19 Eylül 2011, Pazartesi 09:30:42

ATLASJET UÇAĞI MECBURİ İNİŞ YAPTI...

Atlasjet Havayollarına ait yolcu uçağı Uluslararası Budapeşte Ferenc Liszt Havalimanı'na mecburi iniş yaptı...
  • kilo vermeye çalışırken bayılmış olmasın diyen arkadaş gerçektente çokkkkkk kilolu ekipleriniz var.atlasın sadece kilo yüzünden almadığı süper insanlara yazık.. zayıflayın yahuuu :-))
  • kilo vermeye çalışırken bayılmış olmasın kızcağız uçakta ,araştırılması lazım!
  • Arkadaşımız Türkiye'ye salimen dönmüş ve evine kavuşmuştur. Tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Kendimizi iyi hissetmeyince uçmamalıyız. "I'm safe" kuralını unutmayalım.
  • ARKADAŞIMIZA GEÇMİŞ OLSUN,BİLGİ OLARAK SÖYLEYEYİM;HERHANGİ BİR KIRIĞINIZLA HASTANEYE GİTTİĞİNİZDE ONEM DERECESİ OLARAK O ANKİ ACİLLERİN EN SONUNDA YER ALIRSINIZ.ONUN İÇİNDE KIRIK ACİL BİR İNİŞİ GEREKTİRMEZ.AYRICA ANKARA-ADANA ARSINDA YOLCU HASTALANSA VE GİDECEĞİ YER ADANA OLAN BİR UÇUŞTA İNİLMESİ EN UYGUN YER TABİİ Kİ ADANA DIR.NE DE OLSA ZAMAN OLARAK AYNI.VE KAPTAN EKİBİNİN VERDİĞİ BİLGİYE GÖRE HAREKET EDER.O HASTA HALA YAŞIYORSA DEMEK Kİ UYGULAMADA HATA YOK.VE HİÇBİR ŞİRKETİ SUÇLAMAYIN.HEPİMİZ BU İŞİ YAPIYORUZ.HEPİMİZ İNSANIZ.VE NEREDE NASIL KARAR VERİLMESİ GEREKLİLİĞİNİN EĞTİMİNİ ALMIŞ BULUNUYORUZ.BU KONUYU BURADA TARTIŞMA KONUSU YAPMAYIN BENCE.SADECE GEÇMİŞ OLSUN DEMEK YETER..
  • Arkasından atıp tuttuğunuz PGS'nin dışarıdan atıp tutulduğu gibi olmadığını orada çalışınca anlayabilrisiniz ancak..Uçuş Emniyeti konusundaki hassasiyetini de,ailesine kattım dediklerine verdiği değeri, maaşı,saat düzeninde işleyen sistemi,Similatör eğitimine dahi katılan kabin ekiplerini,eğitim için hiç bir kısıtlama yapılmadığını,herkesin özel sağlık sigortası olduğunu,kokpit ve kabin ekiplerinin CRM'ini ,hastalık yada olaylarda ki yaklaşımlarını, ancak içine girince görüyorsunuz..Keşke PEGASUS da çalışabilseniz,siz de gerçeği görebilseniz..kapı herkese açık bilmeden karalamakla olmuyor..Atlas jet'de ki kokpit ekibi de her şirkette yapılması gerekeni yapmıştır,geçmiş olsun..
  • FLY PGS, SAW -ADA UÇUSUNDA RAHATSIZLANA YOLCU İÇİN EN YAKIN HAVAALANINA İNMEYİP,ADANAYA DEVAM EDEN VE ÖNCE YOLCUKLARI SONRADA HASTALANAN YOLCUYU İNDİREN KAPTANLARDA VAR !!!!!!..
  • Hostes hanıma büyük geçmiş olsun ayrıca da başta Kaptanımıza ve mesai arkadaşlarına da göstermiş olduğu büyük fedekarlıktan dolayı teşekkürler...
  • Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Tunay
  • Bu arada FHY'deki kaptan arkadası da tebrik ediyorum.AYT-BRU ucuşunda İstanbul semalarında türbülans esnasında ayağı kırılan kabin memuru arkadaşı umursamadan BRU'le devam etmiştir.Umarım bu haberi okur da biraz insanlık öğrenir...
  • atlasa ve rahatsızlananan kabin memuru arkadasa geçmiş olsun. sadece bir not pegasus olsaydı faciaya ucmuştu pegasus (!). başlik oyle olurdu..
Atlasjet Havayolları'na ait yolcu uçağı Uluslararası Budapeşte Ferenc Liszt Havalimanı'na mecburi iniş yaptı.
 
