15 Aralık 2008, Pazartesi 17:36:36

AtlasJet'te bir dönem kapandı...

Atlasjet, yeniden yapılanıyor. Filosundaki fabrika çıkışlı 2006 model CRJ-900 tipi uçakları geri gönderen Atlasjet Havayolları yeni uçaklarla filosunu güçlendiriyor.
  • Sevgili CRJ kardeşim, sen belli ki halinden memnunsun ama sen de CRJ ler geri gittiği için işten çıkarılan pilotlar arasında olsaydın eminim Atlas a ağız dolusu saydırırdın. Demem o ki sen orda muhtemelen okula giden çocuğun olduğu için 320 ye geçtin aksi durumda belki de şutlanmıştın. Havacılıkta patronlara asla güvenme, hiç bir patron uğrunda yalakalık yapmaya değmez
  • Bu kriz ortamında istitam yaratmak çok maliyet bunu fırsat bilip yatırım olarak ekonomik çapta yatırım yapmak kazanctır işte burda biri yer biri bakar birileri bize yokmu diye parmağnı yalar misali ATLAS JET e Başarılar.
  • malesef ben üzülüyorum bu uçaklardan ayrıldığımız için.çünkü ben çok rahat uçuyordum onlarla,ayrıca unutmayınki birçok gelişmiş havayolu şirketi iç hatlarında kullanıyor bu uçakları.
  • Bombardier sanirim cok guzel sartlar ile CRJ1000 teklif edecektir onumuzdeki yil.. %40 doluluk orani ile kendini kurtariyor bu model.
  • Atlasjet'in yaptigi guzel isleri sadece ucak tipleri ile kiyaslamamak lazim. su an 4 tane 757leri arabistanda ucuyor diye biliyorum. bu kriz doneminde gayet guzel bir atilim. ayrica teknik ekip ayri bir sirket olarak atlasjet bakimlarinin yani sira yabanci sirketlere de hizmet veriyor. bu da daha fazla muhendis ve teknisyen istihdami yaratiyor. emegi gecen herkese tebrikler.
  • A321 lerle büyük bir atak yaptınız hayırlı olsun. 2 adette A330 aldığınız söyleniyor bu doğrumu? Doğruysa sadece şapka çıkarırım.
  • Helal olsun ATLAS JET.Buişe gönül vermişliğin önderliğini yaptığınız için.Uçuşlarınız daim ve kazasız belasız olsun.
  • Atlas'ta 3 yıldır bu uçaklarla uçuyordum. Şimdi yarın itibarı ile A320'ye başlıyorum. Çok mutluyum. Kimse bu uçaklar gidiyor diye Atlas'a çamur atmaya kalkmasın. Kıskananlar çatlasın.
  • Ben bir uçak broker'ıyım. Bu CRJ uçaklarını kontratından önce geri verdiğinizi biliyorum. Günümüzün şartlarında bunun adeta imkansız olduğunu biliyorum. Bunu başaranları kutluyorum.
  • Yıllarını bu mesleğe adamış bir emekli kaptan olarak ifade etmeliyimki Atlas bir imkansıza imza atıyor. Bu uyanış herkeze örnek olmalı. Küçük jet uçakları ile bölgesel taşımacılık yapmak sadece bu işi hiç bilmeyenlerin işi bence!!!!

Atlasjet Havayolları gönderdiği uçaklarla birlikte bazı noktalara yaptığı uçuşları durdururken, yeniden yapılanma çerçevesinde Airbus 321 tipi uçaklarla filosunu güçlendirdi.

İç ve dış hatlarda operasyonlarını sürdüren Atlasjet Havayolları, fabrika çıkışlı CRJ-900 tipi uçaklarını kira kontratı bittiği için Bombardier şirketine geri verdi. İç hatlarda İstanbul, Adana, Ankara, Antalya, Bodrum ve İzmir’e sefer yapan Atlasjet, Erbil ve Kıbrıs’a da tarifeli uçuşlar yapıyor.

