05 Eylül 2008, Cuma 13:12:07

Atlasjet’le İngilizce öğrenme imkânı

Atlasjet Havayolları, Jetmil kart sahiplerine 1 Eylül- 30 Kasım tarihleri arasında yüzde 50 daha ucuza İngilizce öğrenme imkanı sunuyor.
  • MERHABA ,ÖNCELİKLE DİĞER YORUMDA BELİRTİLEN KUŞLAR İNGİLİZCE BİLMEZ.DOĞRU.AMA SEN KUŞ MUSUN.NE GÜZEL İNSANLARA DERS VERİLİYOR.KUŞLARA DEGİL.YÜRÜ BE ATLASJET SENİ SEVENLERİN DAHA COK MERAK ETME
  • Atlasjet'in halkı mutlu eden yeniliklerini seviyorum. Devam et Atlasjet
  • geçenlerde birgün yine benzer bir olay yaşadım ama sanırım bu durumda o olay gibi palavra....
  • ne o bişey yapamadınız ingilizce öğretmeyemi başladınız halk sizden doğru zamanda kalkan uçak istiyor ingilizce değil kuşlar ingilizce bilmiyor ama sizden güzel uçuyor
  • IĞDIRLI KARDEŞİM BİZLER ÇOK DİLEDİK YALVARDIK OLMADI. ÇOK İSTİYORSAN BAŞBAKANA YAZ SİZİN KARSADA UÇSUNLAR. ARAYA BAŞBAKAN GİRMEDEN UÇMUYORLAR. UÇMASINI BENDE İSTİYORUM AMA BUNLAR DOĞUYA NO NO NOOOOO. DİYORLAR BUDA BİZİM KADERİMİZ. BANA KIZMA IĞDIRLI KARDEŞLERİM SİZLERİ SEVİYORUM.. BENİMDE DERDİM AYNI.
  • ÇOK DEĞERLİ ATLASJET YÖNETİMİ VE YÖNETİM KURULU BAŞKANI. BİZLER YOLUNUZU ÇOK BEKLEDİK. AMA KARS'A UÇMADINIZ. BİZ IĞDIRLILAR OLARAK AVRUPA YAKASINDA OTURUYORUZ. SİZİN UÇAKLARDAKİ RAHATLIK HİÇ BİR HAVA YOLLARINDA YOK. 25 SANTİM KOLTUK ARALARINA TALİM EDİYORUZ. BU AZİZ GÜNDE RAMAZAN BAYRAMINIZI TÜM IĞDIRLILAR ADINA TEBRİK EDERİM.

Atlasjet ve Gökdil işbirliğiyle gerçekleşen projede, Jetmil  kart  sahipleri 01 Eylül- 30 Kasım tarihleri arasında İngilizce öğrenmek için Gökdil Direct English’e başvurdukları takdirde, yüzde 50 indirimle İngilizce  eğitimi alabilecek.

Atlasjet’le İngilizce öğrenme imkânı

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

NO NAME ~ 16 yıl önce
MERHABA ,ÖNCELİKLE DİĞER YORUMDA BELİRTİLEN KUŞLAR İNGİLİZCE BİLMEZ.DOĞRU.AMA SEN KUŞ MUSUN.NE GÜZEL İNSANLARA DERS VERİLİYOR.KUŞLARA DEGİL.YÜRÜ BE ATLASJET SENİ SEVENLERİN DAHA COK MERAK ETME

Yanıtla

Kalan karakter 1000
harika ~ 16 yıl önce
Atlasjet'in halkı mutlu eden yeniliklerini seviyorum. Devam et Atlasjet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gittigider ~ 16 yıl önce
geçenlerde birgün yine benzer bir olay yaşadım ama sanırım bu durumda o olay gibi palavra....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NE İNGİLİZCESİ ~ 16 yıl önce
ne o bişey yapamadınız ingilizce öğretmeyemi başladınız halk sizden doğru zamanda kalkan uçak istiyor ingilizce değil kuşlar ingilizce bilmiyor ama sizden güzel uçuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
VATANDAŞ ~ 16 yıl önce
IĞDIRLI KARDEŞİM BİZLER ÇOK DİLEDİK YALVARDIK OLMADI. ÇOK İSTİYORSAN BAŞBAKANA YAZ SİZİN KARSADA UÇSUNLAR. ARAYA BAŞBAKAN GİRMEDEN UÇMUYORLAR. UÇMASINI BENDE İSTİYORUM AMA BUNLAR DOĞUYA NO NO NOOOOO. DİYORLAR BUDA BİZİM KADERİMİZ. BANA KIZMA IĞDIRLI KARDEŞLERİM SİZLERİ SEVİYORUM.. BENİMDE DERDİM AYNI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ığdırlılar ~ 16 yıl önce
ÇOK DEĞERLİ ATLASJET YÖNETİMİ VE YÖNETİM KURULU BAŞKANI. BİZLER YOLUNUZU ÇOK BEKLEDİK. AMA KARS'A UÇMADINIZ. BİZ IĞDIRLILAR OLARAK AVRUPA YAKASINDA OTURUYORUZ. SİZİN UÇAKLARDAKİ RAHATLIK HİÇ BİR HAVA YOLLARINDA YOK. 25 SANTİM KOLTUK ARALARINA TALİM EDİYORUZ. BU AZİZ GÜNDE RAMAZAN BAYRAMINIZI TÜM IĞDIRLILAR ADINA TEBRİK EDERİM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000