12 Mart 2011, Cumartesi 12:53:54

ATLASJET YİNE ÇOK KONUŞULACAK

İlginç reklamlarıyla dikkat çeken Atlasjet’in ücretsiz ikram vurgusu yapılan son reklamında, “ Lütfen hosteslerimize para teklif etmeyiniz” ifadesi oldukça ses getirecek gibi görünüyor.
  • gayet sempatik bende atlasla uçuyorum ayrıca hep o sandiviçlerden iki tane istiyorum ve hep veriyorlar :D
  • Avrupa olsa neyse belki ama Türkiye gibi bir ülkede bu dille reklam yapmak doğrusu iyi cesaret.Keşke önce bunun insanlar üzerindeki etkisini sokağa çıkıp yoldan geçenlere teker teker 69'u çok seveceksiniz veya bizimki 72 cm ve zamanında kalkıyor gibisinden sorarak araştısalardı.Uğradıkları tacizden sonra böyle bir işe hiçbiri kalkışmazdı eminim :)) Bu güzelim mesleği böyle abuk subuk insanların oyuncağı yaptılar ya...Hadi bakalım.Rekabetten,reklamdan bile bir haber acizler ile havacılığın sonu otogar kültürü gibi olmaz inşallah. Sene 2030. Aprona uçak yaklaşıp kapılar açıldıktan sonra elinde sepetiyle ön kapıdan girip,arka kapıdan çıkarak lahmacun,çiğ köfte satan ali sabancı gibilerini umarım görmeyiz.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • akp nın sıvıl havacılıgı sızı goreve davet edıyoruz
  • BAHSETTIGİNİZ OLAY BELKİ 2 SENEYE ONCEYE KADAR OLABİLİR AMA ŞİMDİ PEGASUS GAYET BASARILI BANA ÜCRETSİZ YİYECEK BİŞEY VERMEN UMRUMDA DEGİL GÜVENİLİR DAHA DOGRUSU FİLO YAŞI KUCUK UÇAKLAR KULLANMANIZ VE HAVAALANI SERVİSLERİNİZ ONEMLİ DİGERİNİ VERMESENIZDE OLUR.ARTIK SİYASİ OLARAK RENK BU KADAR AK OLMAZ.
  • her zaman dikkat çekici reklamları ile gündemde olan Türkiye'nin en kaliteli özel havayolu şirketi...Reklamı ayakta alkışlıyorum...Yine çatlatmış rakiplerini :D:D (songül)
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Ben 18 yasimda kabin memurluguna basladim ve gayetde basarili ve profesyonel yetistirldim 11 yil once bu meslegi birakmis olmama ragmen hala emergency brifnge hazirim bunun yasla degil basla alakasi vardir! Bu reklami kiniyor biran once gerekenin yapilmasini umuyorum. Sazan diyenler kalbi fesat diyenlerin ailesinde kabin memuru yok sanirim ne kadar temiz kalplisiniz ve bi o kadar komik.
  • bende bir kabin memuru olarak bir şey anlatmak istiyorum;bir gün uçuş esnasında servise çıktıktan sonra yolcu benden kahve istedi bende verdim sonra parasını istediğimde beni öldürsen parasını vermem dedi sonrası kavga dövüş havada:) ben kendime yediremediğimden adama bağırıyodum adamda kahvenin parasını vermemek için bağırıyodur ikimizinde derdi ayrıydı yani:) kalkması lazım paralı olan hava yollarından bu ikram sunuşu yoksa 3 tl için millet birbirine giricek
  • THY da dahil, pahalı bilette atlasjet'in eline su dökülmez, hikaye anlatmayın fiyat yükselirmiş falan diye. Hemen şimdi girin internet sitelerine bir ay sonrası için bakın fiyatlara, Atlasın en ucuz bileti HERŞEY DAHİL 75 tl! Paranın değerini bilmek için havacı olmaya gerek yok. Tercih meselesi, bedava ikram isterim, servis isterim diyen Atlasjet'e biner, ha bedavaların da parasını öder haberi olmaz o ayrı! Ama ben sadece seyahat ederim, param cebimde kalır diyen de ona göre tercihini yapar. Bunların hiçbiri Atlasjet'in en yüksek fiyatlı bileti sattığı gerçeğini değiştirmez.
Yolcusunu en çok seven havayolu sloganını kullanan Atlasjet, ilginç ve ses getiren reklamlarına bir yenisini daha ekledi.

Daha önce koltuk aralarındaki mesafeyi vurgulamak için ‘Bacaklarınızı çok seviyoruz’, fiyatı vurgulamak için ‘69’u çok seveceksiniz’ ve yine koltuk aralarındaki mesafenin vurgulandığı, ‘Biz ikinciyiz ama bizimki 77 santim’, “77 santimin kıymetini oturanlar bilir’, zamanında kalkış vurgusu yapılan ‘Kalkmıyorsa sizi uyarırız, çünkü biz ikinciyiz’ başlıklı reklamlarıyla oldukça dikkat çeken Atlasjet, son reklamıyla da çok konuşulacağa benziyor.

