16 Ağustos 2011, Salı 12:34:16

ATLASJET'E DAVETSİZ MİSAFİR!

Atatürk Havalimanı Apronu’nda bulunan DO&CO Catering’e ait kamyonet, Atlasjet ofisine girdi.
  • gerçekten üzücü bir olay tekrar tekrar geçmiş olsun ilgimi çeken bir yorum gördüm galiba arkadaş tgs de çalışıyor demişki doconun şöförleri tgs nin araçlarını sıkıştırıyomuş buna ancak gülünür asıl apronda en büyük tehlike tgs araçları tecrübesi olmayan arkadaşların araçların önüne nasıl çıktıklarını nasıl büyük tehlikeler yarattığını görmüyo olsa gerek bence doco apronda o dar aralıklarda büyük araçlarla en iyi ve dikkatli araç kullanan arkadaşlar ... tekrar büyük geçmiş olsun sayın atlas çalışanları ... umarım bir daha böyle kazalar yaşanmaz onun içinde azemi dikkat gerekiyor ... saygılar
  • BU ZAMANA KADAR TGS KAZA YAPINCA HEP OLAY OLUYORDU NE OLDU SUSTUNUZ AMA KİMSE TEKNİĞİN DO-CO NUN VE DİĞER ARAÇLARIN TGS ARAÇLARINI SIKIŞTIRMALARINI KAZAYA ZORLA İTMELERİNİ GÖRMÜYORSUNUZ ALLAH AŞKINA BİARAZ ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN ÇİFTE STANDART YAPMAYIN TGS NİN HİZMET VERDİĞİ UÇAKLARIN YARISINA DİĞER ŞİRKETLER HİZMET VERSE BİLMEM NE OLURDU BİRAZ BAŞINIZI ÖNÜNÜZE EĞİP DÜŞÜNÜN
  • tık tık tık... kim ooo? oda servisiii :)))
  • TGS'den korkuyorduk DO&CO'cular vurdu. Aman kardeşim bizden uzak olun, gidin Sudi Arabistana vezir olun. (Mısır biraz karışık, sultanlığı da kral size vermez).
  • Takdiri ilahi!!!
  • Do & Co cular da apronda potansiyel tehlike haline geldi. USAŞ zamanında apronda en iyi araç kullananlardı. Ne oldu böyle ? Badem etkisi mi acaba ?
  • hakikaten çok güzel keki ve peynirli sandivici. Sağlam firmayla iş yapıyorlar.Peynir hakiki peynir.Tavsiyemizdir. Çayı desen harikadır.tavsiyemizdir.
  • kesınlıkle onlara aprın hız sınır yok ozellıkle transıt mınıbusler ve otomobıllerıne..
  • do co cular ne oluyo?ihale ile giremediğiniz yere KAMYONLA MI GİRİYORSUNUZ?
  • TGS den sonra en büyük tehlike Do & Co dur diye buralara hep yazılmadı mı ?

Kaza sabah saatlerinde Atatürk Havalimanı apronunda bulunan DO&CO şirketine ait kamyonet sürücüsünün, aracı yanlış vitese takmasıyla meydana geldi.

Olayda Atatürk Havalimanı İç Hatlar Terminali C Blok 2. katta bulunan DCA 102 numaralı odanın apronla terminal arasında bulunan iki katmanlı cam kırılırken, ofiste kimsenin bulunmaması olası bir yaralanmayı da engellemiş oldu.

Kaza yetkililer tarafından, DHMİ, TAV İç Hatlar Terminal Müdürlüğü’ne ve Emniyete bildirilirken, kazaya karışan şoför hakkında soruşturma açılacağı ifade edildi.




 

ATLASJET'E DAVETSİZ MİSAFİR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 13 yıl önce
gerçekten üzücü bir olay tekrar tekrar geçmiş olsun ilgimi çeken bir yorum gördüm galiba arkadaş tgs de çalışıyor demişki doconun şöförleri tgs nin araçlarını sıkıştırıyomuş buna ancak gülünür asıl apronda en büyük tehlike tgs araçları tecrübesi olmayan arkadaşların araçların önüne nasıl çıktıklarını nasıl büyük tehlikeler yarattığını görmüyo olsa gerek bence doco apronda o dar aralıklarda büyük araçlarla en iyi ve dikkatli araç kullanan arkadaşlar ... tekrar büyük geçmiş olsun sayın atlas çalışanları ... umarım bir daha böyle kazalar yaşanmaz onun içinde azemi dikkat gerekiyor ... saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BU ZAMANA KADAR TGS KAZA YAPINCA HEP OLAY OLUYORDU NE OLDU SUSTUNUZ AMA KİMSE TEKNİĞİN DO-CO NUN VE DİĞER ARAÇLARIN TGS ARAÇLARINI SIKIŞTIRMALARINI KAZAYA ZORLA İTMELERİNİ GÖRMÜYORSUNUZ ALLAH AŞKINA BİARAZ ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN ÇİFTE STANDART YAPMAYIN TGS NİN HİZMET VERDİĞİ UÇAKLARIN YARISINA DİĞER ŞİRKETLER HİZMET VERSE BİLMEM NE OLURDU BİRAZ BAŞINIZI ÖNÜNÜZE EĞİP DÜŞÜNÜN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tık tık tık... kim ooo? oda servisiii :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TGS'den korkuyorduk DO&CO'cular vurdu. Aman kardeşim bizden uzak olun, gidin Sudi Arabistana vezir olun. (Mısır biraz karışık, sultanlığı da kral size vermez).

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Takdiri ilahi!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Do & Co cular da apronda potansiyel tehlike haline geldi. USAŞ zamanında apronda en iyi araç kullananlardı. Ne oldu böyle ? Badem etkisi mi acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hakikaten çok güzel keki ve peynirli sandivici. Sağlam firmayla iş yapıyorlar.Peynir hakiki peynir.Tavsiyemizdir. Çayı desen harikadır.tavsiyemizdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kesınlıkle onlara aprın hız sınır yok ozellıkle transıt mınıbusler ve otomobıllerıne..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
do co cular ne oluyo?ihale ile giremediğiniz yere KAMYONLA MI GİRİYORSUNUZ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TGS den sonra en büyük tehlike Do & Co dur diye buralara hep yazılmadı mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000