2008 Haziran ayında başlayıp, bir sonraki  eğitim yılına yetiştirmeyi planlıyoruz. İlk okuma  salonunu Siirt’in  Eruh ilçesine yaptıracağız. Eruh’tan  sonra diğer  yerlere de okuma  salonu  açmaya  devam deceğiz. Böylece,  bir  nebze de  olsa Güneydoğu’daki evlatlarımızın gelişmelerine  katkı sağlamış olacağız”.

 

Atlasjet'ten eğitime destek sürüyor

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000