25 Şubat 2010, Perşembe 12:30:48

Atlasjet'ten bir ilk daha

İlklere imza atan Atlasjet Havayolları bir ilki daha gerçekleştiriyor.
  • ME: 10 yıllık planlama yapabilirsiniz... Personel: Hemen yapalımda ...Hangi maaşla? Sabah akşam ilklere imza atmaya devam edin tebrikler...
  • Bu kadar dogru seyler yazılamaz personeline insanlık dışı baskı yapan biri patron olamaz antalyada yapmış olduğu organizasyona neden birçok departman katılmadı anlamıştır. Bırak maaş artırmasınıda önce ağızını toplasın çalışanına saygı duysun dışardaki kişilerin laflarını dinleyip iş yapmasın
  • Atlasjet'te çalışan herkes adına, maaşlara zam, zam, zam... Murat Bey, bu insanlar özveriyle sizi iflastan kurtardı, belki de mali olarak en güçlü özel şirket haline geldi, şirket para basıyor, artık sıra sizde!!
  • atlas hep ilke imza atıyor ama personel maaş ve zam konusunda konusunda imza atarken herhalde kalemde mürekkep bitiyor sanırım.birde bu ilkler başarı sayılıyor yayınlanıyor büyütülüyor abartılıyor içimizdeki sıkıntıyı bilen yok soran yok teknikteki sıkıntıyı soran yok sadece ilklere imza atmak var eğer sıkıntı olmasa atlas jetten bu kadar işçi ve teknisyen ayrılmaz murat bey eskiden gelir halimizi sorardı şimdi ise tekniği allaha emanet etmiş şansa gidiyor bide sivil havacılıkla diyoloğları iyi olduğundanolduğundan
  • THY Akademisi Eğitim Katoloğunda ve Eğitim takviminde "DGR INSTRUCTOR" kursu YOK. DGR Initial ve DGR Refreshment kursları var.
  • Sen sor bakalım THY Akademiye, en son ne zaman DGR Instructor kursu açmışlar, sektörün diğer şirketlerine haber vermişler, kaç para istemişler? Biz de öğrenelim. "Burnunuz yukarı kalktıkça, aslında kuyruğunuz aşağı iniyordur."
  • Görsünler demişler..Biz de inandık..
  • arkadaslar ne cok gaz almıssınız boyle , gidersiniz THY akademiye , verilebiliyor mu verilemiyor mu gorursunuz. Hadi bir telefon acın da ogrenin , ondan sonra da yazarsınız yine:) Ilk mis :) Kardesim ha Instructor egitimi ? Ha egiticinin egitimi. Ikisi mana olarak aynı olup ; THY de DGR kursu veren 3 hoca aynı zamanda "DGR " konusunda hocalık yapacak insanlara da kurs veriyorlar! Simdi bunun neresi ilk? "Egitim Hizmetini" bu yolla satmaksa evet DGR egiticisinin dersini ilk sattınız kabul. Ama ilk haiz olan THY sanıyorum anlayısınızda kıtlık var , siz RMD ile RRY yi de ayıramazsınız simdi:))))
  • BU BİR İLK! İLK DEFA ATLASJET TARAFINDAN INSTRUCTOR EGITIMI VERILIYOR..THY INITIAL EGITIMI VEREBILIR AMA INSTRUCTOR EGITIMI VERMIYOR!!! UMARIM SIMDI ANLAMISSINIZDIR..
  • Sallama çaycılar yine yarım yamalak bilgileri ile ortaya atılmışlar. DGR eğitimini nerdeyse her hava yolu verebiliyor. Ama dersi verecek olan öğretmenin eğitimi için IATA'nın kurslarına katılmak gerekiyor. THY DGR Inıtial kursunu verme yetkisine sahip. DGR Instractor kursu için yurtdışındaki kursalara gitmek yerine, ATLASJET IATA ile anlaşma yaparak IATA SERTİFİKALI DGR EĞİTİMCİSİ kursunu açtı, hem kendine hem de sektörün diğer şirketlerine. Dolayısı ile yurtdışına ödenecek otel, ulaştırma, harcırah paraları Türkiye'de kaldı. Benzerini PGS CRM için yapıyor. Bilmem hizmet anlaşabildi mi?

Türkiye’de ilk kez Atlasjet Havayolları’nın koordinasyonu ile 22-24 Şubat ve 08-12 Mart tarihlerinde,  Özel Havayolu şirketlerinin öğretmen ihtiyacını karşılamak üzere  “Tehlikeli Maddeler” (Dangerous Goods) eğitimleri verilecek.

