05 Mayıs 2008, Pazartesi 14:22:27

ATLASJET’TE JETSHOP DÖNEMİ!

Ücretsiz ikram servislerine devam eden Atlasjet Havayollari, JETSHOP hizmetiyle de yolcularına uçuş esnasında alternatif içecekler satın alma imkanı veriyor.
  • Artık özentilik mi diyelim, taklitçilik mi? Cin Ali kadar cin fikirleri olamayan yönetimler Çin usülü taklit bile yapamıyor... En azından Çinliler ya birebir taklit yapıyor yada taklit ettikleri şeye birkaç şey daha ekliyorlar.. Peki bu ne? Benimde menüm olsun hesabı...

Seyahatlerde Türk  konukseverliğini  devam ettiren Atlasjet,  diğer  havayolu firmalarının aksine ücretsiz  ikrama  devam ediyor. Özel  olarak ambalajlanmış Dardanel  sandviç, sıcak soğuk içecek, Kıbrıs  uçuşlarında ayrıca meyveli  yoğurt  ve kek ikramı da yapan Atlasjet Havayolları, maksimum hizmetlerine bir  yenisini daha ekliyor ve seyahat esnasında, Jetshop menüsünde  bulunan ürün seçenekleriyle yolcularına ekstra içecek satin alma imkanı sunuyor.  Böylece  yolcular, uçuş esnasında alkollü içecek  ya da enerji içeceği satın almak isterlerse, uçak içinde  hizmete  açılan Jetshop  sayesinde hosteslerin yardimiyla satın alabiliyorlar.

 

Atlasjet’in Jetshop menüsünde; viski, votka  çeşitleri ve enerji  içeceği sunulurken,  içki  alanlara ayrıca fındık ve çikolata ikramında da bulunuluyor.

 

Atlasjet Havayolları, Jetshop menüsünde ayrica, Atlasjet logosunu taşıyan maket uçaklarını da satışa  sunarak,  maket uçak  meraklılarını da sevindiriyor. Maket uçak, kolayca monte  edilebilecek bir şekilde kutuda verilerek taşıma  problemi de  yaratmıyor.

 

Atlasjet yolcuları,  seyahat esnasında oturdukları yerden, koltuk ceplerinde bulunan Jetshop menü kartındaki  seçeneklerden istediklerini  hosteslere belirterek, ürünü  satın alabiliyorlar.

       

 

 

ATLASJET’TE JETSHOP DÖNEMİ!

Yorumlar

mr.hunter ~ 16 yıl önce
Artık özentilik mi diyelim, taklitçilik mi? Cin Ali kadar cin fikirleri olamayan yönetimler Çin usülü taklit bile yapamıyor... En azından Çinliler ya birebir taklit yapıyor yada taklit ettikleri şeye birkaç şey daha ekliyorlar.. Peki bu ne? Benimde menüm olsun hesabı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000