18 Eylül 2008, Perşembe 10:23:03

Atlasjet'ten çifte bayram

Atlasjet Havayolları, Şeker Bayramı'na özel, yolcularını şeker gibi fiyatlarla uçurarak sevdiklerine kavuşturuyor.
  • Ülkemizde ve tüm islam aleminde müslümanların ramazan ayı sonounda mübarek ramazan bayramı kutlanır. Kutsal değerlere sahip ramazan bayramının adının "şeker bayramı " diye kullanılmasını kınıyorum ve tüm halkımızı bu konuda uyarıyorum seker bayramı gibi bir telaffuz olamaz kutsal degerlerımıze yapılan saygızılık kabul edılemez
  • Desenize fazla mesai yapıcaz gene:)Bizim kaderimiz bu olduğu için artık alıştık.Uçuş ekiplerinin bayramını kutlayan,yolcularımız,bayramını kutladığımız ise gene yolcularımız:)
  • İnsanlar bayramda sevdikleriyle uygun şartlarda bu sayede buluşabilecekler.

Yolcularına yeni fırsatlar sunmayı ilke edinen Atlasjet Havayolları, 27 Eylül 2008 tarihinden bayram sonuna kadar Antalya-İstanbul, İstanbul-Antalya tek yön 79 YTL’ye uçma imkânı sağlıyor.

Atlasjet Havayolları'ndan yapılan açıklamada, Şeker Bayramı süresince Antalya’ya toplam 140 sefer düzenleneceği bildirildi.

Ayrıntılı  bilgi için 0216 444 3 387 veya www.atlasjet.com sitesinden ulaşılabilir.

Atlasjet'ten çifte bayram

Yorumlar

enis ~ 16 yıl önce
Ülkemizde ve tüm islam aleminde müslümanların ramazan ayı sonounda mübarek ramazan bayramı kutlanır. Kutsal değerlere sahip ramazan bayramının adının "şeker bayramı " diye kullanılmasını kınıyorum ve tüm halkımızı bu konuda uyarıyorum seker bayramı gibi bir telaffuz olamaz kutsal degerlerımıze yapılan saygızılık kabul edılemez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATLAS-A320CPT ~ 16 yıl önce
Desenize fazla mesai yapıcaz gene:)Bizim kaderimiz bu olduğu için artık alıştık.Uçuş ekiplerinin bayramını kutlayan,yolcularımız,bayramını kutladığımız ise gene yolcularımız:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
harika ~ 16 yıl önce
İnsanlar bayramda sevdikleriyle uygun şartlarda bu sayede buluşabilecekler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000