16 Eylül 2008, Salı 16:45:09

Atlasjet'e üstün başarı ödülü

Suudi Arabistan Havayolları, Atlasjet’e bir yıl boyunca Suudi Arabistan Havayolları'nın tarifeli seferlerini üstün başarı ile gerçekleştirmesinden dolayı düzenlenen törenle plaket verdi.
  • Tebrik ederiz bir türk firmasına başka bir ülkenin uçuşlarını yapıp başarı ve şükran plaketi aldığınızdan dolayı tekrar tekrar tebrikler. aynı ödülü inşallah kendi ülkemizdende alırsınız. sayın yöneticiler içhatlara ve yurdun doğusunada uçmanızı beklerim. başarınızı kutşuyorum.

Atlasjet adına CEO Orhan Coşkun’unun katıldığı törende, Suudi Arabistan Havayolları Genel Müdürü Khaled A.Almohem ödülü Coşkun’a verdi. Suudi Arabistan Havayolları kendi adına tarifeli seferleri başarılı ile gerçekleştiren bir havayoluna ilk defa böyle bir ödül verdi.

1 Şubat 2007-31 Mart 2008 tarihleri arasında Suudi Arabistan Havayolları’nın tarifeli seferleri Atlasjet tarafından 7 adet Airbus 320 tipi uçakları ile % 98 zamanında kalkış oranı gerçekleştirildi.

 atlas

Atlasjet'e üstün başarı ödülü

Yorumlar

KARSLI ~ 16 yıl önce
Tebrik ederiz bir türk firmasına başka bir ülkenin uçuşlarını yapıp başarı ve şükran plaketi aldığınızdan dolayı tekrar tekrar tebrikler. aynı ödülü inşallah kendi ülkemizdende alırsınız. sayın yöneticiler içhatlara ve yurdun doğusunada uçmanızı beklerim. başarınızı kutşuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000