Reklamlarında rakiplerine göre farklı oldukları alanları vurgulayan Atlasjet, bu kez paralı ikramları hedef alan bir reklamla gündeme geldi.

‘Lütfen hosteslerimize para teklif etmeyiniz’ başlıklı reklam gazetelerde yer aldı. İlk bakışta farklı anlamlar çıkarabilecek reklamı görenler, işin aslını reklam metnini okuyunca anladı. Uçaktaki ikramların ücretsiz olduğu ve ücretli sananların hosteslere para vermeye kalkışmamalarının anlatılmak istendiği reklamla, ücretli ikram servisi yapan Pegasus ve Onur Air gibi rakip firmalara göndermede bulunuldu.



©AirportHaber.com

ATLASJET YİNE ÇOK KONUŞULACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (52)

okan ~ 11 yıl önce
gayet sempatik bende atlasla uçuyorum ayrıca hep o sandiviçlerden iki tane istiyorum ve hep veriyorlar :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Avrupa olsa neyse belki ama Türkiye gibi bir ülkede bu dille reklam yapmak doğrusu iyi cesaret.Keşke önce bunun insanlar üzerindeki etkisini sokağa çıkıp yoldan geçenlere teker teker 69'u çok seveceksiniz veya bizimki 72 cm ve zamanında kalkıyor gibisinden sorarak araştısalardı.Uğradıkları tacizden sonra böyle bir işe hiçbiri kalkışmazdı eminim :)) Bu güzelim mesleği böyle abuk subuk insanların oyuncağı yaptılar ya...Hadi bakalım.Rekabetten,reklamdan bile bir haber acizler ile havacılığın sonu otogar kültürü gibi olmaz inşallah. Sene 2030. Aprona uçak yaklaşıp kapılar açıldıktan sonra elinde sepetiyle ön kapıdan girip,arka kapıdan çıkarak lahmacun,çiğ köfte satan ali sabancı gibilerini umarım görmeyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
77 ~ 11 yıl önce
77 hocam malumat
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
akp nın sıvıl havacılıgı sızı goreve davet edıyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BAHSETTIGİNİZ OLAY BELKİ 2 SENEYE ONCEYE KADAR OLABİLİR AMA ŞİMDİ PEGASUS GAYET BASARILI BANA ÜCRETSİZ YİYECEK BİŞEY VERMEN UMRUMDA DEGİL GÜVENİLİR DAHA DOGRUSU FİLO YAŞI KUCUK UÇAKLAR KULLANMANIZ VE HAVAALANI SERVİSLERİNİZ ONEMLİ DİGERİNİ VERMESENIZDE OLUR.ARTIK SİYASİ OLARAK RENK BU KADAR AK OLMAZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
her zaman dikkat çekici reklamları ile gündemde olan Türkiye'nin en kaliteli özel havayolu şirketi...Reklamı ayakta alkışlıyorum...Yine çatlatmış rakiplerini :D:D (songül)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ben 18 yasimda kabin memurluguna basladim ve gayetde basarili ve profesyonel yetistirldim 11 yil once bu meslegi birakmis olmama ragmen hala emergency brifnge hazirim bunun yasla degil basla alakasi vardir! Bu reklami kiniyor biran once gerekenin yapilmasini umuyorum. Sazan diyenler kalbi fesat diyenlerin ailesinde kabin memuru yok sanirim ne kadar temiz kalplisiniz ve bi o kadar komik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bende bir kabin memuru olarak bir şey anlatmak istiyorum;bir gün uçuş esnasında servise çıktıktan sonra yolcu benden kahve istedi bende verdim sonra parasını istediğimde beni öldürsen parasını vermem dedi sonrası kavga dövüş havada:) ben kendime yediremediğimden adama bağırıyodum adamda kahvenin parasını vermemek için bağırıyodur ikimizinde derdi ayrıydı yani:) kalkması lazım paralı olan hava yollarından bu ikram sunuşu yoksa 3 tl için millet birbirine giricek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY da dahil, pahalı bilette atlasjet'in eline su dökülmez, hikaye anlatmayın fiyat yükselirmiş falan diye. Hemen şimdi girin internet sitelerine bir ay sonrası için bakın fiyatlara, Atlasın en ucuz bileti HERŞEY DAHİL 75 tl! Paranın değerini bilmek için havacı olmaya gerek yok. Tercih meselesi, bedava ikram isterim, servis isterim diyen Atlasjet'e biner, ha bedavaların da parasını öder haberi olmaz o ayrı! Ama ben sadece seyahat ederim, param cebimde kalır diyen de ona göre tercihini yapar. Bunların hiçbiri Atlasjet'in en yüksek fiyatlı bileti sattığı gerçeğini değiştirmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000