05 Ekim 2012, Cuma 09:25:31

ATLASJET'TE TURKCELL CÜZDAN DÖNEMİ

Kredi kartı numarası yerine cep telefonu numarası ile alışveriş yapmayı sağlayan Turkcell’in Mobil Cüzdan uygulaması Atlasjet’te...

“Yolcusunu en çok seven havayolu” sloganıyla yeniliklerini artırmaya devam eden Atlasjet, Turkcell Cüzdan servisinin internette cep telefonu numarası ile ödeme özelliğini, servis lansmanı yapılır yapılmaz Atlasjet.com sayfasından yolcularına sunmaya başladı.

Turkcell, kredi kartı numarası yerine cep telefonu numarası ile alışveriş, cepten temassız ödeme, cepten cebe para transferi, kişiye özel alışveriş fırsatları gibi pek çok özelliği tek bir platformda toplayan Turkcell Cüzdan’ı kullanıma sundu. Artık Atlasjet internet sitesinden bilet alımlarında ödeme seçeneği olarak Turkcell Cüzdan seçilerek hiçbir kart bilgisi paylaşmadan sadece uygulamanın yüklü olduğu telefonun numarası kullanılarak kolay ve güvenli alışveriş yapabilirsiniz.

Turkcell’lilerin Turkcell Cüzdan’a ücretsiz sahip olmaları için CUZDAN yazıp 7777’ye göndermeleri yeterli oluyor. Ardından kullanıcılar cüzdanlarını dilerlerse yükleyebilecekleri nakit parayla dilerlerse de cüzdanlarına ekleyebilecekleri kartlarla kullanmaya başlayabiliyorlar. 

ATLASJET'TE TURKCELL CÜZDAN DÖNEMİ

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000