24 Haziran 2010, Perşembe 14:18:58

Atlasjet'le Mykonos'a uçtular

Etstur'un İnanılmaz İş Teklifi'ni kazanan Pınar ve Miguel çifti, Atlasjet Havayolları'nın 24 Haziran itibariyle Mykonos’a başlayan seferi ile uçtu, çift tatil süresince izlenimlerini istebenimtatilim.com'dan takipçileriyle paylaşacak.

Etstur'un İnanılmaz İş Teklifi'ni kazanarak altı ay boyunca tatil yapacak Pınar ve Miguel çifti, ilk yurtdışı seyahatlerini 24 Haziran'da, Mykonos'a gerçekleştiriyor. Atlasjet'in bu yılki  ilk uçuşuyla büyülü adaya giden çift, tatil anılarını istebenimtatilim.com'dan tüm Türkiye ile paylaşırken, aynı zamanda kazandırmaya devam edecekler.

2-7 Haziran tarihleri arasında ilk ona kalan finalist çiftleri oylayan herkes çekilişe katılma hakkı kazandı ve yapılan çekilişle Esin Cephanecigil, Voyage Belek’te çift kişilik bir tatil, Okan Üçok ve Bilal Öztürk de Atlasjet’ten birer adet yurt içi gidiş-dönüş uçak bileti kazandı. Çiftin, ilk tatil rotalarını belirtilen destinasyonlar arasından oylayarak çekilişe katılanlar arasından seçilen şanslı isimler de 29 Haziran'da site ve gazete üzerinden duyurulacak. Çiftin Mykonos gezisi öncesi "Nereye Gitsinler?" oylamasına katılanlar ise 14 Temmuz’da site ve gazetede yayımlanacak.Çiftin bundan sonraki tatillerinde de nerelere gideceklerini www.istebenimtatilim.com’dan doğru tahmin edecek misafirler, Etstur’dan hediye kazanmaya devam edecekler. 

Etstur ve Atlasjet'in Mykonos Seyahatleri 24 Haziran'da Pınar ve Miguel'in de Katılımıyla Başladı...

Etstur’un gelenekselleşen Mykonos turları 24 Haziran’da başladı ve 12 Eylül’e kadar sürecek. Atlasjet’in Mykonos’a direkt uçuşlarıyla gerçekleşecek turlar, her hafta Perşembe ve Pazar günleri yapılacak.

Mykonos Turları’nda 3, 4 veya 7 gece, oda-kahvaltı konaklama imkânı bulunuyor. 3, 4 ve 5 yıldızlı otel alternatiflerinin sunulduğu turlarda, fiyatlar 399 Euro’dan başlıyor. Bu fiyatlara tatillerin güvencesi olacak Etstur seyahat sigortası da dahil…

Mykonos: Eğlencenin Kalbine Yolculuk

Yunan Adaları’nın en tanınmışlarından biri olan Mykonos, turistlerin en çok tercih ettiği ve kaliteli bir tatil geçirebileceğiniz bir tatil beldesi... Binlerce yıllık geçmişe sahip olan ada; tarihi, gece yaşamı, plajları, lezzetli yemekleri ile tatilin keyfini çıkartabileceğiniz eşsiz güzellikleri barındırıyor.

Güneşin, rüzgârın ve denizin adası olarak da tanımlanan Mikanos’un ismi, mitolojiye göre tanrı Apollon’un oğlu Anios’tan geliyor. Yılın 300 günü adada, güneşin sıcaklığını hissetmek mümkün… Mimarisi de ilgi çekici bir güzelliğe sahip... Adayı ilk gördüğünüzde, yapıların iki ya da en fazla üç katlı olması, hepsinin beyaz renge boyanması dikkatinizi çekecek. Adanın karstik yapısı volkanik oluşumlu olduğu için, görülmeye değer birçok coğrafi özellik de, adaya ayrı bir turistik değer katıyor. Birçok eski çağa ve medeniyete beşiklik etmiş Mykonos'da, prehistorik devir, Bizans devri ile modern çağdan birçok kalıntı ve eser görülebilir.

Türk kültürüne yakın damak tadı, sıcak konukseverliği ile ada, kendinizi sanki evinizdeymişsiniz gibi hissetmenizi sağlayacaktır. Gündüz Paradise Beach' de, plaj keyfini yaşamanızı tavsiye ederiz. İsmi “Mykonos Town” olan şehir merkezinde çeşitli mutfaklara sahip restoranlarda leziz yemekler tadabilirsiniz. Aynı zamanda şehir merkezi, Mykonos'un vazgeçilmez gece hayatının kalbinin attığı yerdir. Birbirinden eğlenceli, renkli barlarda, gece kulüplerinde eğlence sabahın ilk ışıklarına dek sizi bekliyor... Gece yaşamı ve eğlence arayanlara oldukça fazla bar, kulüp ve restoran alternatifleri sunan Mykonos, bu yaz tatil seçeneklerinde ilk sıralarda olacak.

Atlasjet'le Mykonos'a uçtular

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000