22 Mayıs 2008, Perşembe 12:43:06

Atlasjet’le Bir Dilek Tut

Atlasjet Havayolları, Bir Dilek Tut Derneği için Türkiye’de ilk kez anlamlı bir projeye imza atarak uçağını özel bir dizaynla “Bir Dilek Tut” uçağı olarak değiştirdi.
  • Çok değerli atlasjet yönetim kurulu başkanı. biz KARS lılarda bir dilek tuttu. KARSA Nezaman uçacaksınız.dileğimiz kabul olacakmı.
  • tek tekel fiyatlarla uçuyoruz. ne olur bizleri bu zulumden kurtarın. kalityeniz ve hızmetinizi unutamadık.KARS HALKI
  • Yorumunuz...Hep böle başarılarınızın devamını dilerim.türk insanı herşeyin iyisine laiktır.
  • Yorumunuz...Değerli atlasjet yönetimi. sizleri uzun zamandan beri takip nederim kalitenin ve değerleri taktirle karşılıyorum. ne olur doğu sizi küstürdümü.doğuya KARS VE VANA uçmuyorsunuz.sizleri yurdumuzda karsta ağırlamak istiyoruz
  • Derneğinizi ve Atlasjeti tebrik ediyorum. çok güzel bir proje.Emeği geçenler her türlü övgüye layık.Bravo
  • Herşey çocuklar için.Atlasjet e tebrikler.Muhteşem bir proje.Tam global bir davranış.Airporthaber dikkat...Daha fazla foto olabilirdi.

Atlasjet, filosu içinde, bölgesel jetler sınıfına giren ve zor pist koşullarında dahi iniş yapabilme niteliğine sahip Canadair Bombardier CRJ-900 tipi uçağını “BİR DİLEK TUT” uçağı olarak tasarladı.

Uçağın dış yüzü özel bir tasarımla “Bir Dilek Tut” uçağına dönüştürülmesinin yanı sıra uçak içerisine ayrıca iki adet “Bir Dilek Tut” koltuğu bulunuyor.

Uçağın ilk seferi sırasında Atlasjet Ekibi, iki yıl önce Atlasjet tarafından pilot olma dileğini gerçekleştirilen küçük kaptan Göktuğ ve hayali pilotluk olan Uğurcan ile bu heyecanı paylaştı. Bu anlamlı törene Bir Dilek Tut Derneği Yönetiminden Carole Hakko, Leyla Alaton Günyeli, Dr. Pınar Beard ve Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy katıldı. Tören sonrası, pilot olmak isteyen 5 yaşındaki Uğurcan, Atlasjet’in Bir Dilek Tut uçağı ile Ankara’ya kokpitte uçuş yaptı.

Tören sırasında bir konuşma yapan Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy da konuyla ilgili olarak, “Bir Dilek Tut Derneği ve Atlasjet işbirliği ile daha çok dilek çocuğunun hayalini gerçekleştirmek mümkün olacak. Dilek koltuğu ve özel dilek uçağı, Derneğe daha fazla dilek başvurusu ve gönüllü katkısına destek olacak. Atlasjet Havayolları olarak, bizim için de böyle özel bir sosyal sorumluluk projesinde yer almak çok gurur verici. Bir Dilek Tut Derneği ekibine de Atlasjet Havayollarını tercih ettikleri için ayrıca teşekkür ediyoruz. Bunun dışında eğitime olan yatırımlarımızda sürüyor. Özellikle doğu bölgemizde eğitim alanındaki yatırımlara çok önem veriyoruz. Okuma sınıflarının yanı sıra daha büyük projelerde planlıyoruz” dedi.

Bir Dilek Tut Derneği Başkanı Carole Hakko ise “Havacılık alanında böyle bir sosyal sorumluluk projesi ilk kez gerçekleşiyor. Atlasjet’in desteği ile tüm Türkiye'deki gönüllü kitlemizi genişletmek istiyoruz. Bu büyüme ve de genişleme bize Türkiye'nin her yerinden daha çok çocuğun dileklerini gerçekleştirebilmemizi sağlayacak” şeklinde konuştu.

Bir Dilek Tut Derneği yetkilileri, hayati tehlike taşıyan hastalıklarla savaşan 3-18 yaş arası çocukların hayallerini gerçekleştirdiklerini belirterek, derneği son iki yıl içinde 1200 den fazla gönüllü ordusuyla, binden fazla çocuğun dileklerini gerçeğe dönüştürdüklerini söylediler.

“Bir Dilek Tut” uçağı İstanbul’dan karşılıklı; Ankara, Antalya, Bodrum, Çanakkale, Edremit, İzmir, Kıbrıs, Mykonos, Siirt, Tokat, Uşak güzergâhında sefer yapıyor.

Fotoğraflar için TIKLAYIN

Atlasjet’le Bir Dilek Tut

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

BİR DİLEK TUTTUM ~ 16 yıl önce
Çok değerli atlasjet yönetim kurulu başkanı. biz KARS lılarda bir dilek tuttu. KARSA Nezaman uçacaksınız.dileğimiz kabul olacakmı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
300 ytl ~ 16 yıl önce
tek tekel fiyatlarla uçuyoruz. ne olur bizleri bu zulumden kurtarın. kalityeniz ve hızmetinizi unutamadık.KARS HALKI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
RumuzKARSLI ~ 16 yıl önce
Yorumunuz...Hep böle başarılarınızın devamını dilerim.türk insanı herşeyin iyisine laiktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
RumuzTEBRİKLER ~ 16 yıl önce
Yorumunuz...Değerli atlasjet yönetimi. sizleri uzun zamandan beri takip nederim kalitenin ve değerleri taktirle karşılıyorum. ne olur doğu sizi küstürdümü.doğuya KARS VE VANA uçmuyorsunuz.sizleri yurdumuzda karsta ağırlamak istiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eistoglu ~ 16 yıl önce
Derneğinizi ve Atlasjeti tebrik ediyorum. çok güzel bir proje.Emeği geçenler her türlü övgüye layık.Bravo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DEMİRKUŞ ~ 16 yıl önce
Herşey çocuklar için.Atlasjet e tebrikler.Muhteşem bir proje.Tam global bir davranış.Airporthaber dikkat...Daha fazla foto olabilirdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000