12 Temmuz 2008, Cumartesi 12:10:47

ATLASJET UÇAĞINA KUŞ ÇARPTI

Atlasjet Havayolları’nın Bombardier CRJ900 tipi yolcu uçağı bu sabah kuş sürüsüne daldı. Burun kısmında hasar oluşan uçak teknik bakıma alındı.
  • Bu ankair le halen Atlasjetin bir arada anılmasında art niyet var gibi sanki?? Talihsiz bir kaza yaşanmıştır. Ortaya defalarca sürüp sahte bir gündem yaratmaya ne gerek var ? Atlasjet ailesine uçuş ekibibe ve yolculara büyük geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsunlarımızı iletiyoruz bu arada Atlas demişken; w.focus namı diğer anka ruhsatı askıya alındı diye biliyorum. ama haber göremedim sitede? atladınız mı atlattırıldınız mı bilmiyorum
  • AtlasJet e kazasız belasız uzun yıllar iyi uçuşlar dilerim.
  • ATLASJETE YUREKTEN GECMIS OLSUN DILIYORUM SON ZAMANLARDIR ARDI ARDI YASADIGI OLUMSUZ KOSULLARLA MUCADELE EDEN ATLASJET YONETIMI VE SAYIN MURAT ERSOY A SABIR DILIYORUM BU ZOR GUNLERINI EN IYI SEKILDE ATLATICAGINA INANIYORUM VE ALLAH YARDIMCILARI OLSUN DILERIM HERSEY GONLUNCE OLUR ALLAH DAIMA YOLUNUZ ACIK ETSIN DURMAK YOK YOLA DEVAM
  • Atlasjet geçmiş olsun. Bir havayolu böyle başarılı olunca çok nazar değebiliyor.

Atlasjet Havayollarına ait KK4102 sefer sayılı CRJ900 tipi yolcu uçağı bu sabah saat 06:30’da Uşak’tan İstanbul’a gelmek üzere havalandı. Uşak’tan havalanan uçak kuş sürüsüne dalınca burun kısmında hasar meydana geldi. Uçak meydana gelen hasardan dolayı İstanbul’a iner inmez teknik bakıma alındı.

Yaşanan olayın ardından, normalde Siirt seferine gidecek uçak bakıma alındığı için İstanbul-Siirt seferinde aksaklık yaşandı.

Atlasjet Havayolları’ndan alınan bilgiye göre Siirt yolcularının saat 15:20’de KK4190 sefer sayılı uçakla götürüleceği öğrenildi.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından sabah yaşanan karışıklığın nedeni de anlaşılmış oldu.

©AirportHaber.com

ATLASJET UÇAĞINA KUŞ ÇARPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

ground ~ 16 yıl önce
Bu ankair le halen Atlasjetin bir arada anılmasında art niyet var gibi sanki?? Talihsiz bir kaza yaşanmıştır. Ortaya defalarca sürüp sahte bir gündem yaratmaya ne gerek var ? Atlasjet ailesine uçuş ekibibe ve yolculara büyük geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yoda ~ 16 yıl önce
Geçmiş olsunlarımızı iletiyoruz bu arada Atlas demişken; w.focus namı diğer anka ruhsatı askıya alındı diye biliyorum. ama haber göremedim sitede? atladınız mı atlattırıldınız mı bilmiyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilot ~ 16 yıl önce
AtlasJet e kazasız belasız uzun yıllar iyi uçuşlar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EUROPE ~ 16 yıl önce
ATLASJETE YUREKTEN GECMIS OLSUN DILIYORUM SON ZAMANLARDIR ARDI ARDI YASADIGI OLUMSUZ KOSULLARLA MUCADELE EDEN ATLASJET YONETIMI VE SAYIN MURAT ERSOY A SABIR DILIYORUM BU ZOR GUNLERINI EN IYI SEKILDE ATLATICAGINA INANIYORUM VE ALLAH YARDIMCILARI OLSUN DILERIM HERSEY GONLUNCE OLUR ALLAH DAIMA YOLUNUZ ACIK ETSIN DURMAK YOK YOLA DEVAM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
geçmiş olsun ~ 16 yıl önce
Atlasjet geçmiş olsun. Bir havayolu böyle başarılı olunca çok nazar değebiliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000