09 Eylül 2009, Çarşamba 08:54:25

ATLASJET YOLCULARA SAHİP ÇIKTI

Atatürk Havalimanı yolunun yoğun yağmur nedeniyle kapanmasının ardından AtlasJet Havayolları yolculara büyük jest yaptı. AirportHaber aracılığı ile bu jesti duyuran AtlasJet Havayolları Sahibi Murat Ersoy “Yolculara sahip çıkma zamanı” dedi.
  • hicbir yolcu olen 3 kizdan onemeli olamaz murat ersoy
  • düşen uçağın içindeki yocularına 3 kabin ekibine isimlerini unutmuşsundur (Sinem,Mana,Mümine) sahip çıkmamışsın ağzınla kuş tutsan artık anlında bu lekeyle yaşıyacaksın.....
  • Umarım diğer yerli taşıyıcılara örnek olur...
  • ya kardeşim pegasus türkiyenin en ucuza bilet satan halkı kazıklamayan bir hava yoyu pegasusun enucuz bileti 39.90 ke thy ninki 79.90 hemde ramazandiye pegasus için yağmur yağdı diye para alıcak diyorsunuz ama görmüyosunuz o yağmur parasını pegasus dışında tüm şirketler bilet parası içersinde alıyor
  • İstanbul'daki sel felaketi nedeniyle oluşan elektrik kesintisi yüzünden geçici bir süre hizmet veremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz! Bugünkü uçuşlara ait iptal, iade ve değişiklikler, herhangi bir hak kaybına uğramaksızın gerçekleştirilecektir. Konu ile ilgili Çağrı Merkezimiz 444 0 737 ile iletişime geçebilirsiniz. Our booking system is out of service due to the flood disaster in Istanbul. Please try again later! " Pegaus kompleksinden neden bikmadiniz arkadaslar lutfen ya o da sonucta bu ulkenin bir şirketi ve yuzlerce kişi ekmek yiyor . thy sunexpress vs batirmaya çalişiyor yetmiyor birde sizlerdemi aynisini yapiyorsunuz.. "
  • hayırdır hemşerim, kel başa şimşir tarak, ne alakası var konuyla Ali Sabancının, bu kadar Ali Sabancı takıntın varsa bi doktor desteği al derim... davranış bozukluğu yaratabilir ;)
  • Flypgs sahibi sevgili Ali bey olsaydı bir de üste para alırdı yağmur yağıyor diye.....

Yoğun yağış nedeniyle İkitelli- Atatürk Havalimanı yolunun tamamen kapanması üzerine yolcuların Atatürk Havalimanı’na ulaşamaması nedeniyle havayolu şirketlerinden de birer birer açıklama gelmeye başladı.

Atlasjet Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy az önce AirportHaber’e yaptığı açıklamada böyle durumlarda yolculara sahip çıkmak gerektiğini ifade etti.

Ersoy, “Yolcuları mağdur etme zamanı değil, onlara sahip çıkma zamanı” dedi. Havalimanına ulaşamayan yolcuların biletlerini açığa aldıklarını sözlerine ekleyen Ersoy, yolcuların bu biletleri istedikleri zaman kullanabileceklerini de kaydetti. 

Murat Ersoy, havalimanına gelemeyen yolcuların Atlasjet havayolları yetkililerine ulaşarak biletlerini açığa aldırmalarını istedi.

AirportHaber.Com

ATLASJET YOLCULARA SAHİP ÇIKTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
hicbir yolcu olen 3 kizdan onemeli olamaz murat ersoy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
düşen uçağın içindeki yocularına 3 kabin ekibine isimlerini unutmuşsundur (Sinem,Mana,Mümine) sahip çıkmamışsın ağzınla kuş tutsan artık anlında bu lekeyle yaşıyacaksın.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Umarım diğer yerli taşıyıcılara örnek olur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ya kardeşim pegasus türkiyenin en ucuza bilet satan halkı kazıklamayan bir hava yoyu pegasusun enucuz bileti 39.90 ke thy ninki 79.90 hemde ramazandiye pegasus için yağmur yağdı diye para alıcak diyorsunuz ama görmüyosunuz o yağmur parasını pegasus dışında tüm şirketler bilet parası içersinde alıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İstanbul'daki sel felaketi nedeniyle oluşan elektrik kesintisi yüzünden geçici bir süre hizmet veremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz! Bugünkü uçuşlara ait iptal, iade ve değişiklikler, herhangi bir hak kaybına uğramaksızın gerçekleştirilecektir. Konu ile ilgili Çağrı Merkezimiz 444 0 737 ile iletişime geçebilirsiniz. Our booking system is out of service due to the flood disaster in Istanbul. Please try again later! " Pegaus kompleksinden neden bikmadiniz arkadaslar lutfen ya o da sonucta bu ulkenin bir şirketi ve yuzlerce kişi ekmek yiyor . thy sunexpress vs batirmaya çalişiyor yetmiyor birde sizlerdemi aynisini yapiyorsunuz.. "

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hayırdır hemşerim, kel başa şimşir tarak, ne alakası var konuyla Ali Sabancının, bu kadar Ali Sabancı takıntın varsa bi doktor desteği al derim... davranış bozukluğu yaratabilir ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Flypgs sahibi sevgili Ali bey olsaydı bir de üste para alırdı yağmur yağıyor diye.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000