13 Ocak 2014, Pazartesi 16:56:32

ATLASJET UÇUŞ AĞINI GENİŞLETİYOR

2013 yılında açtığı yeni hatlarıyla büyümesini sürdüren Atlasjet, 2014 yılına girer girmez yeni hatlar açmaya devam ediyor. 12 Ocak itibariyle de Tataristan’ın en büyük sanayi bölgesinde yer alan Nizhnekamsk’a uçmaya başladı.
  • uzun zamandır harkov uçları hakkında bilgi almak istiyorum fakat hiç bir yetkiliden cevap alamıyorum!!! bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
  • En güzel hosteslerin olduğu firma Atlas. Onlarla uçmak keyif be kardeşim:)
  • Ingiltere'ye ucuslar yakin da baslayacak.Bu ucuslarin aktarmasiz Ercan'a da ucmasi da planlaniyor.
  • ne zaman almanya,ingiltere,ispanya 'ya tarifeli uçuşlarınız başlayacak?
  • Atlas dogunun en buyuk ili diyarbakira ucuslari ne zaman baslatacaksiniz hala gormuo mu gozleriniz diyarbakirdaki potansiyeli!
  • Atlas Jet , hizmeti, zamanında kalkışı ve kaliteli ücretsiz ikramı ike 1 numara
  • Atlasjet Kahramanmarastan ayriliarak büyük hata yapmistir . Umarim haftada 3 sefer olsabile yapmaya baslar
  • İzmir-ankara hattı açsa iyi olcak
  • Atlasjet'i karıştıran arkadaş gerçekten beni güldürdün mizah zekanız iyi :)
  • Seni seviyorum Atlasjet,yolun bahtın açık olsun!

Kama Nehri’nin güneyinde yer alan Nizhnekamsk’a gerçekleştirdiği seferlerle Atlasjet, hızla gelişen Zakamski bölgesinin de yeni uçuş alternatifi olmayı hedefliyor. Tataristan'ın en büyük sanayi bölgesi, aynı zamanda Rusya ölçeklerinde en önemli 3 bölgeden biri olan Zakamski bölge halkı, konforlu hizmetin dikkat çeken ismi Atlasjet ile 12 Ocak’ta buluştu. “Yolcusunu en çok seven havayolu” Atlasjet, Nizhnekamsk ile yurtdşında 8 destinasyona ulaşmış oluyor.

Nizhnekamsk’a uçan ilk Türk şirketi olan Atlasjet, 1. sınıf konfor, 3. sınıf fiyat mottosunu devam ettirerek seferlerini 126 Euro’dan başlayan fiyatlarla gerçekleştirecek.

Seferler, Çarşamba ve Pazar günleri İstanbul’dan Nizhnekamsk’a, Pazartesi - Perşembe günleri ise Nizhnekamsk’tan İstanbul’a olmak üzere Atatürk Havalimanı’ndan karşılıklı olarak düzenlenecek. Seferlerin gerçekleşeceği Atatürk Havalimanı’ndan İstanbul’daki merkezi tüm noktalara ulaşım çok kolay olacak, Anadolu yakasında bulunan diğer havalimanına göre köprü trafiği derdi olmayacak, yolda saatler kaybolmayacak.
 
İstanbul’dan aktarmalı olarak İzmir, Bodrum ve Antalya’ya uçma imkanına sahip olan yolcular, ilerleyen günlerde Kıbrıs’a da aktarmalı uçmanın keyfini yaşayacak. Ayrıca 60’tan fazla yabancı havayolu ile interline anlaşması bulunan Atlasjet, Nizhnekamsk yolcularını sadece Türkiye’ye değil dünyanın her yerine bağlayacak.

Atlasjet’in uçuş yaptığı noktalara Nizhnekamsk’ı da eklemekten mutluluk duyduklarını belirten Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, “Nizhnekamsk’a başlattığımız uçuşlarımızla Zakamski bölgesinin yeni uçuş alternatifi olmayı hedefliyoruz. Atlasjet’in 1. sınıf kalite, 3. sınıf fiyat ayrıcalığını bölge halkına da yaşatıyor olacağız. Uçuşlarımızda yolcularımızı EkonomiPlus hizmetimizin yanı sıra Business Class hizmetimizle de buluşturacağız” dedi.

Atlasjet’in düşük maliyet konseptiyle değil, full hizmet konseptiyle hizmet veren bir havayolu olduğunu söyleyen Ersoy, EkonomiPlus hizmeti hakkında da bilgi verdi: “Atlasjet’te ekonomi class hizmeti yoktur, EkonomiPlus hizmetimiz vardır. Tüm filo uçaklarında yeni ve tamamı deri ile kaplanmış İtalyan tasarımı koltuklar ile sunulan EkonomiPlus hizmetimizde, 77 cm koltuk aralıkları, ücretsiz ikram edilen seçkin yiyecek ve içecek menüsü, online check in hakkı, 30 kg bagaj hakkı bulunmaktadır.”

Bussines Class hizmetlerine de dikkat çeken Ersoy, özelliklerini şöyle anlattı: “Atlasjet’in sunduğu gerçek business class hizmetidir, yani aradan bir koltuk çıkarılarak verilen bir hizmet değildir. Tüm uçaklarımızda özel tasarlanmış deri koltuklar, 94 cm koltuk aralıkları, VIP araçlar ile terminalden uçağa transfer, leziz ikramlar ve geniş içecek menüsü, 40 kg bagaj hakkı sunuyoruz.”   

ATLASJET UÇUŞ AĞINI GENİŞLETİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

ismail ~ 9 yıl önce
uzun zamandır harkov uçları hakkında bilgi almak istiyorum fakat hiç bir yetkiliden cevap alamıyorum!!! bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
En güzel hosteslerin olduğu firma Atlas. Onlarla uçmak keyif be kardeşim:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haluk ~ 10 yıl önce
Ingiltere'ye ucuslar yakin da baslayacak.Bu ucuslarin aktarmasiz Ercan'a da ucmasi da planlaniyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eagle ~ 10 yıl önce
ne zaman almanya,ingiltere,ispanya 'ya tarifeli uçuşlarınız başlayacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Atlas dogunun en buyuk ili diyarbakira ucuslari ne zaman baslatacaksiniz hala gormuo mu gozleriniz diyarbakirdaki potansiyeli!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atlas 1 numara ~ 10 yıl önce
Atlas Jet , hizmeti, zamanında kalkışı ve kaliteli ücretsiz ikramı ike 1 numara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K.marasli ~ 10 yıl önce
Atlasjet Kahramanmarastan ayriliarak büyük hata yapmistir . Umarim haftada 3 sefer olsabile yapmaya baslar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
İzmir-ankara hattı açsa iyi olcak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MBC ~ 10 yıl önce
Atlasjet'i karıştıran arkadaş gerçekten beni güldürdün mizah zekanız iyi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cabin chief ~ 10 yıl önce
Seni seviyorum Atlasjet,yolun bahtın açık olsun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000