16 Aralık 2009, Çarşamba 15:36:15

Atlasjet'te mobil dönem

tmob tarafından Atlasjet için hazırlanan mobil uygulama ile artık tüm havayolu işlemlerini telefonunuza yüklediğiniz bir uygulama ile yapmak mümkün olabiliyor.
  • yükledi ancak menüde bazı yerlerde seçenekler açılmıyor? bilgi. güzel olmuş yinede.
  • Yine Atlasjet e yakışır bir uygulama. Başarılarınızın devamını dilerim...

Günümüzde akıllı telefon kullanıcı sayısının hızla artması ve mobil internet bağlantı hızının yerel internet bağlantısı hızına rakip olmaya başlaması ile şirketler için mobil çözümler üretmek artık kaçınılmaz oldu. Bu noktada, tmob ekibi Türkiye’nin önde gelen şirketleri için mobil çözümler üretiyor. Türkiye’nin ilk mobil iPhone ve BlackBerry havayolu uygulaması, 2 ay gibi kısa bir sürede tmob tarafından 8 kişilik uzman bir yazılım ekibi tarafından tamamlandı.

Bu uygulama ile;

3 Adımda Bilet: Atlasjet'in yurtiçi ve yurtdışı uçuşlarının yer durumunu ve fiyat bilgilerini görüntüleyebilir, kredi kartı ile biletinizi 3 adımda kolaylıkla satın alabilirsiniz. Dilerseniz tek tık ile çağrı merkezimize bağlanarak diğer işlemlerinizi ayrıca yaptırabilirsiniz.

Check-in : Uçağınızın oturma planını görüntüleyip istediğiniz koltuğu seçerek check-in işleminizi kolaylıkla yapabilirsiniz. Havalimanında size özel kontuarlarımızdan veya kiosktan biniş kartınızı alabilirsiniz.

Tarifeler : Atlasjet’in güncel yurtiçi ve yurtdışı uçuş tarifesini görüntüleyebilirsiniz.

Kalkış/Varış : Atlasjet uçuşları ile ilgili havalimanlarında ilan edilen iniş/kalkış veya gecikme bilgilerine buradan erişebilirsiniz.

Uçuş bilgilerim : Uçuş bilgilerinizi içeren 2D barkodunuzu iPhone veya BlackBerry ekranınızda açarak,kiosktan biniş kartınızı alabilirsiniz.

Jetmil Kart: Jetmil kartınızın size sağladığı avantajlardan iPhone veya BlackBerry uygulamamızda da faydalanabilirsiniz

Atlasjet'te mobil dönem

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
yükledi ancak menüde bazı yerlerde seçenekler açılmıyor? bilgi. güzel olmuş yinede.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yine Atlasjet e yakışır bir uygulama. Başarılarınızın devamını dilerim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000