01 Nisan 2014, Salı 14:31:36

ATLASJET'TE YENİ DÖNEM...

Türkiye'nin yolcusunu en çok seven havayolu Atlasjet, uçuş öncesi yolcularına sunduğu hizmetlere bir yenisini daha ekleyerek uluslararası pazarda lider ödeme sistemi PayPal ile ödeme dönemini başlatıyor.
  • Isparta kazası hakkındaki yazıyı yazan kişi ne yazdığınızın farkındamısınız bu yazınıza verilecek cevap çok acı olabilir bu elim bir kaza kimsenin başına gelmemesini dileriz bilmem anlatabildimmi
  • Iyiki varsın atlasjet.
  • oldukça deneyimli dostlarımızın görev aldığı,güvenle uçabileceğiniz,minimumlarda dikkatli,başarılı modern ve gülen bir havayolu...Çizgisi başarılı...Ve insanları "LOWCOAST" masalıyla kandırmıyor..
  • Tecrübeli ve nitelikli yöneticiye ihtiyacı var şirketin.
  • Atlesjet yine farkını konuşturdu.
  • Atlas Thy ile mi yarışacak :)) haha gülmeye ihtiyacım vardı...
  • Hatırlıyorum da, Atlas Jet 8-10 yıl öncesinde klas havayolu olarak tanınıyordu. Ancak olmaz olası o Isparta kazası var ya.. O anki sorumlu yöneticinin "no name gibi" bir şirketten personeli ile birlikte kiralayıp, Atlas Jet ismi altında uçurduğu sorunlu uçak, Atlas Jet isminin zarar görmesine neden oldu. Umarım Atlas Jet yine eskisi gibi THY ile boy ölçüşebilecek konumlara gelir.

Türkiye'nin yolcusunu en çok seven havayolu Atlasjet, uçuş öncesi yolcularına sunduğu hizmetlere bir yenisini daha ekleyerek uluslararası pazarda lider ödeme sistemi PayPal ile ödeme dönemini başlatıyor.

2001 yılından bu yana özel havacılık sektöründe hizmet veren ve teknolojideki gelişmeleri yakından takip eden Atlasjet’i tercih eden yolcular, dünyada 143 milyon, Türkiye’de de 2 milyonu aşkın kullanıcıya hizmet veren ve uluslararası pazarda lider ödeme sistemi PayPal ile ödemelerini gerçekleştirebilecekler. Türkiye'de EkonomiPlus hizmeti sunan tek havayolu olan Atlasjet, "her şey dahil fiyat" modeli ile uçuşlarında kalite ve konfordan vazgeçmeden rekabetçi fiyat arayanların tercihi oluyor. Atlasjet, tarifeli uçuş ağına yeni noktalar ekleyerek, yurt içinde ve dışında büyümeye devam ediyor.

Satın alımlar PayPal güvencesinde

Kart bilgilerini satıcı ile paylaşmadan ödeme yapılmasını sağlayan PayPal ile hesap açarak, Atlasjet ile olduğu gibi, PayPal’ı destekleyen binlerce işyerinde sadece e-posta ve şifrenizi kullanarak alışveriş yapabiliyor. 193 pazarda, Türk Lirası dâhil 26 para biriminde hizmet veren PayPal’ı şu anda Türkiye’de 4000’ün üzerinde üye işyeri kullanıyor.

Açılışa özel büyük fırsat !

İlk 3.000 adet işlem için,  www.atlasjet.com 'dan PayPal ödeme türü seçerek satın alınan 100 TL/€/$/£ ve üzeri tutarındaki tüm biletlere, aynı para biriminden olmak üzere tam 30 TL/€/$/£ indirim uygulanıyor. 

ATLASJET'TE YENİ DÖNEM...

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Isparta kazası hakkındaki yazıyı yazan kişi ne yazdığınızın farkındamısınız bu yazınıza verilecek cevap çok acı olabilir bu elim bir kaza kimsenin başına gelmemesini dileriz bilmem anlatabildimmi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anti İPhone ~ 10 yıl önce
Allah düşmanımın başına vermesin, ama aşağıdaki rapor çok açık değil mi? Rapora göre inişe geçerken uçağın flapları açılmamıştı, bu da pilotların dikkatini dağıtmış olabilirdi. 223° istikametinde seyreden uçak, 30° sola dönmesi gerekirken hata sonucu 30° sağa dönmüş, 253°'deki bu yeni istikamet, uçağı Türbetepe'ye yöneltmişti. EGPWS sistemi arızalı olan uçaktaki pilotlar yere yaklaşmakta olduklarını anlamamışlardı. Ayrıca, zemin karanlık olduğunda pilotların yer-gök ayrımını yitirdikleri "kara delik etkisi" adı verilen yanılgının da oluşmuş olabileceği üzerinde duruldu. Pilotların hata yapmasına neden olabilecek diğer etkenler olarak, daha önce Isparta Havaalanı'na hiç uçmamış olmaları ve MD-83 model uçakla uçmakta tecrübeli olmamaları gösterildi. Yapılan otopside pilotların alkollü olmadıkları belirlendi.[22]
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Iyiki varsın atlasjet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CAPTAIN ~ 10 yıl önce
oldukça deneyimli dostlarımızın görev aldığı,güvenle uçabileceğiniz,minimumlarda dikkatli,başarılı modern ve gülen bir havayolu...Çizgisi başarılı...Ve insanları "LOWCOAST" masalıyla kandırmıyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yönetim ~ 10 yıl önce
Tecrübeli ve nitelikli yöneticiye ihtiyacı var şirketin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yok ~ 10 yıl önce
Atlesjet yine farkını konuşturdu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Atlas Thy ile mi yarışacak :)) haha gülmeye ihtiyacım vardı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yöntem ~ 10 yıl önce
CHECK 6... Gülmeye doyamazsın...
Atlas Jet? ~ 10 yıl önce
Hatırlıyorum da, Atlas Jet 8-10 yıl öncesinde klas havayolu olarak tanınıyordu. Ancak olmaz olası o Isparta kazası var ya.. O anki sorumlu yöneticinin "no name gibi" bir şirketten personeli ile birlikte kiralayıp, Atlas Jet ismi altında uçurduğu sorunlu uçak, Atlas Jet isminin zarar görmesine neden oldu. Umarım Atlas Jet yine eskisi gibi THY ile boy ölçüşebilecek konumlara gelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000