23 Haziran 2008, Pazartesi 11:14:51

Atlasjet'in Jetmil Avantajları

Jetmil kart sahipleri, eğlenceye % 10 az ödeyip, daha çok eğlenecekler.
  • Sayın murat ersoy ve ekibi sizlerle uçmak harika. ne olur karsa uçunuz. karsa kırgınmısınız.karslılar sizleri seviyor.biliyoruz uzun mesafe.bu uzaktakiler sizleri seviyor.

Tickettürk-Jetmil işbirliği ile  düzenlenen yaz organizasyonlarında, Atlasjet Jetmil kart sahibi olanlar, yaz eğlencelerinde  %10 indirim avantajlarından yararlanacaklar. Datça’da düzenlenecek olan 3.Marmok Festivali ve Marmaris The Beach Clup’te sahne alacak olan Ünlü Dj Eddie Halliwell konserine katılmak isteyenler, Tickettürk’den bilet  alırken Jetmil kartını gösterdiklerinde %10 indirim avantajından yararlanacaklar.

Tickettürk ve Jetmil’in işbirliği ile düzenlenen ve motorsiklet tutkunlarının katıldığı 3.Marmok 2008 Festivali; Datça Aktur Koyu tesislerinde düzenleniyor. 20-28 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan 3.Marmok Motosiklet Festivali’nde hayata iki teker üzerinden bakan motorsiklet tutkunları; düzenlenecek olan konserler, yarışmalar, doğa ve su sporları dışında katılacakları tekne turlarıyla eşsiz bir hafta geçirecekler.

Dünyaca ünlü Underground müziğin dev ismi Dj Eddie Halliwell, 4 Temmuz da  MarmarisThe Beach Clup’ta sahne alıyor. Dj Eddie Halliwell; yaptığı stratching, değişik mixing teknikleri ile progressive’den melodik hard house’a ve trance’a kadar uzanan geniş yelpazeli  performans sunuyor. Dj Eddie hayranları, Marmaris The Beach Clup’ta enerji dolu bir gece yaşayarak Underground müziğe doyacaklar.

Atlasjet'in Jetmil Avantajları

Yorumlar

KARS ~ 16 yıl önce
Sayın murat ersoy ve ekibi sizlerle uçmak harika. ne olur karsa uçunuz. karsa kırgınmısınız.karslılar sizleri seviyor.biliyoruz uzun mesafe.bu uzaktakiler sizleri seviyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000