Atlasjet Havayolları’nın , Eğitim bölümünün koordinasyonunda gerçekleştirilecek  “Tehlikeli Maddeler” (Dangerous Goods) eğitimi,  Atlasjet Havayolları Genel Müdürlük binasının eğitim sınıflarında yapılacak.

IATA tarafından yetkilendirilmiş öğretmenler tarafından sunulan  eğitimlerde, 22-26 Şubat başlangıç dersleri Jonh Ryan, 08-12 Mart bitiş dersleri  ise Ervin Berger tarafından iki ayrı  kurs olarak verilip, kursları başarı ile bitiren  adaylar,  eğitim sertifikasını aldıktan sonra öğretmen olarak ders verme yetkisine sahip olacaklar.

Atlasjet'ten bir ilk daha

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 14 yıl önce
ME: 10 yıllık planlama yapabilirsiniz... Personel: Hemen yapalımda ...Hangi maaşla? Sabah akşam ilklere imza atmaya devam edin tebrikler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu kadar dogru seyler yazılamaz personeline insanlık dışı baskı yapan biri patron olamaz antalyada yapmış olduğu organizasyona neden birçok departman katılmadı anlamıştır. Bırak maaş artırmasınıda önce ağızını toplasın çalışanına saygı duysun dışardaki kişilerin laflarını dinleyip iş yapmasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Atlasjet'te çalışan herkes adına, maaşlara zam, zam, zam... Murat Bey, bu insanlar özveriyle sizi iflastan kurtardı, belki de mali olarak en güçlü özel şirket haline geldi, şirket para basıyor, artık sıra sizde!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
atlas hep ilke imza atıyor ama personel maaş ve zam konusunda konusunda imza atarken herhalde kalemde mürekkep bitiyor sanırım.birde bu ilkler başarı sayılıyor yayınlanıyor büyütülüyor abartılıyor içimizdeki sıkıntıyı bilen yok soran yok teknikteki sıkıntıyı soran yok sadece ilklere imza atmak var eğer sıkıntı olmasa atlas jetten bu kadar işçi ve teknisyen ayrılmaz murat bey eskiden gelir halimizi sorardı şimdi ise tekniği allaha emanet etmiş şansa gidiyor bide sivil havacılıkla diyoloğları iyi olduğundanolduğundan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY Akademisi Eğitim Katoloğunda ve Eğitim takviminde "DGR INSTRUCTOR" kursu YOK. DGR Initial ve DGR Refreshment kursları var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sen sor bakalım THY Akademiye, en son ne zaman DGR Instructor kursu açmışlar, sektörün diğer şirketlerine haber vermişler, kaç para istemişler? Biz de öğrenelim. "Burnunuz yukarı kalktıkça, aslında kuyruğunuz aşağı iniyordur."

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Görsünler demişler..Biz de inandık..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaslar ne cok gaz almıssınız boyle , gidersiniz THY akademiye , verilebiliyor mu verilemiyor mu gorursunuz. Hadi bir telefon acın da ogrenin , ondan sonra da yazarsınız yine:) Ilk mis :) Kardesim ha Instructor egitimi ? Ha egiticinin egitimi. Ikisi mana olarak aynı olup ; THY de DGR kursu veren 3 hoca aynı zamanda "DGR " konusunda hocalık yapacak insanlara da kurs veriyorlar! Simdi bunun neresi ilk? "Egitim Hizmetini" bu yolla satmaksa evet DGR egiticisinin dersini ilk sattınız kabul. Ama ilk haiz olan THY sanıyorum anlayısınızda kıtlık var , siz RMD ile RRY yi de ayıramazsınız simdi:))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BU BİR İLK! İLK DEFA ATLASJET TARAFINDAN INSTRUCTOR EGITIMI VERILIYOR..THY INITIAL EGITIMI VEREBILIR AMA INSTRUCTOR EGITIMI VERMIYOR!!! UMARIM SIMDI ANLAMISSINIZDIR..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sallama çaycılar yine yarım yamalak bilgileri ile ortaya atılmışlar. DGR eğitimini nerdeyse her hava yolu verebiliyor. Ama dersi verecek olan öğretmenin eğitimi için IATA'nın kurslarına katılmak gerekiyor. THY DGR Inıtial kursunu verme yetkisine sahip. DGR Instractor kursu için yurtdışındaki kursalara gitmek yerine, ATLASJET IATA ile anlaşma yaparak IATA SERTİFİKALI DGR EĞİTİMCİSİ kursunu açtı, hem kendine hem de sektörün diğer şirketlerine. Dolayısı ile yurtdışına ödenecek otel, ulaştırma, harcırah paraları Türkiye'de kaldı. Benzerini PGS CRM için yapıyor. Bilmem hizmet anlaşabildi mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000