17 Haziran 2008, Salı 15:21:10

Atlasjet yolcu yakınlarıyla buluştu

Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, 30 Kasım 2007'de Isparta'da düşen uçakta hayatını kaybeden Ispartalı yolcuların yakınlarıyla bir araya geldi. Toplantıda, kazada ölen yolcuların yakınlarından tazminat için evrak istendi.
  • Yaşadıkları onca sıkıntıya, soruna,kazanın doğrudan sorumlusu bile olmamalarına rağmen Atlasjet üst düzey yöneticisi ve sahibi olan bir kişinin bu toplantıyı yapmış olması doğru ve güzel bir davranış. Uçağın sahibi olan firma gibi en azından kıvırmıyor, eveleyip gevelemiyorlar. Eksikleri yok mu ama en azından adamlar çaba sarfediyorlar. Havacılığın duayeniyim diye gerim gerim gerinenlere örnek olsun....
  • Havacılık yapılan dünyanın her ülkesinde olduğu gibi ülkemizde de bu güne kadar onlarca uçak kazası olmuştur. sanıyorum İlk defa bir hava yolu şirketinin sahibi böyle duyarlı bir davranış göstermiştir. taktirle karşılamak lazım.
  • Şu anda olaylar inceleme aşamasında kimse kimseyi suçlarken haksızca suçlamasın. Ha kim haklı Allah bilir. Ama haklı olan kazanacaktır.
  • Öncelikle kazede yakınlarının başı sağolsun.allah hiç bir hava yolu şirketinin başına getirmesin.ben murat ersoyu tanırım delikanlı ve mert insandır.bugun atlasjet yarın bir başkası olabilir.allah hiç bir hava yolu şirketini vijdan azabı çektirmesin.

30 Kasım 2007'de, İstanbul-Isparta seferini yaparken Isparta Keçiborlu İlçesi Türbetepe mevkiinde düşen uçakta 57 kişi ölmüştü. Uçak kazasında ölenlerin yakınlarına ödenecek tazminat miktarları hakkında görüşmek üzere Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy bugün Isparta'ya geldi. Isparta Belediye Meclis Salonu'nda öğle saatlerinde başlayan toplantıyı basının izlemesine izin verilmedi. Toplantı sırasında dışarıya çıkan bazı yolcu yakınları Atlas Jet'in tazminat hesaplamalarının yapılması için kendilerinden evrakları bir an evvel tamamlamaları isteğinde bulunduklarını öne sürdü. Yaklaşık 20'ye yakın Ispartalı yolcu yakınının katıldığı toplantıda Yönetim Kurulu Başkanı Ersoy da soru cevap şeklinde tazminat ödemelerine ilişkin yakınları bilgilendirdi.

Kazada babasını kaybeden Cihan Zengi ile kızı ve eşini kaybeden Atabey eski Belediye Başkanı İzzet Kutlu, Atlas Jet'in tazminat hesaplamalarının yapılması için kendilerinden prosedürlerin tamamlanmasını istediğini ifade ettiler. Isparta'dan bugüne kadar sadece 3 yolcu yakını bu prosedürleri tamamlayıp tazminat işlemlerini başlatmıştı.

Atlasjet, World Focus Hava Yolları'ndan kiralanan MD83 tipi yolcu uçağının düşmesi sonucu vefat eden yolcuların yasal tazminat hesaplamalarında çeşitli kriterleri ön planda tutuyor. Kazada hayatını kaybeden yolcunun yaşı, sosyal durumu, gelir düzeyi, iş hayatı, ailesel yapısı gibi çok değişik kriterler üzerinde duruluyor.

Atlasjet yolcu yakınlarıyla buluştu

Yorumlar

Uçan Fil ~ 16 yıl önce
Yaşadıkları onca sıkıntıya, soruna,kazanın doğrudan sorumlusu bile olmamalarına rağmen Atlasjet üst düzey yöneticisi ve sahibi olan bir kişinin bu toplantıyı yapmış olması doğru ve güzel bir davranış. Uçağın sahibi olan firma gibi en azından kıvırmıyor, eveleyip gevelemiyorlar. Eksikleri yok mu ama en azından adamlar çaba sarfediyorlar. Havacılığın duayeniyim diye gerim gerim gerinenlere örnek olsun....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ben ~ 16 yıl önce
Havacılık yapılan dünyanın her ülkesinde olduğu gibi ülkemizde de bu güne kadar onlarca uçak kazası olmuştur. sanıyorum İlk defa bir hava yolu şirketinin sahibi böyle duyarlı bir davranış göstermiştir. taktirle karşılamak lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rrr ~ 16 yıl önce
Şu anda olaylar inceleme aşamasında kimse kimseyi suçlarken haksızca suçlamasın. Ha kim haklı Allah bilir. Ama haklı olan kazanacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KARS LI ~ 16 yıl önce
Öncelikle kazede yakınlarının başı sağolsun.allah hiç bir hava yolu şirketinin başına getirmesin.ben murat ersoyu tanırım delikanlı ve mert insandır.bugun atlasjet yarın bir başkası olabilir.allah hiç bir hava yolu şirketini vijdan azabı çektirmesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000