21 Mart 2008, Cuma 16:24:20

Atlasjet sefer arttırıyor

Atlasjet Havayolları, Uşak-İstanbul arasında yapılan sefer sayılarını karşılıklı olarak arttırıyor. Peki haftada kaç sefer düzenlenecek? İşte ayrıntılar...

Atlasjet Havayolları 8 Nisan’dan itibaren Uşak-İstanbul karşılıklı seferlerini arttırıyor. Uşaklılar, Atlasjet Havayolları’nın düzenlediği tarifeli seferlerle haftanın 6 günü seyahat etme imkanı bulacak.

Uşak uçuşlarına başladığı günden bu yana, halktan olumlu tepki gören ve seferlerin artması için bir çok talep alan Atlasjet, uçuşlarını haftada 6 güne çıkartıyor.
Uşak halkı, sınıfının en iyilerinden olan Bombardier CRJ 900 Bölgesel Yolcu Jetleri ile uçuş yapıyor. Kanada yapımı Bombardier CRJ 900 uçakları, sektöründe bölgesel uçuşlar içinde en iyisi olarak gösterilirken dünyanın üçüncü büyük şirketi olan Bombardier Şirketi tarafından üretiliyor.

Karşılıklı tarifeli Uşak-İstanbul seferlerini 8 Nisan’dan itibaren 6 güne çıkartacak olan Atlasjet Havayolları ile İstanbul’dan Uşak’a seyahat edecek yolcular, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Pazar günleri 22:30 saatleri için biletlerini satın alabilecek. Uşak’tan İstanbul’a seyahat edecek yolcular ise; Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 06:30 saatleri için bilet rezarvasyonlarını yaptırabilecek.

Atlasjet sefer arttırıyor

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000