20 Haziran 2013, Perşembe 17:27:42

ATLASJET MYKONOS SEFERLERİNE BAŞLADI

Yeni hatlarıyla büyümesini sürdüren Atlasjet, 20 Haziran itibariyle Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Mykonos’a uçmaya başladı. Mykonos seferiyle birlikte Atlasjet, bir ay içerisinde 6 yeni noktayı uçuş ağına katmış olacak.
  • Borajet de Perşembe ve Pazar günleri uçuyor. Sitesinde de görebilirsiniz
  • Geçen sene saw'dan haftada 2-3 kere bora jet uçuyordu. Anlaşılan bu sene uçmuyor uçsada atlasjet darbe vururdu ona. Yaz sezonu için iyi destinasyon hemde tek havayolu. Hayırlı olsun.
  • gezi-ciler gider artik... geri dönmemek dilegiyle...
  • ya bu reklamda okadar çok verildiki,illa mykonosa götürceniz beni :)

Atlasjet Havayolları’nın bu yaz Mykonos uçuşları, 95 Euro’dan başlayan fiyatlarla haftada 7 sefer Sabiha Gökçen Havalima’nından gerçekleşecek.

Atlasjet, A320 tipi uçaklarıyla sadece 55 dakika sürecek olan Mykonos uçuşu ile Türkiye'den tarifeli olarak direkt uçan tek havayolu...

Yunan adalarının en gözde ve en uğrak yeri Mykonos’a giderken Atlasjet’in EkonomiPlus ayrıcalıklarının yanı sıra Busness Class hizmeti ile de uçma keyfi yaşanabilir.

Mykonos’a uçuşlar Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma günleri  saat 15:30’ta, Pazar günü ise 15:30 ve 19:45’te saatlerinde yapılacak.

Mykonos’tan ise Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma günleri saat 17:30, Pazar günü ise 17:30 ve 21:45 olmak üzere karşılıklı seferlerle gerçekleştirilecek.

Yüksek hizmet kalitesini ve ulaşılabilir fiyatlarını daha fazla yolcusuna ulaştırmayı hedefleyen Atlasjet, büyüme ağına yeni destinasyonlar eklemeye devam edecek.

ATLASJET MYKONOS SEFERLERİNE BAŞLADI

Yorumlar

BORAJET uçuyor ~ 11 yıl önce
Borajet de Perşembe ve Pazar günleri uçuyor. Sitesinde de görebilirsiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bora jet ~ 11 yıl önce
Geçen sene saw'dan haftada 2-3 kere bora jet uçuyordu. Anlaşılan bu sene uçmuyor uçsada atlasjet darbe vururdu ona. Yaz sezonu için iyi destinasyon hemde tek havayolu. Hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kim gider ~ 11 yıl önce
gezi-ciler gider artik... geri dönmemek dilegiyle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 11 yıl önce
ya bu reklamda okadar çok verildiki,illa mykonosa götürceniz beni :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000