Budapeşte Havalimanı yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, Antalya'dan Almanya'nın Dresden şehrine charter seferi yapan Atlasjet'e ait yolcu uçağının hostesinin rahatsızlanması sonucu Budapeşte'ye mecburi iniş yaptığı bildirildi.
 
Havalimanı yetkilisi Mihaly Hardy, Atlasjet'e ait Airbus A321 tipi uçağın Budapeşte'ye başarılı bir iniş gerçekleştirdiğini, rahatsızlanan 25 yaşındaki hostesin Budapeşte Ferenc Jahn Hastanesine kaldırıldığını açıkladı.

(Mynet Haber)
ATLASJET UÇAĞI MECBURİ İNİŞ YAPTI...

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 13 yıl önce
kilo vermeye çalışırken bayılmış olmasın diyen arkadaş gerçektente çokkkkkk kilolu ekipleriniz var.atlasın sadece kilo yüzünden almadığı süper insanlara yazık.. zayıflayın yahuuu :-))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kilo vermeye çalışırken bayılmış olmasın kızcağız uçakta ,araştırılması lazım!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşımız Türkiye'ye salimen dönmüş ve evine kavuşmuştur. Tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Kendimizi iyi hissetmeyince uçmamalıyız. "I'm safe" kuralını unutmayalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ARKADAŞIMIZA GEÇMİŞ OLSUN,BİLGİ OLARAK SÖYLEYEYİM;HERHANGİ BİR KIRIĞINIZLA HASTANEYE GİTTİĞİNİZDE ONEM DERECESİ OLARAK O ANKİ ACİLLERİN EN SONUNDA YER ALIRSINIZ.ONUN İÇİNDE KIRIK ACİL BİR İNİŞİ GEREKTİRMEZ.AYRICA ANKARA-ADANA ARSINDA YOLCU HASTALANSA VE GİDECEĞİ YER ADANA OLAN BİR UÇUŞTA İNİLMESİ EN UYGUN YER TABİİ Kİ ADANA DIR.NE DE OLSA ZAMAN OLARAK AYNI.VE KAPTAN EKİBİNİN VERDİĞİ BİLGİYE GÖRE HAREKET EDER.O HASTA HALA YAŞIYORSA DEMEK Kİ UYGULAMADA HATA YOK.VE HİÇBİR ŞİRKETİ SUÇLAMAYIN.HEPİMİZ BU İŞİ YAPIYORUZ.HEPİMİZ İNSANIZ.VE NEREDE NASIL KARAR VERİLMESİ GEREKLİLİĞİNİN EĞTİMİNİ ALMIŞ BULUNUYORUZ.BU KONUYU BURADA TARTIŞMA KONUSU YAPMAYIN BENCE.SADECE GEÇMİŞ OLSUN DEMEK YETER..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkasından atıp tuttuğunuz PGS'nin dışarıdan atıp tutulduğu gibi olmadığını orada çalışınca anlayabilrisiniz ancak..Uçuş Emniyeti konusundaki hassasiyetini de,ailesine kattım dediklerine verdiği değeri, maaşı,saat düzeninde işleyen sistemi,Similatör eğitimine dahi katılan kabin ekiplerini,eğitim için hiç bir kısıtlama yapılmadığını,herkesin özel sağlık sigortası olduğunu,kokpit ve kabin ekiplerinin CRM'ini ,hastalık yada olaylarda ki yaklaşımlarını, ancak içine girince görüyorsunuz..Keşke PEGASUS da çalışabilseniz,siz de gerçeği görebilseniz..kapı herkese açık bilmeden karalamakla olmuyor..Atlas jet'de ki kokpit ekibi de her şirkette yapılması gerekeni yapmıştır,geçmiş olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
FLY PGS, SAW -ADA UÇUSUNDA RAHATSIZLANA YOLCU İÇİN EN YAKIN HAVAALANINA İNMEYİP,ADANAYA DEVAM EDEN VE ÖNCE YOLCUKLARI SONRADA HASTALANAN YOLCUYU İNDİREN KAPTANLARDA VAR !!!!!!..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hostes hanıma büyük geçmiş olsun ayrıca da başta Kaptanımıza ve mesai arkadaşlarına da göstermiş olduğu büyük fedekarlıktan dolayı teşekkürler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Tunay

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu arada FHY'deki kaptan arkadası da tebrik ediyorum.AYT-BRU ucuşunda İstanbul semalarında türbülans esnasında ayağı kırılan kabin memuru arkadaşı umursamadan BRU'le devam etmiştir.Umarım bu haberi okur da biraz insanlık öğrenir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
atlasa ve rahatsızlananan kabin memuru arkadasa geçmiş olsun. sadece bir not pegasus olsaydı faciaya ucmuştu pegasus (!). başlik oyle olurdu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000