11 Nisan 2012, Çarşamba 13:33:19

ATLASJET’TEN BİR AÇIKLAMA DAHA

Atlasjet Sabah Gazetesi ile ilgili olarak yeni bir açıklama daha yayınladı...
  • yabancı pilotlarda kuyruk çarparmış değilmi, demekki yetenek belli olmaz illaki yabancılarda yetenekli olmuyor değilmi..
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • havacılık camiası, topyekün, bu gazete ve grubunu boykot etmelidir. amaç kesinkes para, bu aşikar. bugün atlasjete olan, yarın başka güzide bir firmamıza olabilecektir. birlik olma vakti...
  • Gazetenin yazdıkları başından aşağı doğru olsa bile,ulusal bir gazeteninin ,ulusal bir havayolu hakkında iki tam sayfa haber yapması için Allah korusun uçak düşmesi gerekir ,diğer türlü insanın aklına doğrudan ticari çıkar çatışması gelir ki ,bize göre bir gazete ticaretin içinde bu şekilde yer alamaz
  • Sayın Airport haber, Airbus yetkilisinin imzasının altındaki telefon numaraları atlanmış,mesajımı dikkate aldığınız için teşekkürler
  • Maya kardeşin level 4 yok sanki sabah bence bunu haber yapmalı. bide ne öyle sadece cpl mi? atpl theory credit de yazmıyo. bide maya kardeş bay mı bayan mı ne biçim isimbu ? ailesine de biyol bulaşmak gerekiyo.
  • yandaş medya...amaç para...
  • DFDR ( Digital Flight Data Recorder ) olur lar.. Kutunun kendisi olursa FDR olur.. yani adamlar kutuyu gönderip alın bunu inceleyin dememiş.. icindeki datayı internetten gönderip inceleyin demiş..Atlasjette bu datayı oynayıp kurcalayıp değiştirecek hackerlar olduğunu hiç sanmıyorum..ama ha kutunun kendi ha içindeki data aynı şey.. adamlarda yedek FDR yoktur zaten uçağı ground mu edecekler FDR gelene kadar..
  • karakutu nerde agaca cikti, agac nerde balta kesti, balta nerde suya dustu, su nerde inek icti, inek nerde daga kacti dag nerde yandi bitti kul oldu :)
  • O zaman karakutu nedir??
İşte o açıklama:

Dün Airbus göndermiş olduğu resmi yazıda Kara Kutu kesinlikle kaybolmadı ve bizdedir demiş olmasına rağmen Sabah gazetesi bugünki baskısında halen gerçek dışı haberler yaymaya devam etmektedir. Doğru ve gerçek habercilik adına kara Kutunun Airbus'ta olduğunu ve kaybolmadığını gösteren resmi yazıyı tekrar yayınlıyoruz. 

Sabah gazetesi yine bu günki baskısında Atlasjet Havayollarında ikinci pilot olarak uçan Ciulla Maya nın öğrenci pilot olduğunu ve Konuyu İtalya sivil havacılığından araştırdığını iddia etmektedir. Ayrıca İtalya sivil havacılığından edindiği bilgiye göre Maya’nın A320 uçağını uçurmaya yetkisi olmadığını belirtmektedir. 

Bu kişiye ait tüm belgeler Türk Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünde mevcuıt olup, Sivil Havcılık Genel Müdürlüğünün 09.04 2012 günü yapmış olduğu basın bildirisinde de Ciulla Maya'nın A320 uçağını kullanmaya tümü ile yetkili olduğu gayet net bir şekilde belirtilmiştir. Tüm bu bilgilere rağmen Sabah gazetesi malesef halen asılsız haberler yayınlayarak Atlasjet'i haksız yere karalama politikasına devam etmektedir. 

Bu haber de yine Karakutu haberindeki gibi tümü ile gerçek dışıdır. Aşağıda Maya’nın İtalyan Sivil Havacılığından almış olduğu lisansından da görüleceği üzere Maya ya A320 uçağını uçurma yetkisi ilk olarak İtalyan Sivil Havacılığı tarafından verilmiştir. Dolayısı ile Sabah gazetesinin; İtalyan Sivil Havacılık oteritesi ENAC ta Ufficio Stampa’dan aldığını iddia ettiği ve A320 yetki sertifikası olmadığını iddia ettiği bilgiler kesinlikle hayal mahsulüdür. (Ufficio Stampa İtalyan Sivil Havcılığında bir kişi değil, Basın Ofisi’nin İtalyanca ismidir) 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

İşte o pilota ait belgeler:





ATLASJET’TEN BİR AÇIKLAMA DAHA

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Misafir ~ 12 yıl önce
yabancı pilotlarda kuyruk çarparmış değilmi, demekki yetenek belli olmaz illaki yabancılarda yetenekli olmuyor değilmi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
havacılık camiası, topyekün, bu gazete ve grubunu boykot etmelidir. amaç kesinkes para, bu aşikar. bugün atlasjete olan, yarın başka güzide bir firmamıza olabilecektir. birlik olma vakti...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Gazetenin yazdıkları başından aşağı doğru olsa bile,ulusal bir gazeteninin ,ulusal bir havayolu hakkında iki tam sayfa haber yapması için Allah korusun uçak düşmesi gerekir ,diğer türlü insanın aklına doğrudan ticari çıkar çatışması gelir ki ,bize göre bir gazete ticaretin içinde bu şekilde yer alamaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sayın Airport haber, Airbus yetkilisinin imzasının altındaki telefon numaraları atlanmış,mesajımı dikkate aldığınız için teşekkürler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Maya kardeşin level 4 yok sanki sabah bence bunu haber yapmalı. bide ne öyle sadece cpl mi? atpl theory credit de yazmıyo. bide maya kardeş bay mı bayan mı ne biçim isimbu ? ailesine de biyol bulaşmak gerekiyo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yandaş medya...amaç para...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
DFDR ( Digital Flight Data Recorder ) olur lar.. Kutunun kendisi olursa FDR olur.. yani adamlar kutuyu gönderip alın bunu inceleyin dememiş.. icindeki datayı internetten gönderip inceleyin demiş..Atlasjette bu datayı oynayıp kurcalayıp değiştirecek hackerlar olduğunu hiç sanmıyorum..ama ha kutunun kendi ha içindeki data aynı şey.. adamlarda yedek FDR yoktur zaten uçağı ground mu edecekler FDR gelene kadar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
karakutu nerde agaca cikti, agac nerde balta kesti, balta nerde suya dustu, su nerde inek icti, inek nerde daga kacti dag nerde yandi bitti kul oldu :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
O zaman karakutu nedir??

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000