13 Nisan 2012, Cuma 10:39:22

ATLASJET’E TAZE KAN

Bombardier’den 15 uçak alımı için iyi niyet anlaşması imzalayan Atlasjet, bir taraftan filosunu güçlendirmeye devam ediyor. İzair’de uçan iki uçağı filosuna katan şirket, Mayıs’ta iki uçak daha alıyor.
  • Ya bi şey sorucam ama kaptan çocukları neden bu kadar batıyor hastanede çalışıyorsanız tanıdıklarımızı öne aldırmayı biliyorsunuz dükkanınız varsa çocuklarınız bedavadan faydalanıyor. Ne bu kıskançlık ya çalışın pilot olun çocuklarınıza imkanı sunun o zaman Allah allah bu ne varoşluk ya.
  • Hakikaten sen yabancısın. İçindeki zehiri akıtmışsın, rahatladın mı bari. Şans eseri havacılık sektöründeysen de bu işi bırak, sana göre değil. Bize "önce insan" lazım. Ön yargılı, güneşe bakıp kendi gölgesini görmeyen, kendini geliştirememiş, üzerindeki pislikleri çevreye saçıp kendini temizlediğini zanneden "yabancılarla" işimiz olmaz. Yazdığını bir daha oku ve kendinden utan. Bu ifaden ne "Türk örf ve adetlerine" ne de "Müslümanlık felsefesine" uymuyor. Dikili ağacını sormayacağım, hayatında yaralı bir parmağa hiç işedin mi?
  • siz bu yeni uçaklarada şimdiden zaten kaptan çocukları ve gavurları işe almışsınızdır. siz sakın vatanımı seviyorum diye bahsetmeyin ağzınıza almayın bu ülkenin adını sakın..
  • Samsunada bekleriz sefer açarlarsa eğer çokta anlamlı olur ülke değerlerine önem veren atlasjet için
  • TZX ucuşları ne oludu siz ucmuyorsunuz diye ATA meydanından uçuş yapan iki şirket bilet fiyatlarını hiç aşağı çekmiyor.En yakın zamanda Trabzon ucuşlarının başlamasını bekliyoruz ve bizlerde Antalya ve İzmir yolcuları gibi ucuz ucmak istiyoruz.Ha bak kardeşim bu işler alengirli işler havayolları olarak biz pastayı kendi aramızda paylaştık ve Atlas jet'i Trabzonda zor görürsünüz diyorsanız, Karadeniz insanına zulüm ediyorsunuz lütfen bir daha düşünün şimdilik TZX meydanı demek koca bir bölge insanının bu meydanı kullanarak 15-16 saatlik otobüs yolculuklarını max 2 saate indiriyorsunuz demek...
  • Atlas Jet Türkiyenin her bakımdan en kaliteli şirketi. Tabiri caiz ise rakipsiz. Ekip süper. Uçaklar pırıl pırıl. İkramlar süper. THY ikramlarından, yemeklerinden çok daha üstün. Güler yüz. İstikrarlı büyüme. Kazasız belasız uçuşlar temenni ediyorum.. tüm şirketlerimize.
  • Bildiğim kadarıyla İzair ops.'ları Pegasus tarafından yapılıyordu. Pegasus'un İzair'i almasının tek sebebi Atatürk Havalimanın slotları olduğu söylenmekteydi. Bu durumda uçaklar yoksa? slotlar ne olacak, ?
  • bodrum havaalanında istasyon müdürü levent bey ile çelebide çalışan konutar işcisi M.O adlı arkadaşa sonsuz teşekkür ederim geçen yıl yardımlarını asla unutmadım unutmuyacağımda kendilerine şimdiden sevgiler saygılar iyiki sizin gibi vatandaşımız var A.O.B.
  • bombardier 300 ler tokat a 1 ... 2 .....
  • uçak alsa ne olur gavur pilota yarıyor türk pilotmı alıyor kaptan çocukları hariç..))
Atlasjet, yaz sezonuna filosunu güçlendirerek giriyor. Halen filosunda 17 uçak bulunan şirket, son olarak İzair filosunda uçak iki adet Airbus 320 tipi uçağı da filosuna kattı. Bir dönem İzair filosunda uçan TC-İZL kuyruk tescilli uçak Atlasjet filosuna geçerken TC-İZA kuyruk tescilli Airbus 320 tipi diğer uçağın da Aercap’tan kiralanarak önümüzdeki günlerde filodaki yerini alması bekleniyor.