Filo yapısında değişime giden şirket, yolcu jeti olarak da bilinen CRJ tipi uçakları iade ettiği için sadece küçük gövdeli uçakların iniş kalkış yapabildiği Uşak, Siirt ve Tokat uçuşlarını da durdurdu. Atlasjet, Edremit Havaalanı'nda bayram sonrası başlatılan bakım-onarım çalışmaları yüzünden buraya yaptığı seferlere ara vermek zorunda kaldı.

4 adet Boeing 757 ve 5 adet de Airbus 320 tipi uçağı bulunan Atlasjet, filosunu yeni uçaklarla güçlendirdi


Atlasjet’in 2006 yılında Kanadalı uçak üreticisi Bombardier'den aldığı CRJ-900'leri göndermesiyle birlikte şirketteki CRJ dönemi de şimdilik kapanmış oldu.

CRJ-900

©AirportHaber.com

AtlasJet'te bir dönem kapandı...

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Kpt ~ 15 yıl önce
Sevgili CRJ kardeşim, sen belli ki halinden memnunsun ama sen de CRJ ler geri gittiği için işten çıkarılan pilotlar arasında olsaydın eminim Atlas a ağız dolusu saydırırdın. Demem o ki sen orda muhtemelen okula giden çocuğun olduğu için 320 ye geçtin aksi durumda belki de şutlanmıştın. Havacılıkta patronlara asla güvenme, hiç bir patron uğrunda yalakalık yapmaya değmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KUNDUZ ~ 15 yıl önce
Bu kriz ortamında istitam yaratmak çok maliyet bunu fırsat bilip yatırım olarak ekonomik çapta yatırım yapmak kazanctır işte burda biri yer biri bakar birileri bize yokmu diye parmağnı yalar misali ATLAS JET e Başarılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nightflight09 ~ 15 yıl önce
malesef ben üzülüyorum bu uçaklardan ayrıldığımız için.çünkü ben çok rahat uçuyordum onlarla,ayrıca unutmayınki birçok gelişmiş havayolu şirketi iç hatlarında kullanıyor bu uçakları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SKYTURK ~ 15 yıl önce
Bombardier sanirim cok guzel sartlar ile CRJ1000 teklif edecektir onumuzdeki yil.. %40 doluluk orani ile kendini kurtariyor bu model.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aero ~ 15 yıl önce
Atlasjet'in yaptigi guzel isleri sadece ucak tipleri ile kiyaslamamak lazim. su an 4 tane 757leri arabistanda ucuyor diye biliyorum. bu kriz doneminde gayet guzel bir atilim. ayrica teknik ekip ayri bir sirket olarak atlasjet bakimlarinin yani sira yabanci sirketlere de hizmet veriyor. bu da daha fazla muhendis ve teknisyen istihdami yaratiyor. emegi gecen herkese tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 15 yıl önce
A321 lerle büyük bir atak yaptınız hayırlı olsun. 2 adette A330 aldığınız söyleniyor bu doğrumu? Doğruysa sadece şapka çıkarırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TEKNİKB ~ 15 yıl önce
Helal olsun ATLAS JET.Buişe gönül vermişliğin önderliğini yaptığınız için.Uçuşlarınız daim ve kazasız belasız olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CRJ ~ 15 yıl önce
Atlas'ta 3 yıldır bu uçaklarla uçuyordum. Şimdi yarın itibarı ile A320'ye başlıyorum. Çok mutluyum. Kimse bu uçaklar gidiyor diye Atlas'a çamur atmaya kalkmasın. Kıskananlar çatlasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sade ~ 15 yıl önce
Ben bir uçak broker'ıyım. Bu CRJ uçaklarını kontratından önce geri verdiğinizi biliyorum. Günümüzün şartlarında bunun adeta imkansız olduğunu biliyorum. Bunu başaranları kutluyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kardeş ~ 15 yıl önce
Yıllarını bu mesleğe adamış bir emekli kaptan olarak ifade etmeliyimki Atlas bir imkansıza imza atıyor. Bu uyanış herkeze örnek olmalı. Küçük jet uçakları ile bölgesel taşımacılık yapmak sadece bu işi hiç bilmeyenlerin işi bence!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000