29 Kasım 2010, Pazartesi 09:57:51

Atlasjet sefer sayısını artırdı

Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, 29 Kasım Pazartesi gününden itibaren Adana'dan KKTC'ye sefer sayısını ikiye çıkaracaklarını belirtti.
  • Nedense KKTC şikayetleri hiç bitmiyor ? Sonra bu şikayetler size yolcusuz uçaklar kazandırır. Zaten halk sevmiyor.
  • Kabin içi hizmetler çok güzel. İkram çok güzel. Vaktinde kalkıyor. Ama yerde yolcu ilişkileri hiçde hoş değil. Bir gün KKTC den seyahat edin bana hak vereceksiniz. Hizmet bir bütündür. Orası iyi burası kötü olmaz. Eğitime büyük gereksinim vardır.
  • başarılarınızın devamı diliyorum.sıcak sandviçleri çok güzel buldum..AFA 'ya da şimdiden başarılar..
  • çok ilginç..İstanbul'da yaşayıp farklı yakadaki bir havalimanına inme tercihini seçmek..bana pek inandırıcı gelmedi..hele pegasus tercihi..????
  • Seferleri arttırmadan önce servisi düzeltmek lazım. Güleryüz, nezaket ve bilgilendirme. Ne yazık ki ercanda bunların hiçbiri yok. Birileri gidip burayı kontrol etsin. Sizin yüzünüzden avrupa yakasında oturmama rağmen sabiha gökçenden seyahat etmek zorunda kalıyorum. Biraz ilgi lütfen.
  • Kıbrıs halkı, KTHY ile yaşanan problemler yüzünden AtlasJeti tercih etmiyor. Dolayısı ile Ercana konulan seferler yanlış planlamadır. En kısa sürede tekrar kaldırılacağına eminim.
  • Ne seferi artırması ? Siz daha KKTC de hizmet veremiyorsunuz ? Kimse sizi tercih etmez. Boş yere uğraşmayın. Ne güleryüz var ne hizmet...
  • atlas jetin daha önce operasyon yürüttüğü adana istanbul hattının kaldırılması ve yıllardır yeniden başlamaması ilginç!!
  • Migros çekini bizlere hediye eden bu projeyi ortaya çıkaran kişiye ( SN MURAT ULAŞMIŞ ' a) çok teşkkürederiz. Acentelere ( bizlere ) her zaman destek oldu, yanımızda oldu gözümüz atlasjet de hep onu arıyor. Bu vesileyle kendisine çok teşekkürederiz. trek turizm
  • Atlasjet öncelikle ECN havalimanındaki hizmetlerini düzeltmeli. Aksi takdirde yolcu kaybı devam edecektir.

Atlasjet'in Adana ve Mersin'deki acenteleri ''Doğu Akdeniz Buluşması'' adı altında, Seyhan Oteli'nde düzenlenen gecede bir araya geldi.

Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, burada yaptığı konuşmada, KKTC'ye olan talebin artması üzerine sefer sayılarını arttırma kararı aldıklarını belirtti.

Geçmişte tek gidiş, tek geliş seferleri bulunan Ercan Havalimanı'na uçuşların bundan sonra artacağını belirten Ersoy, ''Günde bir gidiş-geliş yapıyorduk. Ancak, pazartesinden itibaren Adana'dan KKTC'ye sefer sayımızı ikiye çıkaracağız. KKTC, küçük ve ulaşımı kolay bir yer. Gündüz seferiyle KKTC'ye giden bir iş adamı, işini bitirdikten sonra konaklamasına gerek kalmadan akşam seferiyle dönüp, buradaki işlerini tamamlayabilecek'' dedi.

Ersoy, müşterilere olduğu kadar acentelere da önem verdiklerini, acente çalışanlarına bilet satış oranlarında Migros alışveriş çeki hediye ettiklerini vurguladı.

Gecede, bir acentenin talebi doğrultusunda yeni bir uygulamaya da imza atacaklarını ifade eden Ersoy, ''Uçaklarımızdaki ilk 3 koltuğumuzu satmıyoruz. Ancak bir acentemizin da teklifiyle, bundan sonra bu koltukları onlara alma fırsatı tanıyacağız. Tüm acentelerimize Jetmil Elite Kart vereceğiz. Böylece hem ilk 3 sıradan koltuk alabilecek, hem özel kontuvarlarda işlemlerini yapacak hem de daha fazla bagaj hakkı olacak'' dedi.

Ersoy, daha sonra 4 acenteye çalışmalarından dolayı plaket vererek, teşekkür etti.







Atlasjet sefer sayısını artırdı

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 13 yıl önce
Nedense KKTC şikayetleri hiç bitmiyor ? Sonra bu şikayetler size yolcusuz uçaklar kazandırır. Zaten halk sevmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kabin içi hizmetler çok güzel. İkram çok güzel. Vaktinde kalkıyor. Ama yerde yolcu ilişkileri hiçde hoş değil. Bir gün KKTC den seyahat edin bana hak vereceksiniz. Hizmet bir bütündür. Orası iyi burası kötü olmaz. Eğitime büyük gereksinim vardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
başarılarınızın devamı diliyorum.sıcak sandviçleri çok güzel buldum..AFA 'ya da şimdiden başarılar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
çok ilginç..İstanbul'da yaşayıp farklı yakadaki bir havalimanına inme tercihini seçmek..bana pek inandırıcı gelmedi..hele pegasus tercihi..????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Seferleri arttırmadan önce servisi düzeltmek lazım. Güleryüz, nezaket ve bilgilendirme. Ne yazık ki ercanda bunların hiçbiri yok. Birileri gidip burayı kontrol etsin. Sizin yüzünüzden avrupa yakasında oturmama rağmen sabiha gökçenden seyahat etmek zorunda kalıyorum. Biraz ilgi lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kıbrıs halkı, KTHY ile yaşanan problemler yüzünden AtlasJeti tercih etmiyor. Dolayısı ile Ercana konulan seferler yanlış planlamadır. En kısa sürede tekrar kaldırılacağına eminim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ne seferi artırması ? Siz daha KKTC de hizmet veremiyorsunuz ? Kimse sizi tercih etmez. Boş yere uğraşmayın. Ne güleryüz var ne hizmet...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
atlas jetin daha önce operasyon yürüttüğü adana istanbul hattının kaldırılması ve yıllardır yeniden başlamaması ilginç!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Migros çekini bizlere hediye eden bu projeyi ortaya çıkaran kişiye ( SN MURAT ULAŞMIŞ ' a) çok teşkkürederiz. Acentelere ( bizlere ) her zaman destek oldu, yanımızda oldu gözümüz atlasjet de hep onu arıyor. Bu vesileyle kendisine çok teşekkürederiz. trek turizm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Atlasjet öncelikle ECN havalimanındaki hizmetlerini düzeltmeli. Aksi takdirde yolcu kaybı devam edecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000