12 Mart 2012, Pazartesi 13:40:46

ATLASJET PİLOT ARIYOR...

Atlasjet pilot alımı yapacağını duyurdu...
  • Ben genelde Atlas Jet'i tercih eden biriyim. Reklam gibi olacak ama hem müşteri profili sağlam hem de koltuk aralıkları çok uygun mesafelerde. Ankara İzmir İstanbul üçgeninde Anadolujet, Pegasus ve Atlas üçlemesi yaptım. Deney gibi oldu ama arka arkaya yaptığım bu uçuşlarda farkı daha rahat anladım. Pilot olayına gelince, yine Atlasjet pilotları yaptıkları anonslar ile sıkıntılı yolculuklarda bile (türbülans vb...) yolcuları rahatlatmayı çok iyi biliyorlar. Bence doğru adayları da işe alacaklardır. Ama küçük bir eleştiri, lutfen uçuş noktaları konusunda artık bi çoğaltma yapsınlar. Bi zahmet
  • Bu maaşa ordan burdan ayrılma problemli kaptanları alırlar, herkes canından bezdikten sonra bir yıl sonra da ayırırlar, gene ilan verirler.
  • Özellikle yaşam tarzı pilotluk olan gerçek havacılar bekleniyor. İstenilen özellikler açıkça yazılmış, gayet açık, net ve makul. Bunu bile tutturamayanlar ya da anlayamayanlar boşuna vıdı vıdı da yapmasınlar. Ne köken, ne babasının mesleği, ne de cinsiyetten bahsedilmiyor ilanda. Profosyonel aramışlar.
  • herkes hazır kaptan arıyor. hiç kimse kaptan yetiştirme derdinde değil.
  • '' SİVİL HAVACILAR '' BAŞLIKLI YORUM YAPAN ARKADAŞ , ASKERLER SANA NE YAPTI ? ÇOK MU ACITTILAR YOKSA CANINI ?
  • 200 saatli zengin bebelerini almasınlar da...
  • Maaş dolgun mu diyen yorumcu; senin hiç şansın yok. Okuduğunu anlamıyorsun çünki. Afişi oku, afişte ne kadar olduğu yazıyor, anlayabiliyorsan başvur e mi? Nokta yerine soru işareti daha doğru olurdu??????????
  • Tavsiyem asker köken almasınlar rahat etsinler
  • arayan bulur demişler...
  • Afis neden ilgilizce biliyor musun? Senin gibi ingilizce bilmeyenler başvurmasin diye. Adamlar kaptan ariyor, toplamda en az 5000 ucus saati bunun da en az 500 saati tipte olmasi gerekiyor. 500 saat alti veya ustu f/o ile yani sağ koltuk ile alakasi yok ilanin.. hadi bakalim daha cok calismaniz gerek, sonra belki eleştiri kismina geçebilirsiniz..
Atlasjet filosunda yapacağı değişiklik sonrasında pilot alımı yapacağını duyurdu.

Atlasjet tarafından yapılan açıklamada:

Atlasjet bugüne kadar A320 ve B757 uçakları ile devam ettirdiği operasyonuna  B757 uçaklarını filosundan çıkartarak  2012 yılında  A320-321 uçakları ile devam ettirme kararı aldı.

Bünyesinden ayrılan B757 uçaklarıyla beraber  A320-321 uçakları ile filo sayısını 8 den 15'e çıkaran Atlasjet, bu yıl içerisinde  15 adet A320-321 uçakları ile devam edecektir. Bu doğrultuda Atlasjet TİP'te hazır kaptan pilot veya TİP eğitimi vermek üzere tecrübeli kaptan pilotlar arıyor. 


 
ATLASJET PİLOT ARIYOR...

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Misafir ~ 12 yıl önce
Ben genelde Atlas Jet'i tercih eden biriyim. Reklam gibi olacak ama hem müşteri profili sağlam hem de koltuk aralıkları çok uygun mesafelerde. Ankara İzmir İstanbul üçgeninde Anadolujet, Pegasus ve Atlas üçlemesi yaptım. Deney gibi oldu ama arka arkaya yaptığım bu uçuşlarda farkı daha rahat anladım. Pilot olayına gelince, yine Atlasjet pilotları yaptıkları anonslar ile sıkıntılı yolculuklarda bile (türbülans vb...) yolcuları rahatlatmayı çok iyi biliyorlar. Bence doğru adayları da işe alacaklardır. Ama küçük bir eleştiri, lutfen uçuş noktaları konusunda artık bi çoğaltma yapsınlar. Bi zahmet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu maaşa ordan burdan ayrılma problemli kaptanları alırlar, herkes canından bezdikten sonra bir yıl sonra da ayırırlar, gene ilan verirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Özellikle yaşam tarzı pilotluk olan gerçek havacılar bekleniyor. İstenilen özellikler açıkça yazılmış, gayet açık, net ve makul. Bunu bile tutturamayanlar ya da anlayamayanlar boşuna vıdı vıdı da yapmasınlar. Ne köken, ne babasının mesleği, ne de cinsiyetten bahsedilmiyor ilanda. Profosyonel aramışlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
herkes hazır kaptan arıyor. hiç kimse kaptan yetiştirme derdinde değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
'' SİVİL HAVACILAR '' BAŞLIKLI YORUM YAPAN ARKADAŞ , ASKERLER SANA NE YAPTI ? ÇOK MU ACITTILAR YOKSA CANINI ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
200 saatli zengin bebelerini almasınlar da...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Maaş dolgun mu diyen yorumcu; senin hiç şansın yok. Okuduğunu anlamıyorsun çünki. Afişi oku, afişte ne kadar olduğu yazıyor, anlayabiliyorsan başvur e mi? Nokta yerine soru işareti daha doğru olurdu??????????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Tavsiyem asker köken almasınlar rahat etsinler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
arayan bulur demişler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Afis neden ilgilizce biliyor musun? Senin gibi ingilizce bilmeyenler başvurmasin diye. Adamlar kaptan ariyor, toplamda en az 5000 ucus saati bunun da en az 500 saati tipte olmasi gerekiyor. 500 saat alti veya ustu f/o ile yani sağ koltuk ile alakasi yok ilanin.. hadi bakalim daha cok calismaniz gerek, sonra belki eleştiri kismina geçebilirsiniz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000