18 Kasım 2011, Cuma 14:30:39

ATLASJET'İN YENİ REKLAMI KIRIP GEÇİRİYOR...

Atlasjet’in konforlu bir uçuş deneyimi için sunduğu ekonomiplus avantajları, eğlenceli reklam filmi ile izleyenlerin yüzünü güldürüyor...
  • tırışkadan masallar vahşi kapitalizm
  • bir arkadsimiz bilet fiyati hakkinda yorum yapmis yaptigi karsilastirma cok sacma ya bilet fiyatlarinin degiskenligini bilmiyor yada hic ucaga binmemis bilet fiyatlari doluluk oranina pararlel sekilde artma gosterir bakilan ucuslardada doluluk oranini goremezsiniz o yuzde fiyat karsilastirmasi yapmak mantiksizdir!!! tk dan bakrsiniz ayni gun ayni yer ayni saat 60 tl atlas jetten bakarsiniz ayni yere ayni ucus saati 100 tl bu olay doluluk oraniyla ilgilidir.
  • Yorumun da TD den bahseen şahıs herhangibir iyileşme tespit ettiyse onu dile getirsin lütfen. Atlasjetin sağlam temelleri TDve ekibi tarafından atılmıştır,çalışanlar içinde yolcular içinde Siirtede uçulmuş Tokatada konya yada.Halka hizmetedilmiştir.
  • Hangi yolcusunu çok seven havayolu? Ballı hatlarda;İZMİR,ANTALYA,BODRUM...gibi,AHL uçanlar..gibi;bu ince düşüncelerini de reklama yansıtsalar iyiolur.
  • çalışanlarının diken üstünde olduğu. patronun manyaklık derecesinde bilip bilmeden herkese karıştığı şirketler sıralamasında açık ara 1. sıradadır ATLASJET
  • uçan dede reklamına da bin basar mı? bir arkadaş doğru söylemiş atlasjetten bilet almaya kalktığınızda uçuş ağı 10 noktadan ibaret. biraz ağı genişletmesi lazım. yoksa atlasjete sözümüz yok.
  • daha önce uyguladıkları reklam polıtıkalarınıda biliyoruz......
  • Eskiden ikinciyiz diye THY'i kendine rakip görürken şimdi rota rekabette ucuzcu Pegasus'a dönmüş :) Eee , içhatlarda sadece yağ/bal 3 hatta AHL'den uçarken Izair yerine Pegasus da AHL'e gelince eldekileri de kaptırmamak gerekiyor!
  • icra ettigi almanya ucuslarinda da(alman ve türk misafirlerinde) iz birakan atlasjet i tebrik ediyoruz. özellikle T.D ayrildiktan sonra atlasjet in pozitiv yönde nasil ilerledigini hep birlikte izlemekteyiz. yolunuz acik olsun
  • şu anda tarih 18.aa.2011 saat 19:10 . . . istikamet istanbuldan izmire . bilet tarihi bir gün sonrası. saat 20:00 civarı . pegasus fiyatı 112 TL. atlasjet fiyatı 159 TL ( ekonomiplus ) :) _ ben pegasusta daha az öderim , ayrıca kimsenin bana dayattığı deil , kendi istediğim ürünlerden yer-içerim daha iyi . . . SİZİ BİLMEM . . . . . . . .
Yolcusunu en çok seve havayolu sloganıyla adından söz ettiren Atlasjet, yolcusuna uyguladığı tüm hizmetleri "ekonomiplus" adıyla tek bir çatı altında toplamıştı.

Geçtiğimiz ay tanıtımını yaptığı Ekonomiplus uygulaması ile ilgili bir de reklam filmi çeken Atlasjet, izleyenlerin gülmekten kendini alamadığı bir konsept uygulamış. Mizahi bir yönü olan reklam izleyenlerden tam not alıyor.

İşte o reklam:


ATLASJET'İN YENİ REKLAMI KIRIP GEÇİRİYOR...

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Misafir ~ 12 yıl önce
tırışkadan masallar vahşi kapitalizm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bir arkadsimiz bilet fiyati hakkinda yorum yapmis yaptigi karsilastirma cok sacma ya bilet fiyatlarinin degiskenligini bilmiyor yada hic ucaga binmemis bilet fiyatlari doluluk oranina pararlel sekilde artma gosterir bakilan ucuslardada doluluk oranini goremezsiniz o yuzde fiyat karsilastirmasi yapmak mantiksizdir!!! tk dan bakrsiniz ayni gun ayni yer ayni saat 60 tl atlas jetten bakarsiniz ayni yere ayni ucus saati 100 tl bu olay doluluk oraniyla ilgilidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yorumun da TD den bahseen şahıs herhangibir iyileşme tespit ettiyse onu dile getirsin lütfen. Atlasjetin sağlam temelleri TDve ekibi tarafından atılmıştır,çalışanlar içinde yolcular içinde Siirtede uçulmuş Tokatada konya yada.Halka hizmetedilmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Hangi yolcusunu çok seven havayolu? Ballı hatlarda;İZMİR,ANTALYA,BODRUM...gibi,AHL uçanlar..gibi;bu ince düşüncelerini de reklama yansıtsalar iyiolur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
çalışanlarının diken üstünde olduğu. patronun manyaklık derecesinde bilip bilmeden herkese karıştığı şirketler sıralamasında açık ara 1. sıradadır ATLASJET

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
uçan dede reklamına da bin basar mı? bir arkadaş doğru söylemiş atlasjetten bilet almaya kalktığınızda uçuş ağı 10 noktadan ibaret. biraz ağı genişletmesi lazım. yoksa atlasjete sözümüz yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
daha önce uyguladıkları reklam polıtıkalarınıda biliyoruz......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Eskiden ikinciyiz diye THY'i kendine rakip görürken şimdi rota rekabette ucuzcu Pegasus'a dönmüş :) Eee , içhatlarda sadece yağ/bal 3 hatta AHL'den uçarken Izair yerine Pegasus da AHL'e gelince eldekileri de kaptırmamak gerekiyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
icra ettigi almanya ucuslarinda da(alman ve türk misafirlerinde) iz birakan atlasjet i tebrik ediyoruz. özellikle T.D ayrildiktan sonra atlasjet in pozitiv yönde nasil ilerledigini hep birlikte izlemekteyiz. yolunuz acik olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
şu anda tarih 18.aa.2011 saat 19:10 . . . istikamet istanbuldan izmire . bilet tarihi bir gün sonrası. saat 20:00 civarı . pegasus fiyatı 112 TL. atlasjet fiyatı 159 TL ( ekonomiplus ) :) _ ben pegasusta daha az öderim , ayrıca kimsenin bana dayattığı deil , kendi istediğim ürünlerden yer-içerim daha iyi . . . SİZİ BİLMEM . . . . . . . .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000