Bombardier’den 15 uçaklık C serisi siparişi bulunan Atlasjet’in Mayıs ayında iki uçağı daha filosuna katacağı öğrenildi. Airbus 320 tipi uçakların filoya katılmasıyla Atlasjet 20 uçaklık filoya ulaşacak.
ATLASJET’E TAZE KAN

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Misafir ~ 9 yıl önce
Ya bi şey sorucam ama kaptan çocukları neden bu kadar batıyor hastanede çalışıyorsanız tanıdıklarımızı öne aldırmayı biliyorsunuz dükkanınız varsa çocuklarınız bedavadan faydalanıyor. Ne bu kıskançlık ya çalışın pilot olun çocuklarınıza imkanı sunun o zaman Allah allah bu ne varoşluk ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Hakikaten sen yabancısın. İçindeki zehiri akıtmışsın, rahatladın mı bari. Şans eseri havacılık sektöründeysen de bu işi bırak, sana göre değil. Bize "önce insan" lazım. Ön yargılı, güneşe bakıp kendi gölgesini görmeyen, kendini geliştirememiş, üzerindeki pislikleri çevreye saçıp kendini temizlediğini zanneden "yabancılarla" işimiz olmaz. Yazdığını bir daha oku ve kendinden utan. Bu ifaden ne "Türk örf ve adetlerine" ne de "Müslümanlık felsefesine" uymuyor. Dikili ağacını sormayacağım, hayatında yaralı bir parmağa hiç işedin mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
siz bu yeni uçaklarada şimdiden zaten kaptan çocukları ve gavurları işe almışsınızdır. siz sakın vatanımı seviyorum diye bahsetmeyin ağzınıza almayın bu ülkenin adını sakın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Samsunada bekleriz sefer açarlarsa eğer çokta anlamlı olur ülke değerlerine önem veren atlasjet için

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
TZX ucuşları ne oludu siz ucmuyorsunuz diye ATA meydanından uçuş yapan iki şirket bilet fiyatlarını hiç aşağı çekmiyor.En yakın zamanda Trabzon ucuşlarının başlamasını bekliyoruz ve bizlerde Antalya ve İzmir yolcuları gibi ucuz ucmak istiyoruz.Ha bak kardeşim bu işler alengirli işler havayolları olarak biz pastayı kendi aramızda paylaştık ve Atlas jet'i Trabzonda zor görürsünüz diyorsanız, Karadeniz insanına zulüm ediyorsunuz lütfen bir daha düşünün şimdilik TZX meydanı demek koca bir bölge insanının bu meydanı kullanarak 15-16 saatlik otobüs yolculuklarını max 2 saate indiriyorsunuz demek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Atlas Jet Türkiyenin her bakımdan en kaliteli şirketi. Tabiri caiz ise rakipsiz. Ekip süper. Uçaklar pırıl pırıl. İkramlar süper. THY ikramlarından, yemeklerinden çok daha üstün. Güler yüz. İstikrarlı büyüme. Kazasız belasız uçuşlar temenni ediyorum.. tüm şirketlerimize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bildiğim kadarıyla İzair ops.'ları Pegasus tarafından yapılıyordu. Pegasus'un İzair'i almasının tek sebebi Atatürk Havalimanın slotları olduğu söylenmekteydi. Bu durumda uçaklar yoksa? slotlar ne olacak, ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bodrum havaalanında istasyon müdürü levent bey ile çelebide çalışan konutar işcisi M.O adlı arkadaşa sonsuz teşekkür ederim geçen yıl yardımlarını asla unutmadım unutmuyacağımda kendilerine şimdiden sevgiler saygılar iyiki sizin gibi vatandaşımız var A.O.B.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bombardier 300 ler tokat a 1 ... 2 .....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
uçak alsa ne olur gavur pilota yarıyor türk pilotmı alıyor kaptan çocukları hariç..))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000